Dark Scizor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ωπα, κάτσε και αν έχω βάλει τα automatic updates στο off, πως θα παίρνω τις ενημερώσεις? Όπως και στα Vista, έτσι και στα 7, το Windows Update έχει γίνει applet του Control Panel. Κάνει update χωρίς να χρησιμοποιεί browser και τα συναφή.
michael92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 καλα ρε παιδια,υπαρχει ανθρωπος που εχει pc και δεν εχει σε ενα usb εναν browser;σιγα το προβλημα μην μεινουμε χωρις browser. ασ τον αφαιρεσει με το καλο απο το λειτουργικο της και εμεις την λυση την εχουμε παντα. εκτος εαν κατα την εγκατασταση των windows υπαρχει και μια λιστα με browsers και επιλεγουμε οποιον θελουμε . Όλοι εκτός από σενα και κανά 2 ακόμα
Dark_son20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 επειδή παθαίνετε πανικό και κάνετε σαν κοτόπουλα χωρίς λόγο.. τα XP (και Vista) N edition τα ξέρει κανεις? ξέρετε τι είναι? η ευρωπαϊκή έκδοση τον ΧΡ χωρίς media player υπάρχουν εδώ και χρονια πείτε μου αλήθεια τα συναντήσατε πουθενά?
fragment_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καποια απαντηση ? όχι αυτό αποκλείεται ... απλά δεν θα υπάρχει browser ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μια εταιρια που φτιαχνει ενα λειτουργικο να μην μπορει να ενσωματωσει ενα δικο της internet browser σε αυτο ???? Που ειναι ο αθεμιτος ανταγωνισμος ? Να επαναλαβω την ερωτηση μου ??? Αν απεκλειε την δυνατοτητα εγκαταστασης αλλου browser να καταλαβω τον αθεμιτο ανταγωνισμο. Αφου ομως την αφηνει στην ευχερεια μας που ειναι το προβλημα ?
Dark Scizor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Διάβασα προλίγου στο neowin ότι η ΕΕ θέλει να κυνηγήσει κι άλλο τη Microsoft, και μάλιστα τους καλοαρέσει η ιδέα να υπάρχει οθόνη επιλογής ή κάποιος wizard που θα κάνει την εγκατάσταση απροβλημάτιστα. http://www.neowin.net/news/main/09/06/12/eu-to-continue-anti-trust-case-regardless-of-windows-7-e
ghostgr_a_n Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Πλέον ο κατασκευαστής θα επιλέγει ποιός browser θα βρίσκεται εγκατεστημένος στο σύστημα που παραδίδει και ο χρήστης στη συνέχεια θα αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Και ποιον θα επιλεξουν? Τον firefox η το opera?
xolloth Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 αμφιβαλλει κανεις οτι ο firefox θα ειναι η πιο αποδεκτη επιλογη και απο τους κατασκευαστες; αντε με το καλο να παρει ο firefox το ποσοστο που του αξιζει δικαιως.
VKostas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 αμφιβαλλει κανεις οτι ο firefox θα ειναι η πιο αποδεκτη επιλογη και απο τους κατασκευαστες;αντε με το καλο να παρει ο firefox το ποσοστο που του αξιζει δικαιως. Αν η Microsoft δεν κάνει παιχνίδια κάτω από το τραπέζι με τους κατασκευαστές (που προφανώς θα κάνει...), σίγουρα αρκετοί θα επιλέξουν τον Firefox. Πάντως είναι αναμφίβολα θετική η απαγκίστρωση των win από τον IE. (Courtesy of the european commission :-P).
linuxovios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μια εταιρια που φτιαχνει ενα λειτουργικο να μην μπορει να ενσωματωσει ενα δικο της internet browser σε αυτο ???? Που ειναι ο αθεμιτος ανταγωνισμος ? Θεωρώ ηλίθιο να υπάρχει λειτουργικό εκεί έξω χωρίς ενσωματωμένο κάποιον έστω υποτυπώδη browser. Αυτό για τις Retail CD ή DVD εκδόσεις κάθε λειτουργικού. To πρόβλημα ( και ο αθέμιτος ανταγωνισμός) ήταν ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν υπήρχε τρόπος να κάνεις uninstall τον IE. Κανείς δεν απαγόρευσε στην MS να δίνει όποιον browser θέλει, τον οποίο όμως ο χρήστης να μπορεί να κάνει uninstall ανά πάσα στιγμή. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:45 ---------- αμφιβαλλει κανεις οτι ο firefox θα ειναι η πιο αποδεκτη επιλογη και απο τους κατασκευαστες; Όχι μόνο αμφιβάλλω... Είμαι σίγουρος! Κάτι εκπτωσούλες, κάτι πιέσεις, κάτι εκβιασμοί και τσουπ! όλα τα pc θα έχουν ξανά μανά IE. H MS μια ζωή έτσι λειτουργούσε, γιατί να αλλάξει τώρα ?
xolloth Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 ναι αλλα οπως λεει και το αρθρο στο neowin.net,η ΕΕ θελει να υποχρεωσει την ms να εχει κατα την εγκατασταση 3-4 browsers και ο χρηστης να επιλεγει ποιον θελει. επειδη ξερει τα κολπα της ms ,γιαυτο θελει νακανει αυτο ωστε να μην μπορει να κανει παγαποντιες,τους εχει καταλαβει η ΕΕ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 To πρόβλημα ( και ο αθέμιτος ανταγωνισμός) ήταν ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν υπήρχε τρόπος να κάνεις uninstall τον IE. Κανείς δεν απαγόρευσε στην MS να δίνει όποιον browser θέλει, τον οποίο όμως ο χρήστης να μπορεί να κάνει uninstall ανά πάσα στιγμή. Και που ειναι το προβλημα απο τη στιγμη που μπορεις να βαλεις οποιον αλλο θελεις εσυ/ εγω ? Μηπως υπερβαλουμε απλα για να γινεται λογος ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:51 ---------- ναι αλλα οπως λεει και το αρθρο στο neowin.net,η ΕΕ θελει να υποχρεωσει την ms να εχει κατα την εγκατασταση 3-4 browsers και ο χρηστης να επιλεγει ποιον θελει.επειδη ξερει τα κολπα της ms ,γιαυτο θελει νακανει αυτο ωστε να μην μπορει να κανει παγαποντιες,τους εχει καταλαβει η ΕΕ. Και ποιος θα οριζει ποιοι θα ειναι αυτοι οι 3-4 browsers ?Στην αγορα υπαρχουν πολυ πιο πολλοι....
xolloth Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 ε! οι γνωστοι 5,ie,firefox,chrome,opera,safari.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εγω θεωρω οτι αν ειναι μια φορα αθεμητος ανταγωνισμος (που γαι μενα δεν ειναι...) να βαζει τον ie η MS ειναι εκατο φορες αθεμητος να βαζει 3-4-5 που καποιοι θα αποφασισουν.
Exoskeletor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εγω θεωρω οτι αν ειναι μια φορα αθεμητος ανταγωνισμος (που γαι μενα δεν ειναι...) να βαζει τον ie η MS ειναι εκατο φορες αθεμητος να βαζει 3-4-5 που καποιοι θα αποφασισουν. συμφωνω.. τραγικο να λενε στην microsoft βαλε 5 browsers και να διαλεγει ο χρηστης. μηπως να βαλει και τα linux στην εγκατασταση και να επιλεγει ο χρηστης τη θα βαλει? αν και κατι τετοιο εχει κανει στην επιλογη του search στον Ie. Και αυτο που λεει η Opera πως θα πιεση τους κατασκευαστες να βαλουν ie.. καλα θα κανει. να βρουν τροπο και οι αλλοι να τους πιεσουν.. Εγω παντως χρησιμοποιω maxthon και δεν τον αλλαζω ουτε με σφαιρες. παιζει να συνδιαζει και τους 5 μαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις