Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
όντως, φόρος στα καρτοκινητά...ευκαιρία να το πετάξω...

Τουλάχιστον μη το πετάξεις, φύλαξε το κάπου, γιατί σε λίγες μέρες θα το χρησιμοποιήσεις και πάλι.

Δημοσ.

Όλοι εμείς που διαμαρτυρόμαστε σε λίγους μήνες θα πάμε να σκάσουμε τα 5 ευρώ και θα το ξεχάσουμε. Μια ζωή ο Έλληνας μόνο γκρίνια είναι.

Δημοσ.

Και για άλλα διαμαρτυρόμαστε αλλά αναγκαζόμαστε να τα κάνουμε... δεν σημαίνει κάτι αυτό. Τα κακός κείμενα πρέπει να αναφέρονται.

Δημοσ.

1) Η δήλωση στοιχείων για τα καρτοκινητά από μόνη της, δεν αποτελεί κάποιου είδους "μαλακία". Είναι απόλυτα λογικό να είναι δηλωμένο ένα νούμερο σε περίπτωση που γίνει κακόβουλη χρήση -όπως είναι απόλυτα λογική η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ληξιαρχικής πράξης γέννησης, πράσινης κάρτας, διαβατηρίου κτλ.

2) Η δήλωση στοιχείων για τα καρτοκινητά σε συνδυασμό με:

α) Τη μαγική φάση με τις παρακολουθήσεις vodafone

β) Την πολλάκις εμπειρικά επιβεβαιωμένη γνώση του ότι τίποτα δε γίνεται χωρίς υστεροβουλία στην όμορφη αυτή χώρα

γ) Ως ενδιάμεση κατάσταση παρακολούθησης μετά τις κάμερες, τα ζέπελιν κτλ, που μπορεί να οδηγήσει και σε άλλου είδους παρακολουθήσεις (και όταν αρχίσει το Κινεζικό σύστημα στο νετ και εδώ, να δω πόσοι από σας θα λένε "τι σε νοιάζει αν δεν παρανομείς" με 3 τέρρα ταινίες από το rapidshare,

είναι παπαριά.

Συμπερασματικά, σε μια αξιοπρεπή χώρα, η κίνηση θα ήταν έως αυτονόητη. Στην Ελλάδα είναι εμετική.

Δημοσ.
Και για άλλα διαμαρτυρόμαστε αλλά αναγκαζόμαστε να τα κάνουμε... δεν σημαίνει κάτι αυτό. Τα κακός κείμενα πρέπει να αναφέρονται.

Δεν είπα να μην αναφέρονται, είπα ότι μόνο αναφέρονται.

Δημοσ.

Μα δεν έχει νόημα μόνο να μιλάμε και να μη κάνουμε τίποτα.

Απλά εννοεί ότι απλά ότι λέμε εδώ και όλοι θα κάνουμε δήλωση στοιχείων και θα πληρώσουμε και όσα μα ζητήσουν.

Και 50Ευρώ να ζήταγαν, πάλι θα τα δίναμε.

Δημοσ.

Καλά, ναι... από λεονταρισμούς άλλο τίποτα... αλλά δεν μπορεί να γίνει και τίποτα άλλο. Εμένα δεν με απασχολεί το θέμα πχ...

Δημοσ.

Σε απασχολεί λίγο και γι' αυτό γράφεις εδώ. Απλά ίσως δεν σε πειράζει. Ούτε εμένα με πειράζει... Η νοοτροπία που μας αντιμετωπίζουν σαν κοπάδι με πειράζει, αλλά αυτό δεν φαίνεται μόνο στο δήλωση των καρτοκινητών.

Δημοσ.

Όχι αδερφέ... δεν με απασχολεί. Κάτι είχα σχολιάσει και μου έρχεται τώρα ειδοποίηση. Απλά μου την δίνει αυτό που είπε η Κατερίνα αλλά και αυτό που λες εσύ... "κοπάδι"... σαν τι μπορεί να γίνει δηλαδή; Τα λόγια τα μεγάλα που λένε όλοι εδώ ξέρουμε ότι θα παραμείνουν λόγια. Τίποτα δεν μπορείτε (μπορούμε) να κάνουμε άρα οι χαρακτηρισμοί είναι περιττοί

Δημοσ.

Μπορούμε φίλε να κάνουμε απλά πράγματα.

Να αγοράζεις γάλα για παράδειγμα τις πιο άγνωστης εταιρίας.

Να κάνεις έρευνα αγοράς και να αγοράζεις το πιο φθηνό.

Να μη στηρίζεις να μεγάλα εμπορικά κέντρα με το να πηγαίνεις σε αυτά και να τα ακουμπάς (πχ THE MALL).

Να μη πηγαίνεις σε απρόσωπα μαγαζιά να διασκεδάζεις και να τους τα ακουμπάς.

.....

...

.

.

Και πολλά άλλα..

Δημοσ.

Ναι, ρε αδερφέ... το θέμα μου δεν είναι τα θεωριτικά αλλά τα πρακτικά. Για πολλά προβλήματα υπάρχουν λύσεις αλλά πάντα μένουν στην θεωρία... άρα το να βγαίνω σε ένα φόρουμ και να λέω πρόβατο κάποιον είναι απλά υποκριτικό γιατί τίποτα δεν αλλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...