kurkosdr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καλά, ο τύπος λέει απίστευτες μ*λ*κίες... Αμα λεει μ*λ*κιες, τοτε γιατι η MS τρεχει το hotmail σε servers με UNIX; Ναι μεν λεει καποιες μ*λ*κιες, αλλα η προπαγανδα της MS και τα πληρωμενα case study για να πεισει τον επιχειρηματικο κοσμο να βαλει Server 2008 ειναι χειροτερες. Οποτε, η μια αντισταθμίζει την αλλη.
inray Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αμα λεει μ*λ*κιες, τοτε γιατι η MS τρεχει το hotmail σε servers με UNIX; Ναι μεν λεει καποιες μ*λ*κιες, αλλα η προπαγανδα της MS και τα πληρωμενα case study για να πεισει τον επιχειρηματικο κοσμο να βαλει Server 2008 ειναι χειροτερες. Οποτε, η μια αντισταθμίζει την αλλη. Η Microsoft έτρεχε το Hotmail σε FreeBSD πριν περισσότερο από μία δεκαετία όταν η ίδια δεν είχε ακόμα ολοκληρώσει την ανάπτυξη του IIS webserver. Από τότε και μετά το Hotmail χρησιμοποιεί IIS/ASPX όπως ακόμα και ο πλέον αδαής χρήστης μπορεί να διαπιστώσει απλά χρησιμοποιώντας το. Οπότε ας μην λέμε ότι θέλουμε πιστεύοντας τις ανοησίες του καθενός. http://mail.live.com/default.aspx http://toolbar.netcraft.com/netblock?q=hotmail,64.4.0.0,64.4.63.255
disqualified Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Only 32 kilobytes of RAM in the Apollo capsules' computers was enough to put men on the moon and safely get them back to Earth. The Voyager deep space probes that sent us a wealth of images and scientific data from the outer reaches of the solar system (and still continue to do so from interstellar space) have on-board computers based on a 4-bit CPU. An 80C85 CPU with 176 kilobytes of ROM and 576 kilobytes of RAM was all that controlled the Sojourner robot that drove across the surface of Mars and delivered geological data data and high-resolution images in full-color stereo. But when I have an 800MHz Pentium III with 256 Megabytes of RAM and 40 Gigabytes of disk space, and I try to type a letter to my grandmother using Windows XP and Office XP, the job will take me forever because my computer is underpowered! And of course Windows Vista won't even run on such a machine... δεν εχω διαβασει ολο το κειμενο αλλα εντοπισα αυτο. Και ειναι ισως ο μονος που καταφερε μιλωντας για υπολογιστες να συγκρινει καβουρες με βλητα. Δεν ξερω ποιος ειναι ή αν ισχυουν αυτα που λεει δεν ειμαι αρμοδιος να το εξακριβωσω. Προφανως κατι παραπανω απο μενα θα ξερει Εγω παντως με P3 και 256MB επαιζα PES6, και με συντροφευσε 7 χρονια, αυτος γιατι δεν μπορουσε να γραψει στο word δεν γνωριζω.
inray Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εγω παντως με P3 και 256MB επαιζα PES6, αυτος γιατι δεν μπορουσε να γραψει στο word δεν γνωριζω. Ο άνθρωπος είναι άσχετος και προκατειλημένος οπότε τι ψάχνεις να βρεις λογική στα γραφόμενά του; Εδώ συγκρίνει embedded με GUI desktop OS, αλλά βλέπεις δεν βρέθηκε κανείς να τον ρωτήσει γιατί και ο ίδιος δεν χρησιμοποιεί ένα embedded board για τις καθημερινές του ανάγκες.
SilverCloak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Όπα!! Να γίνει split στο θέμα σε καινούργιο με τίτλο... "Flame-War 101: How to support your views by linking to obscure sites." P.S. Είστε όλοι άσχετοι! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
lef50 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Όπα!! Να γίνει split στο θέμα σε καινούργιο με τίτλο... "Flame-War 101: How to support your views by linking to obscure sites." P.S. Είστε όλοι άσχετοι! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Aσχετα απο το οφ η ον (αλλωστε οι mods παρακολουθουν και κρινουν )ολοι παραθετουν σοβαρα τις αποψεις τους ενω εσυ κανεις χαβαλε αποκαλωντας μας ασχετους σοβαρεψου και αν δεν σου αρεσει μην ποσταρεις.
linuxovios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 δεν εχω διαβασει ολο το κειμενο αλλα εντοπισα αυτο. Και ειναι ισως ο μονος που καταφερε μιλωντας για υπολογιστες να συγκρινει καβουρες με βλητα. Δεν ξερω ποιος ειναι ή αν ισχυουν αυτα που λεει δεν ειμαι αρμοδιος να το εξακριβωσω. Προφανως κατι παραπανω απο μενα θα ξερει Εγω παντως με P3 και 256MB επαιζα PES6, και με συντροφευσε 7 χρονια, αυτος γιατι δεν μπορουσε να γραψει στο word δεν γνωριζω. Οποιοσδήποτε έχει υψηλές γνώσεις προγραμματισμού H/Y μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι το efficiency σου σημερινού κώδικα είναι .... ας μην το χαρακτηρίσω καλύτερα. ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ απόδειξη (και γυρνάμε και πάλι στο θέμα - εν μέρει) είναι η ίδια η MS με τα Vista τα οποία είναι ΘΕΟΒΑΡΙΑ με τις γνωστές σε όλους μας συνέπειες. Και Η ΙΔΙΑ η ΜS έρχεται να προσφέρει τα 7 που θα προσφέρουν τη λειτουργικότητα των vista προσεγγίζοντας (το πόσο θα το δούμε όταν με το καλό κυκλοφορήσουν ) τις επιδόσεις των XP. Το quote που λοιπόν χλευάζεις (γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα) έχει μια χαρά βάση και λογική de facto Προσωπική μου άποψη πάντα.
dimitris2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 το θεμα εχει ξεφυγει εντελως εδω και μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις