Danay1997 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 εκτος αυτου απο κει που οι εταιρειες θα κερδιζαν εκατομμυρια ευρω το χρονο τωρα θα πατησω εγω ενακουμπι φιλε και θα κοψω μονομιας ολες τις καρτες φιλε μου!αυτοι χανουν οχι εγω!διαθετω και σταθερο!δεν τους εχω αναγκη!και αυτο το λεω επειδη ειρωνικα μου εγραψες οτι θα πατησουν αυτοι 1 κουμπι!και αν το πατησουν οι καταναλωτες??????????? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:44 ---------- η καρτα που τωρα ανεφερα θα ναι ελληνικοτατη!θα ναι δηλωμενη με αλλα στοιχεια κ θα πωλειται στη μαυρη αγορα φιλε μου!οπως τα σι ντι εαν εχεις τυχον ακουστα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:46 ---------- ας το κοψουν στην τελικη ρε φιλε αυτοι θα χασουν οχι εμεις!αυτοι θα κλαινε τους χαμενους τους συνδρομητες!
pournaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 εκτος αυτου απο κει που οι εταιρειες θα κερδιζαν εκατομμυρια ευρω το χρονο τωρα θα πατησω εγω ενακουμπι φιλε και θα κοψω μονομιας ολες τις καρτες φιλε μου!αυτοι χανουν οχι εγω!διαθετω και σταθερο!δεν τους εχω αναγκη!και αυτο το λεω επειδη ειρωνικα μου εγραψες οτι θα πατησουν αυτοι 1 κουμπι!και αν το πατησουν οι καταναλωτες??????????? Εχεις καταλαβει οτι αυτο ειναι αποφαση του κρατους και οχι των εταιριων; Σκεφτηκες οτι οι εταιριες οι ιδιες δεν το θελουν αλλα δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα; Ισως οχι. Εγω δε μιλησα ειρωνικα, ειπα απλα αυτο που θα γινει και που το ειπαν οι ιδιες οι εταιριες (αν ψαξεις πιο παλια μηνυματα θα το δεις), οτι απο τη μερα που θα γινει νομος και περα, οποιος δεν το δηλωσει θα του το κοψουν. Ειτε το κοψεις μονος σου, ειτε στο κοψουν αυτοι το αποτελεσμα θα ειναι ιδιο. Το αν εχεις σταθερο και δεν τους εχεις αναγκη, ειναι σχετικο. Αυτοςπου δεν τους εχει αναγκη δεν τους ειχε και πριν αναγκη και δεν καθεται καν να ασχοληθει με το θεμα ουτε να γραφει σε φορουμς κατα αυτου του νομου
Heatspreader Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Αυτοί δεν χάνουν ποτέ. Έχουν κάνει τέτοιες μελέτες που έχουν σκεφτεί κάθε παράμετρο. Απατεώνες είναι, απλά είναι νόμιμοι, χρησιμοποιώντας παραθυράκια. Έχουν το τρόπο και μας τα παίρνουν χωρίς να το καταλαβαίνουμε!
Danay1997 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 δεν ειμαι η μοναδικη στην ελλαδα που εχω αυτη την αποψη.το πολιτευμα μας ειναι δημοκρατια και δεν μπορει κανεις να μου υπαγορευσει τι θα γραφω!θα γραφω οτι θελω σχετικα με αυτο το θεμα!την αποψη μου εγραψα οχι κατι παρανομο!
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 δεν ειμαι η μοναδικη στην ελλαδα που εχω αυτη την αποψη.το πολιτευμα μας ειναι δημοκρατια και δεν μπορει κανεις να μου υπαγορευσει τι θα γραφω!θα γραφω οτι θελω σχετικα με αυτο το θεμα!την αποψη μου εγραψα οχι κατι παρανομο! Ποίος σου υπαγόρευσε τι θα γραψεις? Α τώρα είδα το 1997...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 δεν ειμαι η μοναδικη στην ελλαδα που εχω αυτη την αποψη.το πολιτευμα μας ειναι δημοκρατια και δεν μπορει κανεις να μου υπαγορευσει τι θα γραφω!θα γραφω οτι θελω σχετικα με αυτο το θεμα!την αποψη μου εγραψα οχι κατι παρανομο! γιατί ποιος σου είπε μην γράφεις ή ότι αυτό που γράφεις έιναι παράνομο?
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Α τώρα είδα το 1997... Με αυτό τι εννοείς?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Με αυτό τι εννοείς? λογικά την ηλικία...
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Και εγώ αυτό φαντάστηκα, αλλά αν εννοεί την ηλικία, ο φίλος είναι πολύ λάθος που κρίνει ένα άνθρωπο από αυτή. Έτσι και αλλιώς από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!
pournaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Και εγώ αυτό φαντάστηκα, αλλά αν εννοεί την ηλικία, ο φίλος είναι πολύ λάθος που κρίνει ένα άνθρωπο από αυτή.Έτσι και αλλιώς από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια! Η οποια αληθεια που μαθαμε στο συγκεκριμενο ειναι;
Heatspreader Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δεν διάβασα τι έλεγε, απλά είμαι αρνητικός στο να κρίνεις κάποιον από τα λεγόμενα με βάση την ηλικία του. Ποιος είπε ότι η ηλικία είναι ανάλογη της ωριμότητας?
a333 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 δεν ειμαι η μοναδικη στην ελλαδα που εχω αυτη την αποψη.το πολιτευμα μας ειναι δημοκρατια και δεν μπορει κανεις να μου υπαγορευσει τι θα γραφω!θα γραφω οτι θελω σχετικα με αυτο το θεμα!την αποψη μου εγραψα οχι κατι παρανομο! Ναι βρε παιδί μου να γράφεις ότι θέλεις και να το υπερασπίζεσαι όσο θέλεις. Ελεύθερα. Όμως εδώ είμαστε και θα δείς πως τελικά όλοι όσοι διαμαρτύρονται - πιθανόν και σύ - μόλις ισχύσει ο νόμος ΔΕΝ θα πετάξουν τα καρτοκινητά τους αλλά θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό να τα ακουμπάνε στις κάρτες και στις ανανεώσεις καρτών και οι εταιρείες θα συνεχίσουν να κονομάνε τα ίδια και περισσότερα. Αυτός είναι ο Έλληνας. Διαμαρτύρεται, φωνάζει, χτυπιέται και μετά τα ακουμπάει κανονικότατα! Και γώ μαζί σου είμαι και το λέω ειλικρινά: Να πετάξουμε όλοι ταυτόχρονα τα καρτοκινητά μας! Σήμερα! Δεν θα περάσει σίγουρα ο νόμος αν το κάνουμε αυτό όλοι μαζί και ταυτόχρονα! Πιστεύεις ότι αυτό μπορούμε να το κάνουμε εμείς ως Έλληνες καταναλωτές; Μέχρι σήμερα πάντως στην Ελλάδα τέτοιου μεγάθους και ποιότητας καταναλωτική συνείδηση και συννενόηση και απόφαση και δράση δεν έχει ευδοκιμήσει ποτέ. Δυστυχώς.
pournaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δεν διάβασα τι έλεγε, απλά είμαι αρνητικός στο να κρίνεις κάποιον από τα λεγόμενα με βάση την ηλικία του.Ποιος είπε ότι η ηλικία είναι ανάλογη της ωριμότητας? Το οτι δε διαβασες τι ελεγε, αλλα βρηκες μια πολυ καλη ευκαιρια να κρινεις αυτον που εκρινε τα λεγομενα της (χωρις να τα διαβασεις, αρα και δεν καταλαβες βεβαια οτι το θεμα "ηλικια" δεν πηγαινε στις ιδεες της αλλα στο κολλημα της οτι της στερουμε την ελευθερια λογου), σε τι βαθμο ωριμοτητας πρεπει να το καταταξουμε, και πρεπει να το συνδεσουμε με την ηλικα ή οχι;
Heatspreader Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δεν με ενδιαφέρει τι έλεγε και όχι επειδή έχω κάτι προσωπικό με το άτομό της. Αυτό που τονίζω όμως, είναι, ότι και να έλεγε καλό ή κακό, έξυπνο ή χαζό, ουσιώδες ή ανούσιο, δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Φιλικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 συνήθως δεν έχει σχέση με την ηλικία όταν μιλάμε για άτομα 15-18 και πάνω... συνήθως όμως έχει για 12 χρόνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα