Προς το περιεχόμενο

Είναι insomniac το Insomnia;

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι βρε , εγώ το έχω βάλει γιατι μαρέσει το χρώμα :P

μιας και το φερε η κουβεντα , οταν εισαι Invisible ο άλλος σε βλέπει με κοκκινο (offline) ή με μαυρο (Invisible) όπως με βλεπω εγω;

Δημοσ.

α εγώ με βλεπω έτσι. θα μου πεις λογικό γιατί αν κάποιος θέλει να ειναι invisible , δεν θέλει να το ξέρουν .

post-9947-129063127178_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι έτσι είναι το κανονικό invisible, μαύρο σε σένα, κόκκινο στους άλλους

Δημοσ.
τα raw data που παρήγαγε ως τώρα (σε Comma Separated Values format) είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται!

σίγουρα θα βγάλουν άκρη όλοι

Δημοσ.

Όλοι δε γίνεται, αναμενόμενο. Αλλά πάλι δεν είμαστε στο φόρουμ του Cosmopolitan, αλλά σε τεχνολογικό φόρουμ. Οπότε, κάποιοι ενδέχεται να βγάλουν άκρη. Το CSV importing σε Excel, OpenOffice Calc ή άλλα spreadsheets δεν είναι κάποια σούπερ απόκρυφη γνώση. Αυτοί με ενδιαφέρουν και γι' αυτούς ανέβασα το attachment...

Δημοσ.

Περίμενα να κλείσει εβδομάδα για να καταγραφούν διαφορές των καθημερινών με το Σαββατοκύριακο. Ορίστε το ενημερωμένο γράφημα:

post-4351-129063127273_thumb.png

Και ένα ZIP με το αντίστοιχο CSV. Αυτήν την φορά, περιέχει και έτοιμο spreadsheet σε 2 formats: ODS (OpenOffice.org Calc) και XLS (Microsoft Excel).

.

insomnia_stats_20100930_20101007.zip

• Moderators
Δημοσ.

Κατω απο 50 μελη δεν πεφτει ποτέ ε; :P

Υπαρχουν φανταζομαι βεβαια και μελη σαν εμενα, που πολλες φορες αφηνουν ανοιχτο τον browser τους στα 24/7 μηχανηματα, οποτε και προσμετρώνται συνεχεια ως συνδεδεμενα μελη, ή κανω λαθος;

Δημοσ.

Νομίζω πως μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (δεν το γνωρίζω) αδράνειας, παρουσιάζεσαι ως offline. Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Επισης εμεις οι μη-ορατοι, φαινομαστε σαν guests;

Όχι, οι μη ορατοί φαίνονται κανονικά ως μέλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...