alexis333 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Οι ψυκτρες δεν ειναι υποχρεοτηκες ??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:11 ---------- Οι ψυκτρες δεν ειναι υποχρεωτηκες??? Για ποιες ψυχτρες λες?? Αν λες για του επεξεργαστη, περιεχει μεσα μια ψυχτρα σε αυτον που σου εβαλα στη συνθεση
LySioS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 hey πως μπορω να βαλω εικονα ??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:39 ---------- ψυχτρα ενωω ξεχοριστο εξαρτημα σε Intel Core 2 Duo 8500 (s775, 3.16 GHz, Cache 6MB, Box) ειναι στα 170€ πιο κατω απο το δικο σου εχει ενσοματομενη ψηκτρα ??? δηλαδη δεν χριαζετε να βαλω ξεχοριστα γιατι μου εχει βγει μια τιμη με ψηκτρα+οθονη(ενσοματομενα ηχια)+καρτα+επεξεραστη(τονπαραπανω)+τοφοδοτηκο+πληκτρολογο-ποντικη+σκληρος+μητρα 688€ γινετε??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:40 ---------- ωχ μνημη μονο 2gb λεγε αμα ειναι να βγαλω την ψυκτρα και να βαλω και τον δικο σου επεξεργαστη που ειναι 20 € φθηνοτερα!
alexis333 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Οσοι επεξεργαστες ειναι BOX εχουν ψυκτρα μεσα Οι TRAY δεν εχουν Αυτος που σου εβαλα ειναι BOX αρα δε χρειαζεται να αγορασεις ψυχτρα
LySioS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Τον υπολογιστη σου τον φτιαχνουν αυτοι ή πρεπει ννα τον φτιαξεις μονος σου?
UpToDate_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Τον υπολογιστη σου τον φτιαχνουν αυτοι ή πρεπει ννα τον φτιαξεις μονος σου? Mπορουν και οι ιδιοι. Αλλα αμα θες να ψαξτο λιγακι,ευκολο ειναι.
BaNcU Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Mπορουν και οι ιδιοι.Αλλα αμα θες να ψαξτο λιγακι,ευκολο ειναι. Καταρχήν το Socket 775 είναι "dead", τσάμπα ασχολείστε. Φίλε Lysios θα πας στην σύνθεση του Esata (+1 και από εμένα), το AM3 socket είναι νέο, άρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα μελλοντικής αναβάθμισης (Σε αντίθεση με το 775), μνήμες εφόσον μπορείς να πάς DDR3, γκόου φόρ ιτ (Πάλι θέμα μελλοντικής αναβάθμισης), και κάρτα γραφικών είτε όπως αναφέραν τα παιδιά πας σε 4870 και κάνεις "κράτι" μέχρι τις καινούριες κάρτες γραφικών DX11, είτε χτυπάς την Vapor-X 4890 (η κάρτα φημίζεται για την καλή ψύξη). Cheers !
LySioS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ναι ομως δεν εχω δει πουθενα λογισμικο... θελω ολοκαινουριο pc με ΟΛΑ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:11 ---------- Απο ετοιμο υπαρχει καμια ιδεα...?
alexis333 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καταρχήν το Socket 775 είναι "dead", τσάμπα ασχολείστε. Δε νομιζω. Εχει ακομα καιρο το socket 775
grimpr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Κακή επιλογή το Intel Socket 775 σύστημα για αγορά τώρα, σε 4 μήνες θα θεωρούνται μπακατέλες λόγω FSB και CPU δίχως ενσωματωμένο memory controller και μη native quadcores απο την ίδια την Intel και τους οπαδούς της. Η ειρωνεία της ειρωνείας.
LySioS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ρε δεν πατε καλα εσεις μου δειχνετε μονο πυργους εγω θελω full ποντικι πληκτρολογιο λογισμικο οθονη και τον θελω να μπορει να παιζει ολα τα παιχνιδια τωρα αμα τα παιζει με full γραφικα ή οχι δεν με νοιαζει. σε σχεση με τον laptop που εχω σιγουρα θα ειναι καλητερο ακουστε δυναμη ο λαπτοπ 198 ram 2.8Ghz celeron και τρωω αρκετο κολημα γιαυτο σας λεω δεν με νοιαζουν τα full αλλα να μην κολαει αλλα full υπολογιστη θελω οχι μονο πυργο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:22 ---------- Μηπος ειναι καλητερα να παρω εναν ετοιμο???
nikos21aek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ρε δεν πατε καλα εσεις μου δειχνετε μονο πυργουςεγω θελω full ποντικι πληκτρολογιο λογισμικο οθονη και τον θελω να μπορει να παιζει ολα τα παιχνιδια τωρα αμα τα παιζει με full γραφικα ή οχι δεν με νοιαζει. σε σχεση με τον laptop που εχω σιγουρα θα ειναι καλητερο ακουστε δυναμη ο λαπτοπ 198 ram 2.8Ghz celeron και τρωω αρκετο κολημα γιαυτο σας λεω δεν με νοιαζουν τα full αλλα να μην κολαει αλλα full υπολογιστη θελω οχι μονο πυργο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:22 ---------- Μηπος ειναι καλητερα να παρω εναν ετοιμο??? Την οθόνη και ειδικά το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν ειναι καλύτερα να τα διαλλέξεις μόνος σου; Το κουτί σου δείχνουμε..Εσυ θες σε αυτά τα λεφτά και οθόνη και τα πάντα;
eSATA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2768248&postcount=6 πες μου τι δε σου αρεσει στο παραπανω να το φτιαξουμε
nikos21aek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Αυτά από το e-shop και οθόνη αυτή από το πλαίσιο γιατί δεν έχει καλές σε αυτά τα λεφτά το e-shop.. Μην πάρεις έτοιμο..Καλύτρα να διαλλέγεις εσύ που θα δώσεις περισσότερα λεφτά και που όχι στον υπολογιστή.. Βγήκε 15€ πιο ακριβό αν έχεις πρόβλημα μπορεί να πέσει και στα 700€ με αυτή τη μητρική αλλά η υλοποίηση της gigabyte είναι πολύ καλύτερη και θα έχεις αρκετές πιθανότητες να ξεκλειδώσεις πυρήνες στον επεξεργαστή και να τον κάνεις 3πήρυνο ή τετραπύρυνο με σχετικά εύκολη διαδικασία..(Υπάρχει η δυνατότητα στον επεξεργαστή..εσένα και όπως είναι θα σε υπερκαλύψει αλλά άμα μπορείς γιατί να μην το κάνεις;;) Αν θες να δώσεις 29€ παραπάνω αυτή η οθόνη έχει ενσωματωμένη κάμερα μικρόφωνο και άμα είσαι από λάπτοπ μπορεί να σε βολέψει πιο πολύ.. Λειτουργικό φίλε τι να βάλεις...?Σε λίγους μήνες βγαίνουν τα Windows 7 και δεν λέει να το πληρώσεις τώρα... Κανένα από παλιότερο pc σου δεν έχεις?Δεν μπορείς να βρείς από κανέναν φίλο; Μην σε ανησυχεί το πως θα το βάλεις αν δεν ξέρεις.Είναι πανεύκολο και το αναλαμβάνω και εγώ να σου πώ πως να το κάνεις μέσω msn όταν σου έρθει ο υπολογιστής.Μην πληρώσεις λειτουργικό τώρα...Αλλά αμα ντε και καλά θέλεις που είναι κρίμα καλύτερα να πάρεις τα 7 όταν βγούν πες να σου βάλουμε.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:30 ---------- http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2768248&postcount=6 πες μου τι δε σου αρεσει στο παραπανω να το φτιαξουμε Μην το ξαναποστάρεις αυτό.. βάλε 4gb ram και καντου μια διόρθωση τι να τα κάνει τα 3gb αφού δεν γίνεται tripple channel..Με αυτή τη διόρθωση γίνεται γαμάτο pcάκι.
eSATA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 τι να τα κάνει τα 3gb αφού δεν γίνεται tripple channel ποιος στο ειπε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.