Προς το περιεχόμενο

Windows Error


XronisR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderators
Δημοσ.
Eδω και καιρό τρωω κατι bluescreens και μέτα όταν μπαίνω στα Windows βλέπω αυτό...

ScreenHunter_01Jun121200.jpg

 

Ανεβασε το minidump καπου.Και βαλε στο τα windows να κανουν kernel dumps και οχι minidumps.

Δημοσ.
Κανε κανα ακαν με το malwarebytes.......... ρε Χρονη

 

Πρόγραμμα είναι το malwarebytes?

 

Ανεβασε το minidump καπου.Και βαλε στο τα windows να κανουν kernel dumps και οχι minidumps.

 

Λολ..Δεν κατάλαβα τίποτα...:shock:

  • Moderators
Δημοσ.
Πρόγραμμα είναι το malwarebytes?

Ναι.

 

 

 

Λολ..Δεν κατάλαβα τίποτα...:shock:

Πηγαινε στο c:\windows\minidumps και το/τα αρχεια που βρεις μεσα,καντα ενα .zip και ανεβασε τα καπου για να τα δω.Επισης δες αν εχεις μεσα στο c:\windows,ενα αρχειο memory.dmp και αν οντως υπαρχει ανεβασε το μαζι με τα minidumps (αφου πρωτα να συμπιεσεις σε .zip ολα)

Αν εχεις xp πηγαινε εδω και ακολουθησε τις οδηγιες που λεει για να ενεργοποιησεις τα kernel dumps(To Configure Your Computer for a Complete Memory Dump or for a Kernel Memory Dump).

 

Τελος πες μας αν εχεις κανει overclocking,αν τα blue screens προκυπτουν οταν πχ παιζεις παιχνιδια ή σε τυχαιες στιγμες,τι θερμοκρασιες εχεις κ οτιδηποτε μπορει να βοηθησει.

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει Overclocking..Σε τυχαίες στιγμές μου το πετάει...Vista Ultimate 64bit SP1 έχω..Απο θερμοκρασίες όλα κομπλέ σίγουρα(3 ανεμιστήρες)..

Τα αρχεία ανεβαίνουν σε λίγο..

 

Update:http://rapidshare.com/files/243762234/Desktop.rar

  • Moderators
Δημοσ.

 

Update:http://rapidshare.com/files/243762234/Desktop.rar

 

Downloading.Δεν νομιζω να προλαβω μεχρι το βραδυ να το δω,οποτε πιθανοτατα αυριο.Απο το μεγεθος υποθετω πως εχει και ενα kernel dump μεσα ε?Καλο αυτο.

  • Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως τα crash dumps δεν βοηθανε.Το kernel βγαζει οτι υπαρχει memory corruption,τα minidumps αναφερονται σε drivers της microsoft(NETIO.SYS),video driver και τα μηνυματα που παιρνεις ειναι διαφορα οπως PFN_LIST_CORRUPT,IRQ_LESS_OR_EQUAL,KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED κλπ.Σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να χρησιμοποιησεις τον verifier.

Αν θελεις διαβασε αυτα που λεω σ αυτο το topic

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=318482

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά μάλλον εφταίγε το ένα DIMM RAM γιάτι μόλις το έβγαλα όλα οκ εδώ και 10 μέρες..Πως μπόρω να ελένξω αν είναι όντως χαλάσμενο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...