Προς το περιεχόμενο

PS3 Vidzone Service Hack

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προφανώς δεν έκανες ότι λέω στις οδηγίες,όλα τα υπόλοιπα παιδιά πως τα κατάφεραν;Απάντηση:ακολούθησαν σωστά τις οδηγίες!

ενταξει ρε φιλε ολα οκ τα καταφερα....ειχε προβλημα το proxy που εβαλα....μα ελα να σου πω δεν ειναι πολλη σπουδεο δεν μπορω να κατεβασω ενα βιντεο κλιπ 8ελει να πληροσω anyway thanks...

Δημοσ.

[sarcasm]Ε ναι δεν είναι σπουδαίο το γεγονός ότι έχουμε δωρεάν 11000+++ βίντεο κλίπς σε άριστη ποιότητα(κάποια και σε HD)σχεδόν όλα σε 5.1 ήχο on demand...[/sarcasm]

Δημοσ.

Ποτέ δεν θα το δούμε επίσημα στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην Αμερική λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και της διαμάχης 2 εταιριών αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα μου πεταει error οταν παω να μπω στο VidZone... Με κανει βασικα disconnect απο το PlaystationNetwork. Πειραζει που εβαλα United Kingdom και εβαλα IP στο Proxy απο Γερμανια...;

Τελικα δοκιμασα προξυ απο Αγγλια και δουλεψε....

Δημοσ.

Πρέπει να βρείς καλό proxy είτε από Γερμανία,Γαλλία,Μεξικό,Ισπανία,Αγγλία,Αυστραλία δεν παίζει σημασία το ότι δήλωσες Αγγλική διεύθυνση...

Δημοσ.
Ποτέ δεν θα το δούμε επίσημα στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην Αμερική λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και της διαμάχης 2 εταιριών αν θυμάμαι καλά.

Αν μπορείς πες για ποια διαμάχη λες και ποιες εταιρίες περιλαμβάνει.

Στο forum του ps3 πάντως κάποιος έλεγε πως πήρε ο ίδιος τηλέφωνο στη sone hellas και του είπαν πως θα έρθει η υπηρεσία κατά το Σεπτέμβρη.:confused:

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι πολλά γιατί έχουν περάσει μήνες,το είχα διαβάσει πάντως ότι υπάρχει μια διαμάχη ανάμεσα σε 2 εταιρίες όπου η μια κυριαρχεί στην Αμερική και η άλλη στην Ευρώπη,τη μια αν θυμάμαι κλά την λένε IFPA ή IFPI θα σε γελάσω :P Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει στην υπόλοιπη Ευρώπη κάποια στιγμή εκτός όμως την Ελλάδα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Gherudos, τωρα που γυρισα στο ps3 μου το εκανα κ δουλεψε! ολα καλα!

Όμως τι Free Download λες οτι εχει (ή μαλλον είχε) αφου σε οποιο βιντεο κ να βαλω να κατεβασω μου λεει "Download For Mobile", κοστιζει 1,5λίρα κ θελει να βαλω τηλεφωνο..

Ξέρεις κατι που δε ξερω?? :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...