Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μπορείς κάλιστα να χρησιμοποιείς το invisible mode
guido Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 γιατι βρε , εγώ το έχω βάλει γιατι μαρέσει το χρώμα μιας και το φερε η κουβεντα , οταν εισαι Invisible ο άλλος σε βλέπει με κοκκινο (offline) ή με μαυρο (Invisible) όπως με βλεπω εγω;
guido Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 α εγώ με βλεπω έτσι. θα μου πεις λογικό γιατί αν κάποιος θέλει να ειναι invisible , δεν θέλει να το ξέρουν .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ναι έτσι είναι το κανονικό invisible, μαύρο σε σένα, κόκκινο στους άλλους
elven Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 τα raw data που παρήγαγε ως τώρα (σε Comma Separated Values format) είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται! σίγουρα θα βγάλουν άκρη όλοι
parsifal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Όλοι δε γίνεται, αναμενόμενο. Αλλά πάλι δεν είμαστε στο φόρουμ του Cosmopolitan, αλλά σε τεχνολογικό φόρουμ. Οπότε, κάποιοι ενδέχεται να βγάλουν άκρη. Το CSV importing σε Excel, OpenOffice Calc ή άλλα spreadsheets δεν είναι κάποια σούπερ απόκρυφη γνώση. Αυτοί με ενδιαφέρουν και γι' αυτούς ανέβασα το attachment...
parsifal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Περίμενα να κλείσει εβδομάδα για να καταγραφούν διαφορές των καθημερινών με το Σαββατοκύριακο. Ορίστε το ενημερωμένο γράφημα: Και ένα ZIP με το αντίστοιχο CSV. Αυτήν την φορά, περιέχει και έτοιμο spreadsheet σε 2 formats: ODS (OpenOffice.org Calc) και XLS (Microsoft Excel). . insomnia_stats_20100930_20101007.zip
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Κατω απο 50 μελη δεν πεφτει ποτέ ε; Υπαρχουν φανταζομαι βεβαια και μελη σαν εμενα, που πολλες φορες αφηνουν ανοιχτο τον browser τους στα 24/7 μηχανηματα, οποτε και προσμετρώνται συνεχεια ως συνδεδεμενα μελη, ή κανω λαθος;
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω πως μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (δεν το γνωρίζω) αδράνειας, παρουσιάζεσαι ως offline. Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Επισης εμεις οι μη-ορατοι, φαινομαστε σαν guests;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Επισης εμεις οι μη-ορατοι, φαινομαστε σαν guests; Όχι, οι μη ορατοί φαίνονται κανονικά ως μέλη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Όχι, οι μη ορατοί φαίνονται κανονικά ως μέλη. Τhanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.