disqualified Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 καλα ρε παιδια,υπαρχει ανθρωπος που εχει pc και δεν εχει σε ενα usb εναν browser;σιγα το προβλημα μην μεινουμε χωρις browser. ασ τον αφαιρεσει με το καλο απο το λειτουργικο της και εμεις την λυση την εχουμε παντα. εκτος εαν κατα την εγκατασταση των windows υπαρχει και μια λιστα με browsers και επιλεγουμε οποιον θελουμε . πραγματικα ζεις στον δικο σου μικροκοσμο. LOL μην το παρεις στραβα xolloth. Τι εννοεις το setup ή mobile εκδοση? Εγω παντως δεν εχω καμια απο τις δυο στα stick μου. Για ποιο λογο αλλωστε?
afentiko7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μια εταιρια που φτιαχνει ενα λειτουργικο να μην μπορει να ενσωματωσει ενα δικο της internet browser σε αυτο ???? Που ειναι ο αθεμιτος ανταγωνισμος ? Υπάρχει και το άλλο θέμα. Αν πχ δεν δουλεύει το automatic updates, και ο άλλος δεν έχει ie, πως στο καλό, θα κατεβάζει τα updates, μέσω του ff ή του opera? καλα ρε παιδια,υπαρχει ανθρωπος που εχει pc και δεν εχει σε ενα usb εναν browser; Ολους όσους ξέρω (απόφοιτοι cs τμημάτων μέχρι άσχετοι από πισιά) Μην τρελαθούμε, δε λέω, και γω χρησιμοποιώ την κονσόλα με το eac3to, αλλά δεν το παίζω, ούτε μάγκας, ούτε απαιτώ από τον κάθε ένα, να ξέρει να χειρίζεται την κονσόλα. Τι εννοεις το setup ή mobile εκδοση? Εγω παντως δεν εχω καμια απο τις δυο στα stick μου. Για ποιο λογο αλλωστε? να πουλάς μούρη, στις γκόμενες, ξέρω γω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 καλα ρε παιδια,υπαρχει ανθρωπος που εχει pc και δεν εχει σε ενα usb εναν browser;σιγα το προβλημα μην μεινουμε χωρις browser. ασ τον αφαιρεσει με το καλο απο το λειτουργικο της και εμεις την λυση την εχουμε παντα. εκτος εαν κατα την εγκατασταση των windows υπαρχει και μια λιστα με browsers και επιλεγουμε οποιον θελουμε . Για να τον κατεβασει στο στικακι του ομως καποιον browser χρησιμοποιησε σε ξενο pc... Οσο για την λιστα με τους browser καθε φορα που βγαινει καποιος καινουργιος τι θα πρεπει να κενει η MS ?
xolloth Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 το setup. εγω εχω στα φλασακια μου καμμια 30αρια browsers που τους βαζω ετσι τα updates οποτε αναβαθμιζονται και που και που τους δοκιμαζω για να δω την προοδο τους. σιγα τον χωρο που μου πιανουν!
afentiko7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 το setup.εγω εχω στα φλασακια μου καμμια 30αρια browsers που τους βαζω ετσι τα updates οποτε αναβαθμιζονται και που και που τους δοκιμαζω για να δω την προοδο τους. σιγα τον χωρο που μου πιανουν! ρε άνθρωπε, δεν είμαστε όλοι web developers/designers.
xolloth Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Για να τον κατεβασει στο στικακι του ομως καποιον browser χρησιμοποιησε σε ξενο pc... Οσο για την λιστα με τους browser καθε φορα που βγαινει καποιος καινουργιος τι θα πρεπει να κενει η MS ? ας βαλει τους βασικους 5,ie,firefox,chrome,opera,safari, και να γινεται εγκατασταση οποιον επιλεξεις συγχρονως με τα windows.
disqualified Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) το setup.εγω εχω στα φλασακια μου καμμια 30αρια browsers που τους βαζω ετσι τα updates οποτε αναβαθμιζονται και που και που τους δοκιμαζω για να δω την προοδο τους. σιγα τον χωρο που μου πιανουν! αυτο το κανεις για παρτη σου. Δεν υπαρχει κανενας λογος να υπαρχει browser σε usb flash σε μονιμη βαση Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2009 από disqualified
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 ας βαλει τους βασικους 5,ie,firefox,chrome,opera,safari, και να γινεται εγκατασταση οποιον επιλεξεις συγχρονως με τα windows. Εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι να ειναι υποχρεωμενη να κανει κατι τετοιο....Με τα mac το ιδιο δεν γινεται τον safari ?
xolloth Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 δηλαδη τι νομιζετε οτι θα κανει; εκτος εαν σου δινει σαν προεπιλογη τον ie και εχεις την δυνατοτητα απεγκαταστασης οταν μετα την εγκατασταση μεσω αυτου επιλεξεις καποιον αλλον browser. οι παρατηρησεις της Ευρωπαικης αρχης ειναι σαφεις,MS τερμα το μονοπωλειο στον browser σου! αλλωστε αδικα αντιδικουμε,συντομα θα ξερουμε τι θα γινει με αυτο το θεμα.
parsifal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Τεχνικά, υπάρχουν πάαααρα πολλοί τρόποι να υλοποιηθεί μία ευκολία μέσω της οποίας θα κατεβαίνει και θα εγκαθίσταται ο browser της επιλογής του χρήστη. Π.χ. ένα απλό client προγραμματάκι που θα συνδέεται σε ένα δεδομένο server, θα κατεβάζει ένα XML και θα ενημερώνεται για την τελευταία έκδοση και το επίσημο download URL αυτής για τους πιο διαδεδομένους browsers. Αλλά άσχετα από το πόσο θα βόλευε τον τελικό χρήστη-αγοραστή της έκδοσης E κάτι τέτοιο, για το «γαμώτο» και μόνο δεν υπάρχει περίπτωση η Microsoft να έφτιαχνε ποτέ κάτι τέτοιο...
poscaman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 το ολο θεμα δεν ειναι στον IE. Το προβλημα ειναι οτι τα windows χρησιμοποιουν τον ΙΕ (+engines) για διαφορες εργασιες πχ. Windows Update. Αν πραγματικα εφτιαξαν ετσι το λειτουργικο που να μην χρειαζεσαι απαραιτητα τον ΙΕ για να το λειτουργησεις και να το συντηρησεις, μπραβο τους. αλλα πολυ αμφιβαλλω, μιας και το ολο ζητημα δεν εχει να κανει μονο με τον ΙΕ, αλλα και με πολλες σελιδες της ιδιας της MS που απαιτουν ΙΕ για να τις δεις/κανεις την δουλεια σου. οσον αφορα δε ενα απλουστατο browser, θα μπορουμε να τον ενσωματωσει στον explorer (αν και εχω την εντυπωση οτι γινεται ήδη)
xolloth Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 πιο κοντα βλεπω την περιπτωση προεπιλογης του ie με δυνατοτητα απεγκαταστασης του. ετσι θα ειναι καλυμμενη απο νομικης πλευρας και παραλληλα θα εχει πιασει και το ποσοστο των νεων χρηστων που δεν γνωριζουν ακομη την διαδικασια .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Υπάρχει και το άλλο θέμα. Αν πχ δεν δουλεύει το automatic updates, και ο άλλος δεν έχει ie, πως στο καλό, θα κατεβάζει τα updates, μέσω του ff ή του opera? το manual update των Vista & Windows 7 δεν παίζει με browser πλέον...
Dark Scizor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Τι να πω... Εγώ μια φορά ελληνικό κατάστημα XP N και Vista N δεν έχω δει να φέρνει. Και να τα φέρνει κάποιο, δεν έχω δει να τα προτείνει. Οπότε εδώ στο Ελλαδιστάν μάλλον είμαστε καλυμένοι. Δε νομίζω ν' αλλάξουν ξαφνικά τώρα με τα 7. Προσωπικά πάντως, αν δω και γίνεται καμμιά στραβή, θα πάρω το upgrade μόνο για το κλειδί και εγκατάσταση από τα iso του msdn.
afentiko7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 το manual update των Vista & Windows 7 δεν παίζει με browser πλέον... Ωπα, κάτσε και αν έχω βάλει τα automatic updates στο off, πως θα παίρνω τις ενημερώσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις