Προς το περιεχόμενο

Pc για gaming

LySioS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοεις update?

Dude....το εργοστασιακο θα κρατησει;;;

Eισαι τρελος;:P

Tι εννοω οεο;

:lol:

Οτι το κουτι εχει ενσωματωμενο το πισω ανεμιστηρακι.

Το οποιο ειναι το εργοστασιακο...μαμισιο πως το λενε..της Coolermaster.

Tο οποιο δεν ειναι τοσο καλο.

Αρα βαζεις τα 2 που πρωτεινα παραπανω.

οκ;

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπον παρε και απο εμενα μια τελικη συνθεση για να αποφασισεις...

74483313.jpg

85057871.jpg

Αυτα απο εμενα...

Καλυτερες ραμ με χαμηλοτερη καταναλωση...

Πιο ανετο πληκτρολογιο & ποντικι..

Καλυτερα ηχεια...

3πυρινος επεξεργαστης που θα σου κρατησει για καιρο..

Καλυτερο τροφοδοτικο...

Σου βαλα και 2 βαρβατα ανεμιστιρακια για να κρατανε τις θερμοκρασιες σε χαμηλα επιπεδα μιας και το κουτι δεν εχει χωρο για πλαγιο ανεμιστηρα..

Και μεγαλυτερος σκληρος...συνολο 742ε..

Τωρα αν θες,μπορεις να βαλεις τον σκληρο που εχει βαλει ο Θωμας,και να πεσεις -20 ευρω.

Επισης,δεν πιστευω να αξιζει να πας σε ddr3 διοτι και τα 4 giga της ddr2 που εχω βαλει θα σε καλυψουν για καιρο..

Αρα πανω κατω...τα ιδια λεφτα με τις διορθωσεις του Θωμα.

Σε καλυτερο συστημα...και εντος οριων.

Δεν μενει κατι αλλο απο εμας,απο το να αποφασισεις τι θες τελικα.

Εννοειτε επισης οτι τα παραγγελνεις μεσω ιντερνετ...για να κρατηθουν οι τιμες εκι που ειναι.

Τελος...:-)

Μονο μια λεπτομερια

Μερικα αναμενοτνε συντομα αρα μπορει να χριαστει να περιμενω λιγο οχι οτι μμου ειναι ιδιετερα μεγαλο προβλημα αλλα μονο αυτο βρηκα να σχολειασω

Δημοσ.
Μονο μια λεπτομερια

Μερικα αναμενοτνε συντομα αρα μπορει να χριαστει να περιμενω λιγο οχι οτι μμου ειναι ιδιετερα μεγαλο προβλημα αλλα μονο αυτο βρηκα να σχολειασω

χωρις παρεξηγηση αλλα φιλε μας τα εκανες λιγο ομελετα πως το λενε...σου ειπαν τα παιδια καπιες σηνθεσης διαλεγης και περνεις ελεος δλδ................

Δημοσ.

Οχι λεεω

-η μητρικη αναμεννετε συντομα

-η μνημες αναμενοντε συντομα

-η οθονη αναμενετε συντομα

συμφερει μερικα να τα περιμενω ή να βρω αλλα?

Δημοσ.

Καλά αφού συμβιβαστήκαμε με κάτι επιτέλους, εγώ λέω να περιμένεις, για δεν θα ήθελα να φτάσει 20 σελίδες το thread. :-)

Δημοσ.

Άλλαξε την οθόνη με μία από αυτές τις δύο την δεύτερη αν σε ενδιαφέρει η κάμερα και το μικρόφωνο που έχει ενσωματωμένα πάνω της και δεν πιάνουν χώρο στο γραφείο αλλιώς την πρώτη..και έφυγες για τελικό!

22inchessamsungsm2233bw.png

1680x1050lgw2271tcpftft.png

Αν δεν βγεις με τίποτα στα λεφτά βάλε την Sapphire 4850 VaporX 110€ αντί για την 4850..Καλύτερα λίγο χειρότερη κάρτα γραφικών με λίγο καλύτερη οθόνη παρά το αντίθετο..

Δημοσ.

Αν θές ντέ και καλά 19" πάρε :

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1210912&HYOTHONESDIAGONIOS=19+inches&category=69978102&catalog=23

ή

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1180401&HYOTHONESDIAGONIOS=19+inches&category=69978102&catalog=23

Είναι σημαντικό η οθόνη να έχει DVI και κατά προτίμηση με HDCP..Αυτή που βάζεις δεν έχει καν DVI..

Αν πάρεις 19" οθόνη μην πάρεις πιο ακριβή κάρτα γραφικών από αυτή:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1235710&PriceRange=%E2%82%AC++++99-199&category=69977735&catalog=20

Δημοσ.

To λεεω πιο πολυ για μειωση κοστους ομως αν συμφερει περνω 22

Τωρα που ειπα στους γονεις μου μου λενε να παρω pc σε ενα μηνα (ποτε πεφτουν οι εκπτωσεις ???) που ειναι οι εκπτωσεις...

κανουν εκπτωσεις μονο σε ετοιμους pc η και σε ξεχοριστα hardware σαν αυτα δηλαδη συμφερει να περιμενω 1 μηνα???

Δημοσ.

Άραξε τότε...

Σε ένα μήνα και χωρίς εκπτώσεις θα έχουν πέσει κι άλλο οι τιμές

Πάντα είναι καλύτερα να περιμένεις ένα μήνα για pc..To pc που σου φτιάξαμε άμα έχει τώρα 740€ πριν ένα μήνα είχε 850€..και σε ένα μήνα μπορεί να έχει και 650€ δεν χρειάζεται να έχει εκπτώσεις..

Μου φαίνεται πάντως πως σε αυτά τα είδη δεν παίζουν εκπτώσεις τρελές την περίοδο των εκπτώσεων.

Δημοσ.

Ποτε ομως ερχοντε οι εκπτωσεις αρχες ιουλιου ή τελη???

δεν παιζει μονο για την εκπτωση αλλα οι γονεις μου τοτε θελουν να παρω

καταλαβες πιο μπροστα δεν μ'αφηνουν

Δημοσ.

E ωραίος...Ξαναάνοιξε ένα θέμα όταν σου πούν το OK οι γονείς σου..

Μην κουράζεσαι από τώρα..Μέχρι τότε θα έχουν βγει και πιο καινούρια πράγματα..καλύτερα να το ψάξεις όταν είναι να τον αγοράσεις!

Δεν ξέρω πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις αλλά όποτε και να είναι κάνε υπομονή πλησιάζουν..

Δημοσ.
E ωραίος...Κρατα το λινκ απο το θεμα και ξαναποσταρε όταν σου πούν το OK οι γονείς σου..

Μην κουράζεσαι από τώρα..Μέχρι τότε θα έχουν βγει και πιο καινούρια πράγματα..καλύτερα να το ψάξεις όταν είναι να τον αγοράσεις!

Δεν ξέρω πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις αλλά όποτε και να είναι κάνε υπομονή πλησιάζουν..

Φιξντ.;)

:lol:

Δημοσ.

Okey μην απαντησει κανεις σε αυτο το Θεμα αλλο πια δεν χριαζετε προς το παρον αμα ειναι θα ανοιξω θεμα ξανα σε κανα 15ημερο τα λεμε και σας ευχαριστω ολους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...