Προς το περιεχόμενο

Pc για gaming

LySioS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

plaisiocomputers1244925.png

+

eshopgr1244925188731.png

Είναι δυνατόν το pc να το θές για παιχνίδια...Να μου βάζεις επεξεργαστή με 200€ που δεν αποτελεί και καμία επένδυση μιας και το socket του δεν θα υποστηριχτεί άλλο...και να μου βάζεις κάρτα γραφικών που κάνει την περισσότερη δουλειά στα παιχνίδια των 50€;;;

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

capturewwb.jpg

capture1uug.jpg

Λοιπόν έτσι όπως ήρθανε τα πράματα δεν πρόκειτα να φτιάξεις ένα "τούρμπο" κουτί αλλά κάτι καλό. Επεξεργαστή σου έβαλα τον φρέσκο, οικονομικό 550, κάρτα γραφικών θα πας 4770 (κλάσεις ανώτερη από την 9400 που έβαλες), μητρική δεν είναι κανένα αξιόλογο κομμάτι, δεν είναι φημισμένη για τις δυνατότητες στο o/c της αλλά την δουλειά της θα την κάνει, 500άρι σκληρό, 22άρα οθόνη, λειτουργικό 64bito (που σου στέρησε καλύτερη κάρτα γραφικών, μητρική, επεξεργαστή) για να αξιοποιεί τα 4 gb ram και τροφοδοτικό που σηκώνει το σύστημα, μην αρχίσεις και λες ότι δεν το σηκώνει !, σαν πολλούς τελευταία.

Απλά θα μας διευκόλυνε άμα έπαιρνες λειτουργικό από φίλο/φίλη.

Δημοσ.

Προς Θεού!!

Όχι την Xigmatek apache είναι χειρότερη από την stock της AMD...

Και τώρα μεταξύ μας τα 90€ του λειτουργικού καλύτερα να πας να τα φας σουβλάκια με την παρέα σου...

Δημοσ.
Προς Θεού!!

Όχι την Xigmatek apache είναι χειρότερη από την stock της AMD...

Και τώρα μεταξύ μας τα 90€ του λειτουργικού καλύτερα να πας να τα φας σουβλάκια με την παρέα σου...

Δεν την έχω δοκιμάσει αλήθεια, αλλά δεν έχω ακούσει και τίποτα, δεν ξέρουμε άμα έχει stock ψύχτρα, εγώ απ' ότι είδα, το πλαίσιο δεν αναφέρει άμα είναι tray ή box, οπότε... :-) Τώρα ευτυχώς που ξέρεις για την συγκεκριμένη και προυδοποίησες....

Δημοσ.
Τώρα ευτυχώς που ξέρεις για την συγκεκριμένη και προυδοποίησες....

Μου την είχε βάλει τσάμπα το πλαίσιο στον 5600+.Χειρότερα από την stock.

Δημοσ.

Ειπαμε λειτουργικο δεν χριαζετε να παρω θα μου δωσουνε αρα -90€

θα φτιαξω παλι ενα pc να μου πειτε την γνωμη σας με καλητερη καρτα αλλα στον επεξεργαστει κολαω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:02 ----------

επισεις δεν εχω απετησεις απο την οθονη και 19 να μου βαζατε no problemo

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:19 ----------

94137777.png

33929321.png

By thivas88 at 2009-06-14

γνωμες...

Δημοσ.

φιλαρακι τα παιδια εχουν δικιο οσον αφορα την αναβαθμισιμοτητα του s775 κι αν χρειαστει να αλλαξεις κατι μετα απο 1-1.5 χρονο, το μονο που θα μπορεις να αλλαξεις θα ειναι....... η καρτα γραφικων!!

κι εγω αυτη τη περιοδο θα προτεινα pc AM3. και δυνατοτερο μηχανημα απο 8400 θα εχεις αλλα και νεοτερο(sAM3, DDR3 μνημες, νεοτατους cpu). και αφου το θες και για gaming, κοιτα να εχεις ισορροπια cpu-vga. μην παρεις δυνατοεπεξεργαστη και αδυνατη καρτα, ουτε το αντιθετο! ο 720 αυτη την εποχη δεν παιζεται σε αυτη τη κατηγορια, σε συνδυασμο με μια 4770 τουλαχιστον θα εισαι οκ!

συμφωνω απολυτα με το συστημα του nikos21aek στο post #46.

Δημοσ.

δειξτε μου κανα καλο τοτες εγω πραγματηκα δεν σκαμπανεβαζω απαυτα

δεν ειχα ποτε μου desktop...και ειπαμε δεν θελω και τρελα παιχνιδια να παιζω...αλλα να παιζω

Δημοσ.

εγω προσωπικα δεν θελω να ξαναδω μητρικη με 770. απο 780 και πανω ναι, αλλα 770 με τιποτα. εξαλλου με 87€ που κανει αυτη παιρνει μια αλλη με 780G και ειναι και καλυτερος!

παιρνει αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528473 με 780/710chipset ή αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522703 που ειναι και asus με 780G.

Δημοσ.

Προτημω απο το plaiso που μπρω και να δω και τα αντηκειμενα καλυτερα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ----------

700.png

αυτο τελικα ειναι καλο???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:19 ----------

Οπως ειπα δεν ειναι απαρετητη η 22" οθονη και με 19" μια χαρα ειμαι!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:20 ----------

Ομως με 1 σκληρο οχι με 2 !

Δημοσ.

Προτημω απο το plaiso που μπρω και να δω και τα αντηκειμενα καλυτερα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ----------

700.png

Oθόνη την LG που προαναφέρθηκε παραπάνω. Και μνήμες αυτές http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1221256&MEMORY_TECHNOLOGY=DDR3&Manufacturer=Kingston&category=69977727&catalog=20Χ2. Τροφοδοτικό το 425άρι, δεν θα σου χρειαστεί το 525, όχι ότι είναι overkill, αλλά τα χρηματικά όρια είναι στενά. Και κάτι τελευταίο, άμα σε παίρνει το budget πάρε την 4850, κατά προτίμηση την Vapor-X έκδοση, η οποία είναι αισθητά καλύτερη από την 4770 .

Δημοσ.

για το τροφοδοτικο διαφωνω. αν μπορεις παρε το 525, θα σου χρειαστει. το δικο μου συστημα (βλ. υπογραφη) καταναλωνει, συμφωνα με καποιες προχειρες μετρησεις γυρω στα 350-370w, οποτε μην εισαι οριακος, παρε το 525.

για τις μνημες συμφωνω απολυτως καλυτερα να παρεις 2χ2gb απο αυτες που σου προτεινει απο πανω ο BaNcU.

Δημοσ.

παει πολυ ακριβα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:09 ----------

25070704.png

λιγο πανω απο το οριο μαλλον θα ζτησω δανικα απο την αδερφη μου και την μανα μου με το ζορι πιο πανω δεν παει τι λετε

με πληκτολογιο+ποντηκι+ηχεια συνολο 765,85 €

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...