Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές φορές άτομα 15-18 ή 30 και πάνω, λένε και κάνουν πολύ περισσότερες μ@λ@κίες από άτομα που αποκαλείς εσύ 12χρονα.

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πολλές φορές άτομα 15-18 ή 30 και πάνω, λένε και κάνουν πολύ περισσότερες μ@λ@κίες από άτομα που αποκαλείς εσύ 12χρονα.

Οπως σου ειπα και πιο πριν, δεν εχει να κανει με τις ιδεες και τις σκεψεις της κοπελας, σε αυτο μπορει να διαφωνησαμε αλλα ολοι σεβαστηκαμε τη διαφορετικη αποψη, εχει να κανει με τη συγκεκριμενη κατασταση στην οποια για καποιο λογο φοβηθηκε οτι εμεις αφου σε καποια ποστς μας διαφωνησαμε μαζι της της πειραζουμε το δημοκρατικο της δικαιωμα να εκφραστει ελευθερα...

Το τι μπορει να κανει ενας 12-14-15-30 χρονων γενικοτερα δεν εχει σχεση με το θεμα μας, αυτοι μπορουν κανουν οτι θελουν, εδω εχουμε μια συγκεκριμενη κατασταση, και για αυτη μιλαμε.

(Βεβαια παλι εχουμε βγει τελειως εκτος, και καλο ισως θα ηταν ολο αυτο να παει στους μπλε καδους, τωρα με την ανακυκλωση ειναι και της μοδας).

Δημοσ.

προς αποφυγην παρεξηγησης η ηλικια μου δεν εχει σχεση με το νικ ειμαι 25 χρονων.αλλα αυτο δε σημαινει κατι.εννοειται οτι διαφωνω ριζικα με το θεμα και δεν ειμαι η μονη που διαφωνω!αυτο το ξερω και απο αλλα φορουμς!

Δημοσ.
προς αποφυγην παρεξηγησης η ηλικια μου δεν εχει σχεση με το νικ ειμαι 25 χρονων.αλλα αυτο δε σημαινει κατι.εννοειται οτι διαφωνω ριζικα με το θεμα και δεν ειμαι η μονη που διαφωνω!αυτο το ξερω και απο αλλα φορουμς!

Διαφωνείς με τις απόψεις που διατύπωσαν κάποιοι για το θέμα θέλεις να πείς μάλλον.

Και κάποιοι διαφωνούν με τις απόψεις που εσύ διατύπωσες για το παρόν θέμα.

Αυτό είναι φυσικό, σε ένα forum, γι αυτό ανοίγονται τα θέματα για να συζητιούνται και να εκφράζονται απόψεις απ όλα τα μέλη και βέβαια είναι λογικό να μην συμφωνούμε όλοι με τις απόψεις όλων. Αν όλοι συμφωνούσαμε τότε δεν θα συζητάγαμε απλά θα βγάζαμε ανακοινώσεις και σε ένα πόστ θα είχε τελειώσει και το θέμα :-)

Το βασικό είναι να σεβόμαστε τις απόψεις όλων έστω και αν διαφωνούμε εντελώς με ότι υποστηρίζει κάποιος όπως βεβαίως και το να δεχόμαστε άνετα και χωρίς να ενοχλούμαστε το ότι κάποιος διαφωνεί μαζί μας και έχει εντελώς διαφορετική άποψη με μάς. Αυτό επιβάλλει μια πολιτισμένη συζήτηση μεταξύ πολιτισμένων ανθρώπων που σέβονται ο ένας τον άλλον.

Θέλω να πω πως είναι καλό για σένα να μην ενοχλείσαι και εκνευρίζεσαι όταν άλλοι έχουν άλλη άποψη απ την δική σου επί ενός θέματος που συζητάμε στο παρόν φόρουμ αλλά και σε όλα τα άλλα φόρουμς. Κυρίως γιατί εσύ χαλάς την διαθεσή σου και δεν υπάρχει τέτοιος λόγος για μια συζήτηση σε ένα φόρουμ. Νομίζω πως μπορείς μια χαρά να το διασκεδάζεις και να προβληματίζεσαι και να σκέφτεσαι μήπως και κάποιοι άλλοι έχουν μια πιο σωστή άποψη απ την δική σου για ένα θέμα.

Καλή σου μέρα και με συγχωρείς για το «δασκαλίστικο» ύφος.

Καλοπροαίρετα γράφω ότι γράφω

Δημοσ.

δεν ενοχλουμαι μονο εγω ουτε εκνευριζομαι μονο εγω !και πολλοι αλλοι κανουν το ιδιο!δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω!απλα επειδη δημιουργηθηκε ενα θεμα σχετικα με την ηλικια μου γι αυτο ξαναεγραψα!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω.Ρε παιδιά ξέρετε αν γλιτώνουμε από το χαράτσι του 12% αν το γυρίσουμε σε σύνδεση το κινητό;

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω η διορια για να δηλωσεις το καρτοκινητο ειναι μεχρι του χρονου τετοια εποχη.

Δημοσ.

Μπορείς να στείλεις με Fax φ/φο της ταυτότητάς σου και να γράφεις δίπλα αριθμό κινητού , κωδικό χρήστη και διεύθυνση κατοικίας. Αλλιώς πάς σε κατάστημα ;)

Δημοσ.
παιδια τι μαθατε για το θεμα σημερα μου ηρθε μηνυμα απο την q οτι πρεπει να δηλωσω το κινητο!

τι καψα ειναι αυτη ρε? τρομοκρατης εισαι; Θα πρεπει να δηλωθουν ολα τα καρτοκινητα συντομα. Η δηλωση θα γινεται απο καταστηματα κινητης μεχρι και απο περιπτερα (ψαχνουν αντιπροσωπους ακομα και τωρα) με την ταυτοτητα η το διαβατηριο σου και εναντι μικρης χρεωσης. Εγω το ειχα δηλωμενο απο τον Ιουνιο... Σιγα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...