j11h Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Και εδώ μέχρι το 99~00 έτσι ήταν. Ήθελε ταυτότητα. Το ξερω το θυμαμαι.Το πρωτο μου καρτοκινητο ετσι το ειχα παρει.Επισης να πω οτι στην Ιταλια αγοραζεις μια καρτα sim που εχει 10 ευρω και τα 5 πανε για την ενεργοποιηση της καρτας και τα αλλα 5 ειναι που σου τα βαζουν μεσα στο τηλεφωνο για να κανεις κλησεις κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μια απορία έχω. Ταυτοποίηση της κάρτας sim με τον κωδικό της συσκευής και τον κωδικό της κάρτας δεν γίνεται ούτε καν στα συμβόλαια! Στα καρτοκινητά ποιός λόγος επιβάλει να γίνεται τέτοια διαδικασία; Αν δηλαδή βάλω την κάρτα μου σε άλλη συσκευή και πάρω ένα τηλέφωνο θα υπάρξουν κυρώσεις ή κάτι τέτοιο; Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;
ravend Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μια απορία έχω. Ταυτοποίηση της κάρτας sim με τον κωδικό της συσκευής και τον κωδικό της κάρτας δεν γίνεται ούτε καν στα συμβόλαια!Στα καρτοκινητά ποιός λόγος επιβάλει να γίνεται τέτοια διαδικασία; Αν δηλαδή βάλω την κάρτα μου σε άλλη συσκευή και πάρω ένα τηλέφωνο θα υπάρξουν κυρώσεις ή κάτι τέτοιο; Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; μεσα στο χαος αυτο νομιζω ειναι απο τα πιο σημαντικα.ξερει καποιος κατι παραπανω?πλεον θα ειναι η συσκευη κλειδωμενη στον αριθμο αυτον?
j11h Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Στα καρτοκινητά ποιός λόγος επιβάλει να γίνεται τέτοια διαδικασία; Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; Κι ομως και στραβος ειναι ο γυαλος και στραβα αρμενιζουμε!Μετα τα οσα εγιναν με τις υποκλοπες και την ηρωικη αποδραση Παλαιοκωστα,αποφασησαν να αρχισουν ξανα το φακελωμα.Τωρα το κατα ποσο αποτελεσματικο θα ειναι δεν ξερω...αν και πιστευω οτι θα κανουν μια τρυπα στο νερο.Αυτοι τι περιμενουν οτι ο καθε εγκληματιας θα πηγαινει και θα περνει καρτοκινητο με πραγματικα στοιχεια(τοσες πλαστες ταυτοτητες υπαρχουν)?Απλα την βλακεια και την αδιαφορια μερικων μερικων στην Ελλαδα την πληρωνουν ολοι οι υπολοιποι μεροκαματιαριδες πολιτες!
Βασίλειος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Το πέταξα ήδη!! Μαζί με την κάρτα, τις επαφές, τις φωτογραφίες και τα κερατιλίκια όλα. Α να χαθούνε, να χαθούνε, δε ντρέπονται....
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 α ρε κατακαημενη Ελλαδιτσα τι σου εχουν κανει ... Σε βιαζουν καθε μερα
adamakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 η διαμαρτυρια ηταν παντα νουμερο 1 στον ελληνα οσοι εχετε καρτοκινητα οσο και να διαμαρτυρεστε θα το κανετε για να μην σας κοψουν τη συνδεση. και οσοι την κοψετε θα πατε μετα απο λιγο καιρο και θα κανετε νεα. μην προσπαθειτε να κοροιδεψετε τους εαυτους σας το μετρο αυτο ομως ειναι καλο και για αλλους λογους ξερετε ποσοι παιρνουν και κανουν φαρσες απο καρτοκινητα? και αντε να σου πουν μια μαλακια αν σε παρουν ξημερωματα στο σπιτι ή αν σε παιρνουν καθε 5 λεπτα ? γιατι να μην ξερουν οι γονεις ποσα κινητα εχουν τα ανηλικα παιδια τους? το μετρο εχει και θετικες πλευρες ασχετα αν δεν τις παρουσιαζουν ή τις παρουσιαζουν λαθος
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Οι αρνητικές του πλευρές είναι περισσότερες από της θετικές.Δηλ είναι μια βλακεία κ μισή.Μιας κι εγώ πάντως κάνω σπάνια χρήση του κινητού δε με χαλάει να το παρατήσω! Οι άλλοι όμως που έχουν συνηθήσει να είναι μόνιμα στο χέρι και δώστου SMS και κλήσεις με τη γκόμενα θα πάθουν πλάκα.Σιγά μη πληρώσω κ το τρομονόμο.Εγώ πάντως οχι.Ας το κάνετε οι υπόλοιποι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:40 ---------- Το πέταξα ήδη!! Μαζί με την κάρτα, τις επαφές, τις φωτογραφίες και τα κερατιλίκια όλα. Α να χαθούνε, να χαθούνε, δε ντρέπονται.... Μπράβο φίλε μου καλά του έκανες.Νιώθουνε πως έπιασαν τον ιερέα από τους όρχεις αλλά μάλλον κάτι άλλο κρατάνε...
com_hs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Οι αλήτες θέλουν να αναπληρώσουν τα τόσα λεφτά που έφαγαν.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Ευτύχως του χρόνου κλείνω τα 18, ίσα-ίσα με παίρνει να το δηλώσω. 18 Ιουνίου έχω γενέθλια, μέχρι τις 30 έχουμε περιθώριο. Λογικά μπορεί να δωθεί παράταση. 'Οχι τίποτα άλλο, βαριέμαι να αλλάζω νούμερο.
Fronimitis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 η διαμαρτυρια ηταν παντα νουμερο 1 στον ελληνα οσοι εχετε καρτοκινητα οσο και να διαμαρτυρεστε θα το κανετε για να μην σας κοψουν τη συνδεση. και οσοι την κοψετε θα πατε μετα απο λιγο καιρο και θα κανετε νεα. μην προσπαθειτε να κοροιδεψετε τους εαυτους σας το μετρο αυτο ομως ειναι καλο και για αλλους λογους ξερετε ποσοι παιρνουν και κανουν φαρσες απο καρτοκινητα? και αντε να σου πουν μια μαλακια αν σε παρουν ξημερωματα στο σπιτι ή αν σε παιρνουν καθε 5 λεπτα ? γιατι να μην ξερουν οι γονεις ποσα κινητα εχουν τα ανηλικα παιδια τους? το μετρο εχει και θετικες πλευρες ασχετα αν δεν τις παρουσιαζουν ή τις παρουσιαζουν λαθος Άμα σε πάρουν με απόκρυψη από σύνδεση ποιά η διαφορά;Τι σημασία έχει πόσους αριθμούς έχει ένας πιτσιρικάς;Τι κακό κάνει;Στάνταρ όλοι θα πάμε να το κάνουμε στο τέλος όσο κι αν βρίζουμε αλλά εγώ δεν βλέπω να καταφέρνουν και τίποτα.Μην ξεχνάς αυτό ξεκίνησε από την απόδραση για δεύτερη φορά του Εθνικού μας Ήρωα του Παλαιοκώστα.Μετά απο αυτό το μέτρο πιστεύεις ότι λύθηκε το πρόβλημα;ΟΧΙ!!!Μια τρύπα στο νερό θα κάνουν πάλι,όπως και με κάθε μέτρο τους γιατί είναι ανίκανοι.Γι'αυτό και δεν τους ψηφίζουμε!Γι'αυτό και χαιρόμαστε και γελάμε με τον κάθε Παλαιοκώστα που τους κάνει σαλάτα!!!
Odious Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εφόσον δε το παιξουμε προβατα(για αλλη μια φορα)και καταφερουμε να συντονιστουμε ομαδικα(πλειοψηφικα τουλάχιστον),μπορουμε να τους στειλουμε για τσαι πιστευω.Το θεμα ειναι να μη μεινουμε στα λογια;(παλι
telegamesvg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Mα καλα υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι αυτο γινεται για τον Παλαιοκωστα και για αλλα παρομοια περιστατικα ??? Απλα τους εχουν ξεφυγει παρα πολλοι,που εχουν καρτοκινητο, που δεν ξερουν ποιοι ειναι και ειπαν να τους μαντρωσουν κ αυτους , βαζοντας τους μαλιστα να πληρωσουν και τα εξοδα μαντρωματος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα