Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όποιος πιστεύει οτι αυτό το νομοσχέδιο προωθήθηκε απο την ελληνική κυβέρνηση, να σηκώσει χέρι...

εδώ είμαστε με σηκωμένα τα πόδια ψιλά... να σηκώσουμε και τα χερια? όλα για το καλο μας γίνονται μην ανησυχείτε.

βεβαια για να ξεδώσουμε λίγο μπορούμε να τους πούμε ένα: F.U.M.F.

τώρα ένιωσα λίγο καλύτερα :mrgreen:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:41 ----------

καλα κανουν και περνουν αυτα τα μετρα γιατι πολλες φαρσες καιβλακειες υπηρχαν οσο ηταν ανωνυμα.

το θεμα ειναι το κανουν για τα λεφτα και οχι για την προστασια των πολιτων. αλλα ρε παιδιΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ με ολους αυτους τους ψευτες.

εδω χαρησανε το προστημο στην vodafon για τις υποκλοπες και θα τα παρουνε απο εμας τα λεφτα.

περιμενω ποτε θα γινει η εξεγερση εναντιον των 300 της βουλης.

να δω που θα κρυφτουν καποιοι μητσοτακιδες, ρουσοπουλοι, παγκαλοι, μαγγινες κτλ

την είδα την εξέγερση στις εκλογές! οι μισοί δεν πάτησαν να τους μαυρίσουν (και εγώ μεσa σε αυτούς) και οι υπόλοιποι τους ξαναέβγαλαν πρώτους !

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:46 ----------

ευχαριστώ για το βιντεάκι φιλε μου άθρησκε.

βεβαια είμαι πολύ επιφυλακτικός σε κάθε τέτοια προσπάθεια

αντιστροφης ψυχολογίας όπως λέγεται. πολλές φορες

τα ίδια κέντρα "εξουσιας" κατασκευάζουν το αντίθετο τους για να προκαλέσουν σύγχυση, φόβο, έλεγχο των αντιδράσεων

και δεν ξέρω και γω τι άλλο! :whistle:

Δημοσ.
Όποιος πιστεύει οτι αυτό το νομοσχέδιο προωθήθηκε απο την ελληνική κυβέρνηση, να σηκώσει χέρι...

Eγώ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(πλακα κανω ..:-D)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:59 ----------

Υπαρχουν υποτιτλοι για αυτο ?

Δημοσ.

Διάβασα αρκετά αλλά όχι όλα!

Ο σφιχτύρας τους έχει γίνει τοοοοοοοοοοοοοοοοσος! απο αυτά που τρώνε και μετά τα βγάζουν για τους άλλους!

ναι ναι για αυτούς τους 300 λέω και τα τσιράκια τους!

Η αποψή μου είναι να το κάνουν για τα κινητά αλλά όχι με χρέωση ρε κουφάλες! (αν η cosmote το κάνει δωρεάν λέτε να μην λειτουργεί τπτ ούτε και το πρωί? :P )

Και όσο για τις φάρσες και καμερες να βάλουν στα καρτοτηλέφωνα θα παίρνω με καπέλο και γυαλί! Α! θα φοράω και παντελόνι Lee!

Δημοσ.

τι φάρσες και papar... το moto τους είναι ότι θέλουν να πατάξουν την εγκληματικότητα, κάτι που αυτοί δημιουργούν!

έστω.... σιγά μη χρεωθώ να κάνω φάρσα, ανάγκη που την είχα.

εξάλλου με απόκρυψη δεν το σηκώνουμε το ρημάδι, όλα εγώ θα σας τα λέω? :P

Δημοσ.

Οντως έτσι ακριβώς είναι!!!

να ρωτήσω και κάτι ακόμα? 3 ή 5 ευρω θα είναι με το Φ.Π.Α η χωρίς???

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Γαμω την κωλοράτσα μας ΈΛΕΟΣ!

Δημοσ.
τι φάρσες και papar... το moto τους είναι ότι θέλουν να πατάξουν την εγκληματικότητα, κάτι που αυτοί δημιουργούν!

έστω.... σιγά μη χρεωθώ να κάνω φάρσα, ανάγκη που την είχα.

εξάλλου με απόκρυψη δεν το σηκώνουμε το ρημάδι, όλα εγώ θα σας τα λέω? :P

Εσυ καλα κανεις και δεν το σηκωνεις το ρημαδι, υπαρχουν ομως ατομα που ειναι η δουλεια τους να μιλανε συνεχεια με αγνωστα ατομα, και πολλες φορες να τους καλουν απο εταιριες με τηλ. κεντρα και αλλες διαφορες μλκιες που εχουν αποκρυψη, και που δεν μπορεις να μην τοσ σηκωσεις ;)

Δημοσ.
Εσυ καλα κανεις και δεν το σηκωνεις το ρημαδι, υπαρχουν ομως ατομα που ειναι η δουλεια τους να μιλανε συνεχεια με αγνωστα ατομα, και πολλες φορες να τους καλουν απο εταιριες με τηλ. κεντρα και αλλες διαφορες μλκιες που εχουν αποκρυψη, και που δεν μπορεις να μην τοσ σηκωσεις ;)

Και τυχαίνει πάντα σε αυτούς τους κακομοίρηδες να παίρνουν για φάρσες;Και ποιός είναι αυτός που το επαγγελματικό του νούμερο το έχει σε κάρτα; Ο "λαθρομετανάστης" Χασάν;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βλέπω ότι ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του. Σήμερα σε συνέντευξη τύπου, ο Στυλιανίδης διευκρίνησε ότι το κόστος θα το υποστούν οι εταιρείες.

Δημοσ.
Βλέπω ότι ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του. Σήμερα σε συνέντευξη τύπου, ο Στυλιανίδης διευκρίνησε ότι το κόστος θα το υποστούν οι εταιρείες.

Δηλαδη τι θα κανουν?Θα στειλουν ευγενικα μηνυματα σε ολους τους κατοχους να δηλωσουν?

Δημοσ.

Μετά το Κυπριακό οι φάρσες είναι το 2ο σημαντικότερο πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα

αχαχαχαχαχ .. rotflMOTHERFUCKINmao :-D:-D

το ψιψιψονι και ο νικος κουκος απειλουν τη σταθεροτητα και την προοδο της μεγαλης ελλαδος σκεφτηκε η κυβερνηση που εχει χαρισει το περισσοτερο γελιο στο εκλογικο σωμα ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια μέτρα και αηδίες. Όταν ο λαθρομετανάστευσης δεν θα μπορεί να έχει κινητό νομίζεις πως θα μείνει και χωρίς αυτό; Και ποιος θα είναι ο ευκολότερος στόχος; Ή μήπως δεν τους αρέσουνε οι λαθρομετανάστες όμως γιατί τους νομιμοποιούν σε κάθε εκλογές;; Είμαι ο μόνος που έχει την αίσθηση πως όλοι τους οι νόμοι μας πάνε από το κακό στο χειρότερο; Όλοι τους θέλουνε ένα πράγμα "Μείνε στο σπίτι, σκάσε, δούλευε και πλήρωνε φόρους και τη κάθε μαλακιά που σκεφτόμαστε για να χτίζουμε εμείς τις βίλες. Και αν ποτέ μας καταλάβεις στα @@ για αυτό ο Πάγκαλος μας έφτιαξε με το βουλευτικό άσυλο".

Κανείς όμως δεν μας είπε το πως ακριβώς θα πατάξουνε την εγκληματικότητα: Με το να μην μπορεί ο Χ εγκληματίας να τηλέφωνήσει για λίτρα μιας και που θα δούνε τον αριθμό του ή μήπως σχεδιάζουνε να μας έχουνε όλους υπο παρακολούθηση, να ξέρουνε οποιαδήποτε στιγμή από τη κυψέλη το που βρισκόμαστε; Κι αν ποτέ ο Χ εγληματίας κλέψει το κινητό μου, αντιγράψει τη κάρτα και το ΙΜΕΙ και το στείλει στο συνεργό του στην άλλη άκρη της ελλάδας τότε αυτομάτος θα υπάρχει "απτή" κατηγορία εις βάρος μου για εγκληματική ενέργεια;

Και για αυτούς που λένε για φάρσες: Καταρχήν 99.999% αν δέχεστε φάρσες είναι από ΓΝΩΣΤΟΥΣ σας. Πάρτε το χαμπάρι μας αρέσει να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Όμως ακόμα κι αν ενοχληθείτε τόσο πολύ ποιος σας είπε μωρέ ότι θα παρέμβει εισαγγελέας για του λόγου σας για να σας δώσει τα στοιχεία αυτού που σας τις κάνει;;; Κι έτσι και γίνει και βρείτε πως είναι το Χ 14χρονο, μετά τι θα έχετε σκοπό να κάνετε; Να πληρώσετε δικηγόρο και να κάνετε ουσιαστικά μήνυση στους γονείς του; Άσε που η εκδίκαση θα γίνει μετά από χρόνια...

Επεξ/σία από Pantelis51
Δημοσ.

Η κατάργηση της ανωνυμίας θα καταργήσει και τις κακοπροαίρετες φάρσες.

Ψάξε στο youtube για fousekis, και θα δεις τι γίνεται από μερικούς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...