vocals_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 κουτι CoolerMaster Elite 335 Black Case επεξεργαστης AMD Phenom Black Edition X2 550 μητρικη Asus M4A78 VM σκληρος Western Digital 320GB ραμ OCZ Titanium 2GB DDR2-800 ΕΠΙ 2(42,42ε) καρτα γραφικων Sapphire 4870 SVGA τροφοδοτικο OCZ Stealthxstream PSU 500W dvd wr LG GH22LS30 Black DVDRW ηχεια Logitech LS-11 PC Speakers ποντικι Microsoft Optical Basic Black πληκτρολογιο Microsoft Wired οθονη LG W2242S-SF TFT Monitor 22'' συνολο 669.34€ Λοιπον φιλε σου το εφτιαξα οσο πιο φθηνο μπορουσα δινοντας σου οτι καλυτερο μπορω.Παρε αυτα που εβαλα για να το χαρεις το πισι σου.Στα λεφτα σου βγαινει ακριβως αρα βουρ! Παντως μπορεις να βαλεις ddr3 με αυτη τη μητρικη και αυτες τις μνημες επι 2 και αυτον τον επεξεργαστη που σου βγαινει και πολυ καλυτερο το πισι.Μονο ομως βεβαια αν μπορεις να δωσεις 727.01 ευρω. τελος μπορεις επισης να βαλεις ολη την 1η συνθεση που εκανα αλλα με τον δευτερο επεξεργαστη που εβαλα τον χ3 720;) μιας και δεν υπαρχουν πολλες διαφορες μεταξυ ddr2-3
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ειπαμε λειτουργικο δεν χριαζετε να παρω θα μου δωσουνε αρα -90€ Θωμας....rollback. +90 στην ακρη.
vocals_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Θωμας....rollback.+90 στην ακρη. σουτ!λοιπον σορρυ σκαω edit εσκασα!
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Λοιπον παρε και απο εμενα μια τελικη συνθεση για να αποφασισεις... Αυτα απο εμενα... Καλυτερες ραμ με χαμηλοτερη καταναλωση... Πιο ανετο πληκτρολογιο & ποντικι.. Καλυτερα ηχεια... 3πυρινος επεξεργαστης που θα σου κρατησει για καιρο.. Καλυτερο τροφοδοτικο... Σου βαλα και 2 βαρβατα ανεμιστιρακια για να κρατανε τις θερμοκρασιες σε χαμηλα επιπεδα μιας και το κουτι δεν εχει χωρο για πλαγιο ανεμιστηρα.. Και μεγαλυτερος σκληρος...συνολο 742ε.. Τωρα αν θες,μπορεις να βαλεις τον σκληρο που εχει βαλει ο Θωμας,και να πεσεις -20 ευρω. Επισης,δεν πιστευω να αξιζει να πας σε ddr3 διοτι και τα 4 giga της ddr2 που εχω βαλει θα σε καλυψουν για καιρο.. Αρα πανω κατω...τα ιδια λεφτα με τις διορθωσεις του Θωμα. Σε καλυτερο συστημα...και εντος οριων. Δεν μενει κατι αλλο απο εμας,απο το να αποφασισεις τι θες τελικα. Εννοειτε επισης οτι τα παραγγελνεις μεσω ιντερνετ...για να κρατηθουν οι τιμες εκι που ειναι. Τελος...
LySioS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Πολυκαλη η δικια σου οι αλλη τη γνωμη εχουν??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:43 ---------- Ομως δεν καταλαβα λιγο για τα ανεμιστιρακια ο πυργος μπορει να παρει και τα 2???
eSATA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Λοιπον παρε και απο εμενα μια τελικη συνθεση για να αποφασισεις... Αυτα απο εμενα... Καλυτερες ραμ με χαμηλοτερη καταναλωση... Πιο ανετο πληκτρολογιο & ποντικι.. Καλυτερα ηχεια... 3πυρινος επεξεργαστης που θα σου κρατησει για καιρο.. Καλυτερο τροφοδοτικο... Σου βαλα και 2 βαρβατα ανεμιστιρακια για να κρατανε τις θερμοκρασιες σε χαμηλα επιπεδα μιας και το κουτι δεν εχει χωρο για πλαγιο ανεμιστηρα.. Και μεγαλυτερος σκληρος...συνολο 742ε.. Τωρα αν θες,μπορεις να βαλεις τον σκληρο που εχει βαλει ο Θωμας,και να πεσεις -20 ευρω. Επισης,δεν πιστευω να αξιζει να πας σε ddr3 διοτι και τα 4 giga της ddr2 που εχω βαλει θα σε καλυψουν για καιρο.. Αρα πανω κατω...τα ιδια λεφτα με τις διορθωσεις του Θωμα. Σε καλυτερο συστημα...και εντος οριων. Δεν μενει κατι αλλο απο εμας,απο το να αποφασισεις τι θες τελικα. Εννοειτε επισης οτι τα παραγγελνεις μεσω ιντερνετ...για να κρατηθουν οι τιμες εκι που ειναι. Τελος... Πολυκαλη η δικια σου οι αλλη τη γνωμη εχουν??? πολυ καλη η παραπανω συνθεση... για τα ηχεια ομως δε ξερω
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ομως δεν καταλαβα λιγο για τα ανεμιστιρακια ο πυργος μπορει να παρει και τα 2??? Nαι,μπορει να παρει και τα 2. Ο πυργος αμα δεις στα spesifications του,αναφερει οτι εχει θεσεις για εναν 12αρι μπροστα,και εναν 12αρι πισω. (ο μπροστινος "παγωνει" τον σκληρο δισκο,και ο πισω βγαζει τον ζεστο αερα απο το κουτι) Αυτα που σου εβαλα θα κανουν καλη δουλεια μιας και το καθενα τους δουλευει στις 1900 στροφες το λεπτο. πολυ καλη η παραπανω συνθεση...για τα ηχεια ομως δε ξερω Κοιτα απο το να δωσει 19...και να παρει τα αλλα που εχουν ισχυ 2χ1,5 watt δηλαδη το καθε ηχειο απο 1,5 watt... Καλυτερα να δωσει 25ευρω,5 ευρω παραπανω δηλαδη,και να παρει αυτα που το εβαλα,με ισχυ 2χ4 watt. Oσο για την Altec lansing...μονο καλα λογια μπορω να πω για χαμιλων τιμων ηχεια. Best value 4 money^^
LySioS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Τι εχουν δηλαδη τα ηχεια μια χαρα μου φαινονται απλα εχω μερικες αποριες Πεστε οτι περνω το pc και το φτιαχνω μετα τι γινετε...? Βαζω το λογιστμικο ... ? και πρεπει να ενεργοποιησω την καρτα ηχου???εχει cd μαζι με την μητρικη??? ενταξη η καρτα γραφικων δεν θελει ενεργοποιηση . εξηγηστε μου ολοι οσοι εχετε κανει ολοκληροτηκα ενα pc αν σας ειναι ευκολο (με λεπτομερις διαδικασιες) ευχαριστω
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Τι εχουν δηλαδη τα ηχεια μια χαρα μου φαινονται απλα εχω μερικες αποριεςΠεστε οτι περνω το pc και το φτιαχνω μετα τι γινετε...? Βαζω το λογιστμικο ... ? και πρεπει να ενεργοποιησω την καρτα ηχου???εχει cd μαζι με την μητρικη??? ενταξη η καρτα γραφικων δεν θελει ενεργοποιηση . εξηγηστε μου ολοι οσοι εχετε κανει ολοκληροτηκα ενα pc αν σας ειναι ευκολο (με λεπτομερις διαδικασιες) ευχαριστω Γιατι δεν ζητας να στο φτιαξει το Πλαισιο...να μην αγχωνεσαι κιολας; Aν και δεν ειναι κατι δυσκολο να στησει καποιος μονος του το pc...αλλα θελει χρονο για να μαθεις καποια πραγματα σωστα. ----------- Να ξερεις οτι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κομματι hardware και να αγοραζεις,θα εχει παντα μεσα βιβλιαρακι οδηγιων + cd με τους drivers της καθε συσκευης. Χωρις την εγκατασταση των Drivers,μια συσκευη δεν μπορει να τρεξει σωστα(πχ.γραφικων) ή ακομα και να μη μπορει να τεθει σε λειτουργια μεσα στο pc.
eSATA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Τι εχουν δηλαδη τα ηχεια μια χαρα μου φαινονται απλα εχω μερικες αποριεςΠεστε οτι περνω το pc και το φτιαχνω μετα τι γινετε...? Βαζω το λογιστμικο ... ? και πρεπει να ενεργοποιησω την καρτα ηχου???εχει cd μαζι με την μητρικη??? ενταξη η καρτα γραφικων δεν θελει ενεργοποιηση . εξηγηστε μου ολοι οσοι εχετε κανει ολοκληροτηκα ενα pc αν σας ειναι ευκολο (με λεπτομερις διαδικασιες) ευχαριστω αφου τα βαλεις ολα εξαρτηματα οκ...περνας τα windows:-) μετα μπαινεις στο site της μητρικης σου και βρισκεις τους τελευταιους οδηγους...το ιδιο κανεις και για την καρτα γραφικων μετα κανεις και ενα windows update και εισαι ετοιμος
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 αφου τα βαλεις ολα εξαρτηματα οκ...περνας τα windows:-)μετα μπαινεις στο site της μητρικης σου και βρισκεις τους τελευταιους οδηγους...το ιδιο κανεις και για την καρτα γραφικων μετα κανεις και ενα windows update και εισαι ετοιμος Μην τον μπερδευεις εσυ.:p:p
vocals_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Πολυκαλη η δικια σου οι αλλη τη γνωμη εχουν??? τα ιδια θα πουνε και οι αλλοι κατσε και θα δεις.ή μαλλον εχουν ηδη πει. Ομως δεν καταλαβα λιγο για τα ανεμιστιρακια ο πυργος μπορει να παρει και τα 2??? το συγκεκριμενο κουτι δεχεται μεχρι 2 ανεμιστηρακια ενα μπρος ενα πισω.Το πισινο το εχει ηδη.Αρα να διορθωσω στον φιλο up to date οτι μονο ενα ανεμιστηρακι φτανει να βαλεις οχι 2.Αλλα ειναι καλυτερα αυτα που εβαλε ο up to date αρα παρτα και τα 2. +1 για τα ηχεια
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 το συγκεκριμενο κουτι δεχεται μεχρι 2 ανεμιστηρακια ενα μπρος ενα πισω.Το πισινο το εχει ηδη.Αρα να διορθωσω στον φιλο up to date οτι μονο ενα ανεμιστηρακι φτανει να βαλεις οχι 2. Dude....το εργοστασιακο θα κρατησει;;; Eισαι τρελος;
vocals_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Dude....το εργοστασιακο θα κρατησει;;;Eισαι τρελος; εκανα edit ρε!!
LySioS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Τι εννοεις update??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:20 ---------- αφου τα βαλεις ολα εξαρτηματα οκ...περνας τα windows:-)μετα μπαινεις στο site της μητρικης σου και βρισκεις τους τελευταιους οδηγους...το ιδιο κανεις και για την καρτα γραφικων μετα κανεις και ενα windows update και εισαι ετοιμος Τι εννοεις update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.