mimidon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 απλα οι ΟΕΜs ΔΕΝ θα επιλεξουν τις Ε εκδοσεις Οι E εκδόσεις βγαίνουν συγκεκριμένα για την Ευρώπη, οπότε και νομικά δεν μπορούν να βάλουν άλλες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 δεν νομίζω ότι θα βγαίνουν αποκλειστικά αυτές...
disqualified Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 ..Καιρός να μαθαίνουν σιγά σιγά..; Άντε, γιατί σε αυτή τη Χώρα, όλα έτοιμα τα θέλουμε. Μπράβο στην ΕΕ (και την Microsoft) για την κίνηση αυτή. Γιατι μπλεκετε παντου την Ελλαδα? Τι σχεση εχει η Ελλαδα με την ειδηση και με οσους δεν ειναι εξοικειωμενοι με υπολογιστες τοσο ωστε να ξερουν τον firefox και τον opera? Νομιζετε οτι εξω ειναι ολοι χακερ?????
tolis_01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως ξέρω άτομα άσχετα με pc που χρησιμοποιούν firefox. Παίζει να μην ξέρουν τι είναι ο IE. Αφού τους έδειξα που να κάνουν κλικ για να "μπουν στο ιντερνετ" (στο εικονίδιο του firefox δηλαδή) εκεί πατάνε
FarCry Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Οι E εκδόσεις βγαίνουν συγκεκριμένα για την Ευρώπη, οπότε και νομικά δεν μπορούν να βάλουν άλλες. ναι αλλα ο κατασκευαστης προσθετει πριν την πωληση του προιοντος τον browser ποθ θελει. και επειδη οι εταιρειες εχουν συνηθισει τον IE απο παλια βλεπω αυτον να προτιμουν προς εγκατασταση
mimidon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Γιατι μπλεκετε παντου την Ελλαδα? Τι σχεση εχει η Ελλαδα με την ειδηση και με οσους δεν ειναι εξοικειωμενοι με υπολογιστες τοσο ωστε να ξερουν τον firefox και τον opera? Νομιζετε οτι εξω ειναι ολοι χακερ????? Δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ για να μάθεις 5 βασικές αρχές... Σε πληροφορώ ότι στην εταιρία που εργάζομαι, οι ξένοι υπάλληλοι αντιλαμβάνονται πολύ πιο εύκολα τους υπολογιστές (και τα προβλήματά τους) από ότι οι Έλληνες. Πάντως, όσο έχει να κάνει με την είδηση, απ' όσο καταλαβαίνω, η Microsoft βρήκε "παραθυράκι" για τις ΟΕΜ εκδόσεις. Όπως και να έχει, ο τελικός χρήστης αποφασίζει τι θα χρησιμοποιήσει, οπότε και άσκοπος όλος αυτός ο ντόρος (γνώμη μου).
andreas_g Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως ξέρω άτομα άσχετα με pc που χρησιμοποιούν firefox. Παίζει να μην ξέρουν τι είναι ο IE. Αφού τους έδειξα που να κάνουν κλικ για να "μπουν στο ιντερνετ" (στο εικονίδιο του firefox δηλαδή) εκεί πατάνε χαχαχαχχαχχαχαχ ετσι ετσι!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αν καταλαβα καλα θα ειναι εγκατεστημενοι ολοι οι internet browsers και κατα την εγκατασταση των 7 θα επιλεγουμε ποιος θα εγκατασταθει ?Επαναλαμβανω...αν καταλαβα καλα. Καποια απαντηση ?
lkastritis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Καποια απαντηση ? νομιζς πωσ ναι εμενα δεν θα μου απαντισει κανενασ αν ξερουμε τιμη?
xolloth Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 η τιμη τιμη δεν εχει και χαρα σε οποιον την εχει!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μια εταιρια που φτιαχνει ενα λειτουργικο να μην μπορει να ενσωματωσει ενα δικο της internet browser σε αυτο ???? Που ειναι ο αθεμιτος ανταγωνισμος ?
oikonomp83 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Θεωρώ ηλίθιο να υπάρχει λειτουργικό εκεί έξω χωρίς ενσωματωμένο κάποιον έστω υποτυπώδη browser. Αυτό για τις Retail CD ή DVD εκδόσεις κάθε λειτουργικού. Η είδηση όμως από ότι κατάλαβα μάλλον αναφέρεται σε αγορά ολόκληρου υπολογιστή με εσωματωμένα τα νέα Windows 7 τα οποία ή θα έχουν ΙΕ ή Firefox, και οι δύο μαζί ή ότι επιλέξει τέλος πάντων ο κάθε κατασκευαστής. Παραθέτω : Πλέον ο κατασκευαστής θα επιλέγει ποιός browser θα βρίσκεται εγκατεστημένος στο σύστημα που παραδίδει και ο χρήστης στη συνέχεια θα αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Για όλα τα άλλα έχουμε καιρό ακόμα για σπέκουλες, θαψίματα κτλ.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Όποιος ξέρει απο FTP παίρνει την Ε έκδοση. Όποιος είναι casual παίρνει την κανονική, και περνάει browser απο USB. Απλά πράγματα.
xolloth Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 καλα ρε παιδια,υπαρχει ανθρωπος που εχει pc και δεν εχει σε ενα usb εναν browser; σιγα το προβλημα μην μεινουμε χωρις browser. ασ τον αφαιρεσει με το καλο απο το λειτουργικο της και εμεις την λυση την εχουμε παντα. εκτος εαν κατα την εγκατασταση των windows υπαρχει και μια λιστα με browsers και επιλεγουμε οποιον θελουμε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις