kosmasgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ιδέα δεν έχω.Ρε παιδιά ξέρετε αν γλιτώνουμε από το χαράτσι του 12% αν το γυρίσουμε σε σύνδεση το κινητό; Νομίζω πως ναι. Δεν είδα διαφορά στις τιμές στο κινητό που έχω με συμβόλαιο
Nomikaria Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να στείλεις με Fax φ/φο της ταυτότητάς σου και να γράφεις δίπλα αριθμό κινητού , κωδικό χρήστη και διεύθυνση κατοικίας. Αλλιώς πάς σε κατάστημα A,OK,ευχαριστώ!
PavelX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Και σε μένα ήρθε sms από το κατάστημα από το οποίο είχα αγοράσει την κάρτα και μου έλεγε εμμέσως πλην σαφώς "τσακίσου δήλωσέ το μην έχουμε άλλα". :-D:lol: Άντε να δούμε
Heatspreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τι να γλυτώσεις; Θα αρχίσεις να πληρώνεις πάγια 30άρια και 40άρια. Γιατί αν έχεις κάρτα δεν πληρώνεις? Αν μου πεις ότι δεν πληρώνεις, τότε να υποθέσω ότι είσαι από αυτούς που κάνουν αναπάντητες για να σε πάρουν και συνέχεια δεν έχεις κάρτα.
nectons Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Όλο παράπονα είσαστε... εδώ ο κόσμος κέγεται και η χωρίστρα χαλάει.. Δεν θέλετε κινητό ρε παιδιά? Δεν θέλετε να το δηλώσετε? Απλά πετάξτε το και δεν θα έχετε κινητό. Τι ποιο απλό. Βγήκε τώρα ένας νόμος. Ε και τι θα κάνουμε. Από το πρωί μέχρις το βράδυ άλλη δουλειά δεν είχαμε να βρίζουμε για το νέο νόμο και να κλαιγόμαστε σαν τις κατίνες. Χαλαρώστε και σοβαρευτείτε λίγο. Με το κάθετί που γίνεται επικρατεί πανικός. Λες και με το κινητό στον ποπό μας γενηθήκαμε και δεν μπορούμε χωρίς αυτό. Και ναι ... ας το κάνουνε για να βγάλουνε λεφτά. Δηλαδή άμα μπορούσαμε και εμείς να το κάνουμε δε θα το κάναμε να βγάλουμε λεφτά? Θα σκεφτόμασταν το γενικό καλό και θα καθόμασταν σταυγά μας? Βαρέθηκα να ακούω (διαβάζω) τα ίδια και τα ίδια πφφφφφ
paylidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 συμφωνω απολυτα με τον τελευταιο... Επισης επειδη η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. Φοροι μπαινουν και στη συνδεση και στα καρτοκινητα. Πιο αναλυτικά, το ποσοστό τέλους ειναι στο 12% για λογαριασμούς έως 50 ευρώ, στο 15% για λογαριασμούς από 50,01 έως 100 ευρώ, στο 18% για λογαριασμούς από 100,01 ευρώ έως 150 ευρώ και στο 20% για λογαριασμούς ύψους 150,01 ευρώ και άνω. Τέλος, στα καρτοκινητά τηλέφωνα επιβάλλεται τέλος 12% επί της αξίας του χρόνου ομιλίας. Για βαλτε και το 19% Φ.Π.Α. πανω στο φορο... (3€ καρτουλα το μηνα παιδιά να κανουμε τη δουλεια μας με κανενα μυνημα και να πανε να χεστουνε...)
Danay1997 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω τελικα.δικηγοροι των εταιρειων ειστε?εμενα στο καταστημα γουιντ μου ζητησαν για το καρτοκινητο εκκαθαριστικο και μαλιστα προσφατο!πανε τα προσωπικα δεδομενα!το θελουν για να ελεγχουν την καρτα των τριων ευρω που θα βαζω το μηνα? και για ποιο λογο οταν το δηλωσεις να πληρωνεις????????να βαλουν αυτοι τα εξοδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 τι είναι το γουιντ?
Heatspreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 αι για ποιο λογο οταν το δηλωσεις να πληρωνεις????????να βαλουν αυτοι τα εξοδα Καλά και να το δηλώσουμε δεν τρέχει και τίποτα. Προσωπικά δεδομένα και διάφορα τέτοια ποτέ δεν τα φοβήθηκα. Οι περισσότεροι που ξέρω φοβούνται να αγοράζουν μέσω Internet, να βάζουν τα πραγματικά τους στοιχεία στο email, γενικότερα φοβούνται μήπως κάποιος τους παρακολουθεί. Όλοι εσείς που φοβάστε ότι θα σας παρακολουθούν, ποιοι νομίζετε ότι είστε και θα ασχολούνται μαζί σας? Ακόμα και η δήλωση του κινητού που θα κάνουμε, απλά το χαρτί ή η βάση δεδομένων με το όνομα μας θα είναι πάντα κάπου θαμμένη και κανείς δεν θα δίνει σημασία. Εκεί που χρειάζεται για αυτούς η δήλωση, είναι για όσους δεν θα τη κάνουν. Αυτοί τότε θα είναι κάποιοι που είναι παράνομα στη χώρα, κλπ. Όσον αφορά τα έξοδα τώρα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος να πληρώσει. Αυτόματα δεν γίνεται αυτό? Αν χρειάζεται να πληρώσουμε μιλάμε για μία μεγάλη απάτη. Θα πει κάποιος σιγά μωρέ το πόσο, δεν είναι έτσι. Και ένα ευρώ να είναι, γιατί να τους το δώσω? Αυτή θα μου το χάριζαν? Μάλλον όχι...
pournaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 τι είναι το γουιντ? Ειναι ιαχη Κανεις μια πιρουετα (διπλη, τριπλη οτι βολευεσαι), και παραλληλα φωναζεις δυνατα "γουιιιιιιιντττττττττττ" :lol:
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Η δηλωση τελικα πως γινεται ? Μεσω ιντερνετ παιζει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Οχι, πρεπει να πας σε ενα καταστημα με την ταυτοτητα και το ΑΦΜ σου. PS: Αλλη φαση η Delta ε? Μη το αλλαξεις το κινουμενο avatar, δεν επιτρεπονται πλεον...
tolis_01 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πήγα και δήλωσα το what's up μου (πήγα και στη wind για το free2go μου αλλά είχε πέσει λέει το σύστημα και δεν μπορούσε να με καταχωρήσει). Σε ένα κατάστημα cosmote πήγα με την sim και την ταυτότητά μου. Σε καταχωρούνε το pc, βάζεις μια υπογραφή, παίρνεις ένα χαρτί/βεβαίωση και φεύγεις. Δωρεάν όλα (αντίθετα με τις αρχικές φήμες). edit: GeorgeMan, εμένα δεν μου ζήτησαν ΑΦΜ.
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Οχι, πρεπει να πας σε ενα καταστημα με την ταυτοτητα και το ΑΦΜ σου. PS: Αλλη φαση η Delta ε? Μη το αλλαξεις το κινουμενο avatar, δεν επιτρεπονται πλεον... Ευχαριστω για cosmote ενδιαφερομαι PS το καταλαβα κι εγω ευτυχως πριν το αλλαξω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα