Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ανυπέρβλητα προβλήματα όντως!!! Μιας που μια φορά την εβδομάδα αγόραζα καινούρια SIM απο περίπτερα, πλέον ελπίζω μόνο να διατηρήσουν το δικαίωμα πώλησης προφυλακτικών.

Ο περιορισμός με το ΙΜΕΙ είναι πρόβλημα

Aπ'οτι βλεπω , μετα την ειρωνια , βρηκες κ ενα πραγματικο προβλημα ..

Αλλα κ αυτο ειναι ενα προβλημα , ειδικα για τις εταιριες ;-)

"ενώ αδύνατο θα είναι στο εξής να διαθέτουν καρτοκινητό οι μετανάστες οι οποίοι δεν θα έχουν άδεια παραμονής, αφού θα πρέπει να την επιδεικνύουν μαζί με το διαβατήριό τους για την ενεργοποίηση. Αγνωστο επίσης παραμένει αν και οι αλλοδαποί τουρίστες θα πρέπει να δηλώνουν τα στοιχεία τους με την είσοδό τους στη χώρα προκειμένου να έχουν κάλυψη δικτύου."

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"ενώ αδύνατο θα είναι στο εξής να διαθέτουν καρτοκινητό οι μετανάστες οι οποίοι δεν θα έχουν άδεια παραμονής, αφού θα πρέπει να την επιδεικνύουν μαζί με το διαβατήριό τους για την ενεργοποίηση. Αγνωστο επίσης παραμένει αν και οι αλλοδαποί τουρίστες θα πρέπει να δηλώνουν τα στοιχεία τους με την είσοδό τους στη χώρα προκειμένου να έχουν κάλυψη δικτύου."

Λογικό δεν είναι; Θα χρειάζεται πιστοποίηση των στοιχείων για τους ημεδαπούς δεν θα χρειάζεται για τους αλλοδαπούς; Όποιος είναι ΛΑΘΡΟ-μετανάστης θάχει σαφώς πρόβλημα. Οι μετανάστες με τα σωστά χαρτιά τους δεν θάχουν κανένα πρόβλημα. Τώρα αν οι εταιρείες χάσουν και κάποια χρήματα .. ε τι να κάνουμε; Δεν είναι - ή δεν θάπρεπε να είναι - κριτήριο για την ορθότητα ενός μέτρου η αύξηση ή η μείωση των κερδών κάποιων εταιρειών.

Δημοσ.

οκ παιδια εχετε δικιο, και εμενα το ενα μου απο τα 2 καρτοκινητα ειναι δηλομενο γιατι παλια ηταν συνδεση...ομως το αλλο με τα φορτομενα δικτυα? βλεπε cosmote what's up καθε απογευμα... και θα σε "φακελονουν" και δεν θα μπορεις να παιρνεις και ευκολα τηλεφωνα...

Να το φτιαξουν και βλεπουμε τι θα κανουμε...

Δημοσ.
Εγώ πάντως δεν βρίσκω κάτι κακό στο να δηλώσω τα κινητά μου (δυο). Όταν κάνεις σύνδεση δεν το δηλώνεις; Το δηλώνεις.

Θα αλλάξει τίποτα;

Άλλο η σύνδεση κ άλλο η κάρτα.Μπορεί να θέλω να έχω ένα κινητό για αγγελίες,sms,κτλ ώστε να προστατεύω το κύριο μου νούμερο από φάρσες κτλ.Πρέπει δηλ. το όνομα μου να φαίνετε παντού δηλαδή.Εσύ να πας να τα δηλώσεις.Εφόσον σου αρέσει να πληρώνεις για το τίποτα(πόσο μάλλον για το φακελωμά σου) δικαίωμα σου.Μπορείς να πάρεις τα λεφτά κ να τα φάς σουβλάκια,πιο χρήσιμο θα ήταν.

Δημοσ.
Άμα σε πάρουν με απόκρυψη από σύνδεση ποιά η διαφορά;Τι σημασία έχει πόσους αριθμούς έχει ένας πιτσιρικάς;Τι κακό κάνει;Στάνταρ όλοι θα πάμε να το κάνουμε στο τέλος όσο κι αν βρίζουμε αλλά εγώ δεν βλέπω να καταφέρνουν και τίποτα.Μην ξεχνάς αυτό ξεκίνησε από την απόδραση για δεύτερη φορά του Εθνικού μας Ήρωα του Παλαιοκώστα.Μετά απο αυτό το μέτρο πιστεύεις ότι λύθηκε το πρόβλημα;ΟΧΙ!!!Μια τρύπα στο νερό θα κάνουν πάλι,όπως και με κάθε μέτρο τους γιατί είναι ανίκανοι.Γι'αυτό και δεν τους ψηφίζουμε!Γι'αυτό και χαιρόμαστε και γελάμε με τον κάθε Παλαιοκώστα που τους κάνει σαλάτα!!!

η διαφορα ειναι οτι αν η κατασταση ξεφυγει και κανεις μηνυση μπορουν να βρουν ποιος ειναι αν γινει αρση απορρητου ενω αν ειναι ανωνυμο τι να βρουν

εχει γινει σε γνωστο μου αυτο

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εγώ πάντως δεν βρίσκω κάτι κακό στο να δηλώσω τα κινητά μου (δυο). Όταν κάνεις σύνδεση δεν το δηλώνεις; Το δηλώνεις.

Θα αλλάξει τίποτα;

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα στο να δηλώσω τα στοιχεία μου όπως τα έχω δηλώσει πολλές φορές τα στοιχεία μου για σύνδεση σε σταθερό τηλέφωνο και για υπηρεσίες ΔΕΗ κλπ. Το θέμα είναι ότι απ' την στιγμή που δεν συνδέεται η κάρτα sim με την συσκευή ούτε καν στις συνδέσεις γιατί αυτό να γίνεται στα καρτοκινητά;;; Δεν καταλαβαίνω την λογική αυτή! Επίσης δηλώνω τα στοιχεία μου για να πάρω σταθερό νούμερο γιατί αυτό σημαίνει ότι μένω σε σπίτι. Ο λογαριασμός θα έρχεται εκεί κλπ. Ποιός είναι ο λόγος να δηλώσω τη συσκευή μου, το κινητό μου τηλέφωνο και το που θα χρησιμοποιώ την κάρτα sim;;;;

Την ειδηση την εχω ακουσει κ εγω .

Απλα αναρωτηθηκα αν πιστευει κανεις αυτη την δικαιολογια σχετικα με τον Παλαιοκωστα.

Εννοείται πως κανείς δεν είναι τόσο χαζός για να πιστεύει ότι την εγκληματικότητα την καταπολεμάει κανείς με panadol. Ούτε γίνεται αυτό για να μην μας κάνουν φάρσες όσοι μας κάνουν εδώ και 10 χρόνια! Λες και ο καθένας μας δέχεται φάρσες στο κινητό του ρε παιδιά και έτσι ξαφνικά τους ήρθε να το αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Το θέμα είναι το πλήρες ηλεκτρονικό φακέλωμα που θα γίνει μ' αυτή την κίνηση!

Και κάτι τελευταίο για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ότι η ελληνική αστυνομία όπως και όλες οι αστυνομίες του κόσμου μπορούν να εντοπίσουν ένα καρτοκινητό τηλέφωνο που δεν είναι δηλωμένο ακόμη και να βρουν τον τόπο αγοράς της κάρτας sim ακόμα κι αν η κάρτα αυτή έχει απενεργοποιηθεί απ' το δίκτυο και ακόμα και αν δεν βρίσκεται μέσα σε κάποια συσκευή. Επομένως ας μην συζητάμε το γεγονός ότι με το να δηλώσουμε τα στοιχεία μας αυτομάτως θα μας δίνεται η δυνατότητα να εντοπίζουμε πιο εύκολα τον φαρσέρ που μας σπάει τα νεύρα!

Δημοσ.

Πάντως λένε ότι πλέον θα είναι υποχρεωτική μία υπέυθυνη δήλωση στο Α.Τ της περιοχής για να κάνεις επίσκεψη σε φιλικό σπίτι, ο λόγος είναι ότι πολλοί διαμαρτύρονται ότι τους κάνουν φάρσες βαρόντας τα κουδούνια.

Βέβαια σε πολλούς εδώ θα φανεί φυσιολογικό επειδή έχουν ξανακάνει υπεύθυνη δήλωση

Δημοσ.

τοσος πανικος και τρομος δε νομιζω οτι δικαιολογειται

θα μαζευτουν και λιγο τα νηπια που εχουν απο 2-3 κινητα

Δημοσ.
Aπ'οτι βλεπω , μετα την ειρωνια , βρηκες κ ενα πραγματικο προβλημα ..

Εσκεμένα απέφυγα και αποφεύγω να διατυπώσω απόψεις περί μετανάστευσης γιατί ανοίκουν στο χώρο του μπλα μπλα (που δε γράφω) και οχι της τεχνολογικής είδησης.

Δημοσ.

Το μόνο κουλό που βλέπω στο νομοσχέδιο είναι ότι συνδέεται το κινητό με το νούμερο που έχουμε. τι δηλαδή; φοβούνται το sim cloning; βλακείες στο τετράγωνο λέω εγώ. αν το επεκτείνουν και στα συμβόλαια, έχει μια βάση. έτσι θα μπορούν να ανιχνεύσουν ποιος χρησιμοποιεί και κλεμμένη συσκευή για να μιλάει. το θέμα όμως είναι άλλο. σε μας που τα κινητά τα αλλάζουμε συνέχεια επειδή δεν τα προσέχουμε, κάθε 2 και λίγο θα πρέπει να δηλώνουμε κινητό; ο αδερφός μου κάθε βδομάδα έχει κ άλλη συσκευή. συνέχεια αυτή την δουλειά θα κάνουμε; τελείως άκυρο θέμα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην είστε τόσο αρνητικοί. Για το καλό μας το κάνουν. Για να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τα κινητά ώστε να μην επιβαρύνεται η υγεία μας από την ραδιενέργεια.

...ΔΕΝ

Δημοσ.

Και εγώ ο αφελής ρωτάω:

Αν δεν κάνω τίποτε παράνομο που είναι το πρόβλημα;

Χρησιμοποιώ κινητό με σύνδεση 10 χρόνια και πρόβλημα δεν είχα

Γιατί να έχω τώρα αν γνωρίζουν ότι εγώ κατέχω το "x" καρτοκινητό;

Δημοσ.
Πάντως λένε ότι πλέον θα είναι υποχρεωτική μία υπέυθυνη δήλωση στο Α.Τ της περιοχής για να κάνεις επίσκεψη σε φιλικό σπίτι, ο λόγος είναι ότι πολλοί διαμαρτύρονται ότι τους κάνουν φάρσες βαρόντας τα κουδούνια.

Βέβαια σε πολλούς εδώ θα φανεί φυσιολογικό επειδή έχουν ξανακάνει υπεύθυνη δήλωση

Επικός :-):-D

Επισκέπτης
Δημοσ.
Και εγώ ο αφελής ρωτάω:

Αν δεν κάνω τίποτε παράνομο που είναι το πρόβλημα;

Χρησιμοποιώ κινητό με σύνδεση 10 χρόνια και πρόβλημα δεν είχα

Γιατί να έχω τώρα αν γνωρίζουν ότι εγώ κατέχω το "x" καρτοκινητό;

Ε τότε εσύ προσωπικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν δεν σε ενοχλεί ότι το χ καρτοκινητό θα πρέπει να το έχεις στην χ συγκεκριμένη συσκευή τότε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
τι πρεπει να κανουμε δηλαδι???

Να κινηθουμε(οχι κοιμηθουμε)ομαδικα,πχ και 300 ατομα απο δω περα να το γραψουμε στα @@ μας ειναι κερδος,γιατι και σε καποιο αλλο forum μπορει να το κανουν αλλοι 300,στα blogs,στο ραδιοφωνο αν πεσει συρμα κατι θα γινει.Δε λεω να ριξουμε την κυβερνηση.Κατι απλο λεω:ΝΑ αντιδρασουμε σε κατι που δεν μας αρεσει.Θα συμπληρωνα αλλα με καλυψε ο telegamesvg με τις κουβεντες του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...