Προς το περιεχόμενο

Είναι insomniac το Insomnia;

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το Calc του OpenOffice για να επεξεργαστώ το result file. Eσύ θες SPSS; SPSS τότε! Ο καθένας όπως βολεύεται...

Δημοσ.
Στη μάνα σου το πες;

.

ΧαΧαΧαΧα... από το στόμα μου το πήρες αγαπητέ soturin...:-D

Αλλά, τι λέω;...

μάλλον είμαι η μόνη που δεν κατάλαβε τίποτα απ'όσα είπε ο parsifal... :o:o:o:o:o

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

indiana_jones_paperweight.jpg :lol:

Το λοιπόν...Ξεθάβω με αφορμή ένα μικρό σκριπτάκι που έβαλα τις προάλλες σε ένα Debian box να τρέχει ως cron job κάθε 60 λεπτά. Ακολουθούν τα πρώτα αποτελέσματα. Σημαντική λεπτομέρεια: Η γραφική παράσταση έχει 2 data series τα οποία προβάλλονται stacked (για να φανεί το άθροισμά τους).

post-4351-12906312659_thumb.png

Το συμπέρασμά μου: Το Insomnia είναι αρκετά...insomniac! :-D 500+ και 600+ άτομα συνδεδεμένα σταθερά κάθε 03:00 δεν τα λες λίγα, νομίζω.

Το bash script και τα raw data που παρήγαγε ως τώρα (σε Comma Separated Values format) είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται!

Δημοσ.

Μπράβο ρε parsi..

Εν τω μεταξύ εδώ και πολύ καιρό ήθελα κι εγώ να δημιουργήσω το ίδιο νήμα :Ρ

Και πολλές φορές να πω ένα «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ», τι σόι insomniacs είμαστε; :Ρ

Δημοσ.

Εμένα όταν πηγαίνει η ώρα 5:00 το πρωί δεν μπαίνει καθόλου στο insomnia, δεν φορτώνει καν η σελίδα για αρκετά λεπτά. Συμβαίνει και σ' εσάς αυτό η μόνο σ' εμένα;

Δημοσ.
Αν προσέξετε, η αναλογία insomniac/επισκεπτών μεγαλώνει πολύ υπέρ των insomniac τις νυχτερινές ώρες...

τυχαίο !?

Θυμήσου όμως το σχόλιο που έκανα για τη stacked γραφική παράσταση! ;) Θα φανεί ότι δεν είναι τόσο συνταρακτική η μεταβολή της αναλογίας και από την απάντηση που δίνω στο επόμενο ερώτημα από insomniaK:

Parsifal, θα μπορούσες να πάρεις το λόγο επισκέπτες/μέλη και να κάνεις το γράφημα;

Γιεπ, ορίστε:

post-4351-129063126622_thumb.png

Επίσης, στο τέλος του παρόντος μηνύματος ανεβάζω attached ZIP που περιέχει το CSV μέχρι και τις 17:00 σήμερα. Περιέχει και επιπλέον στατιστικά του φόρουμ, όπως θα δείτε. Οπότε: Have at it!

Εμένα όταν πηγαίνει η ώρα 5:00 το πρωί δεν μπαίνει καθόλου στο insomnia, δεν φορτώνει καν η σελίδα για αρκετά λεπτά. Συμβαίνει και σ' εσάς αυτό η μόνο σ' εμένα;

Το έχουμε ξαναπεί αυτό εδώ στην ενότητα Insomnia Site - Forum: Είναι καθημερινό maintenance και backup που γίνεται στο forum.

.

insomnia_stats.zip

Δημοσ.

Σε κάθε μέλος αντιστοιχούν 2.5 επισκέπτες, δηλαδή το 60% είναι μη εγγεγραμμένοι. Το περίεργο είναι ότι στις 05.00-06.00, το ποσοστό των επισκεπτών αυξάνει κατά 10% με 15%. Αυτό σημαίνει είτε ότι οι εγγεγραμμένοι πέφτουν για ύπνο και όντως είναι insomniacs, είτε ότι οι επισκέπτες αυξάνουν. Δεν ξέρω αν είναι σε utc η ώρα, αλλά αν είναι, ο πρωινός καφές συνοδεύεται με insomnia.gr, αν είναι τοπική ώρα, έχω την εντύπωση πως οι επισκέπτες είναι bots.

Δημοσ.
Σε κάθε μέλος αντιστοιχούν 2.5 επισκέπτες, δηλαδή το 60% είναι μη εγγεγραμμένοι.

Όχι απαραίτητα. Εγώ πχ μπαίνω online μόνο όταν θέλω να απαντήσω κάπου, άρα στο 90% της περιήγησης το insomnia με βλέπει ως επισκέπτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...