Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση desktop σε gaming PC με 4 οθόνες ???

Nick1150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά :-)

Πριν κανά χρόνο είχαμε φτιάξει μέσω του φόρουμ ένα φθηνό desktop κυρίως για πλοήγηση. Στην συνέχεια μου άνοιξε η όρεξη και ήθελα να συνδέσω 2 οθόνες για χρήση MS Flight Simulator 2004

... ευκαιρεία για αναβάθμιση λοιπόν... έβαλα ένα τροφοδοτικό 500W και μια κάρτα γραφικών Sparkle 9600 GT SVGA (PCI- Express, 1 GB). Αγόρασα και άλλη μια Turbo-X TFT 17" 700AL με 129 ευρώ και πλέον με 2 οθόνες ήμουν μια χαρά χαρούμενος :-)

Επειδή όμως ο :devil: μέσα μου δεν κάθεται ήσυχος, θέλω πλέον να βάλω άλλες δύο οθόνες Turbo-X TFT 17" 700AL με 129 ευρώ η μία :fear: . Σημειώνω εδώ ότι και οι 4 οθόνες θα πρέπει να είναι μια επιφάνεια εργασίας. Άρα θέλω και δεύτερη κάρτα γραφικών.

Και ερωτώ τους πιο έμπειρους...

1) Το μηχάνημα μου δεν θεωρείται και πλέον δυνατό. Μήπως θα ήταν καλύτερα να φτιάξω ένα νέο μηχάνημα και να πάρω την κάρτα γραφικών από το παλιό και να βάλω άλλη μια ίδια και να καθαρίσω ;

2) Αν πιστεύετε ότι γίνεται με το ήδη υπάρχον μηχάνημα πως πιστεύετε ότι μπορώ να το κάνω ; Μπορώ να κρατήσω κάποια κομμάτια και να αντικαταστήσω κάποια άλλα, κάνοντας το έτσι gaming pc με 4 οθόνες ;

Ευχαριστώ:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:08 ----------

και για να μην μπερδευτεί κανείς με τα πολλά ποστς που έχω βάλει το PC μου είναι όπως φαίνεται παρακάτω στην φωτό συν δύο οθόνες TurboX 17" μια κάρτα γραφικών Sparkle 9600 GT SVGA (PCI- Express, 1 GB) και αναβάθμιση τροφοδοτικού 500W.

attachment.php?attachmentid=13680&d=1221633125

Δημοσ.

Δυστυχώς το είδα και εγώ για την μητρική :o

Μάλλον πάω για άλλη :rolleyes:

Ο λόγος που θέλω 4 οθόνες είναι για να επεκτείνω το cockpit που φαίνεται παρακάτω... Τρεις για cockpit και μια πάνω από το κεφάλι για overhead οργάνων B 737-700 :-)

attachment.php?attachmentid=15187&d=1231749799

Δημοσ.
Δυστυχώς το είδα και εγώ για την μητρική :o

Μάλλον πάω για άλλη :rolleyes:

Ο λόγος που θέλω 4 οθόνες είναι για να επεκτείνω το cockpit που φαίνεται παρακάτω... Τρεις για cockpit και μια πάνω από το κεφάλι για overhead οργάνων B 737-700 :-)

attachment.php?attachmentid=15187&d=1231749799

Αρχηγός (έχουμε και το ίδιο stick)..:-)

Ναι, θα χρειαστείς δυστυχώς φθηνή sli μητρική για να μην αλλάξεις και κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

τι να κάνουμε ;

οι αρρώστιες πρέπει να πληρώνονται :-)

αααα το stick αυτό είναι ήδη spare καθώς δουλεύω πια με το Eclipse Yoke της CH, το οποίο είναι απίθανο !!!

1398f5eed46ebc482cfda3657f512d95.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...