telegamesvg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εφόσον δε το παιξουμε προβατα(για αλλη μια φορα)και καταφερουμε να συντονιστουμε ομαδικα(πλειοψηφικα τουλάχιστον),μπορουμε να τους στειλουμε για τσαι πιστευω.Το θεμα ειναι να μη μεινουμε στα λογια;(παλι Μα ο Ελληνας μετα τον 2ο Π.Π ειναι ΜΟΝΟ λογια . Π.Χ του ακριβαινουν κατι και αντι να αντιδρασει και να το μπουκοταρει τρεχει να προλαβει να το προμηθευτει πριν το ακριβηνουν λες και θα σωθει ...και το γελιοδεστερο ειναι οτι πιστευει οτι εχει πιασει και μαλακες τους υπολοιπους . Εδω εφαγε στον σφυγκτηρα (που λεει κ ο φιλος) τοσα αλλα μετρα , σε αυτο θα κολωσει τωρα ... Ο καλος ο σφυγκτηρ ολα τα χωραει
tolis_01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως δεν βρίσκω κάτι κακό στο να δηλώσω τα κινητά μου (δυο). Όταν κάνεις σύνδεση δεν το δηλώνεις; Το δηλώνεις. Θα αλλάξει τίποτα;
freelove Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εφόσον δε το παιξουμε προβατα(για αλλη μια φορα)και καταφερουμε να συντονιστουμε ομαδικα(πλειοψηφικα τουλάχιστον),μπορουμε να τους στειλουμε για τσαι πιστευω.Το θεμα ειναι να μη μεινουμε στα λογια;(παλι τι πρεπει να κανουμε δηλαδι???
telegamesvg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 τι πρεπει να κανουμε δηλαδι??? Αν ας πουμε επεφτε οτζιρος τους κατακορυφα στα καρτοκινητα , καρτες ανανεωσης κ.λ.π ή εβλεπαν την απροθυμια του κοσμου να δηλωσει τα στοιχεια του δεν θα τους πειραζε καπως ?
tolis_01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αν ας πουμε επεφτε οτζιρος τους κατακορυφα στα καρτοκινητα , καρτες ανανεωσης κ.λ.π ή εβλεπαν την απροθυμια του κοσμου να δηλωσει τα στοιχεια του δεν θα τους πειραζε καπως ? Θα τα παίρναν απ'τα συμβόλαια. Ποιος θα μείνει εντελώς χωρίς κινητό;
j11h Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Mα καλα υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι αυτο γινεται για τον Παλαιοκωστα και για αλλα παρομοια περιστατικα ??? Αμα ακουγες καθολου ειδησεις στην ΤV θα το ειχες ακουσει κι αυτο.Αλλα οταν δεν ξεκολαμε απο το game η δεν διαβαζουμε ουτε ενα troktiko(που λεει ο λογος)ειναι λιγο δυσκολο να το ακουσουμε!
aghahowa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 nice αφορμή έψαχνα να απαλλαγώ οπως λεει και το ασμα αναθεμα τα κινητά...
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Διαβάζοντας τα παραπάνω συνειδητοποίησα πόσο πρόβατο με βιασμένη ελευθερία είμαι επειδή έχω τηλέφωνο με δηλωμένο ονοματεπώνυμο. Επίσης και όσοι διαθέτουν σταθερό.
j11h Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Οριστε και η αποδειξη: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4518167 και http://www.e-tipos.com/newsitem?id=94721 Πρωτος στοχος της κυβερνησης ειναι να μειωσει την εγκληματικοτητα,δευτερος ειναι οι εκβιασμοι,φαρσες,λαθρομεταναστευση κτλ κτλ. Αλλοστε το γραφει και στην πρωτη σελιδα της ειδησης του insomnia.
telegamesvg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αμα ακουγες καθολου ειδησεις στην ΤV θα το ειχες ακουσει κι αυτο.Αλλα οταν δεν ξεκολαμε απο το game η δεν διαβαζουμε ουτε ενα troktiko(που λεει ο λογος)ειναι λιγο δυσκολο να το ακουσουμε! Την ειδηση την εχω ακουσει κ εγω . Απλα αναρωτηθηκα αν πιστευει κανεις αυτη την δικαιολογια σχετικα με τον Παλαιοκωστα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Διαβάζοντας τα παραπάνω συνειδητοποίησα πόσο πρόβατο με βιασμένη ελευθερία είμαι επειδή έχω τηλέφωνο με δηλωμένο ονοματεπώνυμο. Επίσης και όσοι διαθέτουν σταθερό. άστα να παν, σε νοιώθω...
Fronimitis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Την ειδηση την εχω ακουσει κ εγω . Απλα αναρωτηθηκα αν πιστευει κανεις αυτη την δικαιολογια σχετικα με τον Παλαιοκωστα. Δηλαδή είναι τυχαίο που συζητήθηκε πρώτη φορά μετά την δεύτερη απόδραση του Παλαιοκώστα;Μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία αναφορά για δήλωση στοιχείων σε καρτοκινητά πάντως.
telegamesvg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Διαβάζοντας τα παραπάνω συνειδητοποίησα πόσο πρόβατο με βιασμένη ελευθερία είμαι επειδή έχω τηλέφωνο με δηλωμένο ονοματεπώνυμο. Επίσης και όσοι διαθέτουν σταθερό. Και εγω εχω σταθερο δηλωμενο (δεν γινεται αλλωστε αλλιως), αλλα αυτο δεν θα σταθει η αφορμη να μου στερησουν την ελευθερια της ανωνυμιας ,οπου ακομη υπαρχει . Επομενο "λογικο" βημα θα ειναι να αγοραζουμε καρτες για τα σταθερα καρτοτηλεφωνα με συμπληρωση των προσωπικων μας στοιχειων σε σχετικο εντυπο . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:05 ---------- Επισης διαβαστε ξανα , προσεκτικα τις δυο τελευταιες παραγραφους της ειδησης, να δειτε ποσα πρακτικα προβληματα υπαρχουν στην εφαρμογη αυτης της αποφασης.
mistral Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Άμα σε πάρουν με απόκρυψη από σύνδεση ποιά η διαφορά; H διαφορά είναι πως και οι κλήσεις με απόκρυψη θα έχουν αποστολέα με συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο και αν ξεκινήσεις μια διαδικασία μπορείς μια χαρά να βρείς ποιός σε ενοχλεί και να τον καταγγείλεις. Ενώ τώρα πάει κάποιος - εγώ πήγα σήμερα σε ΟΤΕshop δηλ. και δεν μου ζήτησαν στοιχεία για καινούρια σύνδεση what 's up - στο περίπτερο, αγοράζει αριθμό καρτοκινητού και δεν τον ξέρει ούτε και η μάνα του - κυριολεκτικά - και αρχίζει να κάνει φάρσες ή και πολύ περισσότερα από φάρσες χωρίς να μπορεί κάποιος να ξέρει ποιός είναι. Επί του θέματος όμως... Όπως έγραψε ο firewalker παραπάνω στην αρχή και για καρτοκινητά σου ζήταγαν ταυτότητα και κατά την γνώμη μου μια χαρά έκαναν. Προς τι η τόση μυστικοπάθεια για έναν αριθμό; Αν δεν έχω να κρύψω τίποτε γιατί να μην είναι γνωστός ο αριθμός μου και τα στοιχεία μου; Αν δεν παρανομώ σε κάτι γιατί να μην θέλω να ξέρουν οι αρχές τον αριθμό του καρτοκινητού μου; Και γιατί να υπάρχει διάκριση ανάμεσα σε κινητά με σύνδεση και σε καρτοκινητά; Δηλαδή του ιδιοκτήτη κινητού με σύνδεση να γίνονται γνωστά τα στοιχεία επειδή δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και του ιδιοκτήτη καρτοκινητού να μην γίνονται γνωστά; Αυτό είναι δίκαιο και σωστό; Τα ίδια βεβαίως και για τους ιδιοκτήτες σταθερών τηλεφώνων. Όσο για τα περί παρακολούθησης.. τους αριθμούς καρτοκινητών περίμεναν για να μας παρακολουθούν. Τι να λέμε! Γιατί εδώ που σερφάρουμε είμαστε ανώνυμοι; Δεν είμαστε. Άρα; Η παρακολούθησή μας είναι δεδομένη εάν και εφόσον χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε σύγχρονο μέσο επικοινωνίας. Αν δηλαδή μια υπηρεσία θελήσει να μας παρακολουθήσει θα μας παρακολουθήσει. Όποιος δεν θέλει να παρακολουθείται ηλεκτρονικά κόβει κινητά, καρτοκινητά, σταθερά, internet, tv (μας παρακολουθούν και μέσω tv έχω διαβάσει..αληθεύει? ) και ζεί 50 χρόνια πίσω. Μια γνωστή μου τόχει κάνει και ζεί μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τα λεφτά που ξόδευε για τηλέφωνα κινητά internet κλπ τα μετατρέπει σε 20ήμερη εκδρομή / έτος στο εξωτερικό. Επιλογές έχουμε δεν μας υποχρεώνει κανένας να μεταχειριζόμαστε σύγχρονη τεχνολογία. Είμαι εν ολίγοις υπέρ του μέτρου. Ότι κυκλοφορεί να είναι επώνυμο. Αυτό δεν θα αποτρέψει βέβαια τρομοκράτες, Παλαιοκώστα και λοιπά φυντάνια Απλά ίσως γλυτώσει κάποιους από άσχημες φάρσες Και θα είναι ισότιμη η μεταχείριση κινητών με σύνδεση και καρτοκινητών
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 ...Επισης διαβαστε ξανα , προσεκτικα τις δυο τελευταιες παραγραφους της ειδησης, να δειτε ποσα πρακτικα προβληματα υπαρχουν στην εφαρμογη αυτης της αποφασης. Ανυπέρβλητα προβλήματα όντως!!! Μιας που μια φορά την εβδομάδα αγόραζα καινούρια SIM απο περίπτερα, πλέον ελπίζω μόνο να διατηρήσουν το δικαίωμα πώλησης προφυλακτικών. Ο περιορισμός με το ΙΜΕΙ είναι πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα