telegamesvg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Παιδια μην γελατε...ειναι αληθεια..Δεν καταλαβαινω που σας φαινεται περιεργο αυτο?? Δηλαδη δεν μπορει καποιος πριν 2.500 χρονια να ειχε μιλησει για αυτα???Φυσικα νομιζαν τοτε οτι ο σεισμος ηταν η πορδη του ποσειδωνα και κουναγε την γη που επεπλεε στην θαλασσα και ηταν και φλατ φυσικα,αα και το κεντρο του κοσμου.... Απλα δεν καταλαβαινω,τι να πω..... To να μην γνωριζεις δεν ειναι κακο , κακο ειναι να επιδεικνιεις την αγνοια σου νομιζωντας οτι γνωριζεις.
elven Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μπορείς να μας δώσεις το link από το reference που υπάρχει αυτό; Εγώ δεν βρήκα κάποια αναφορά στο μποζόνιο του Higgs πριν 2500 χρόνια, όσο και αν έψαξα. Ουτε εγω βρηκα τιποτα!!!!! Τι περιεργο!!!!!!!: Και φυσικά απάντηση ακόμα δεν πήραμε. Λοιπόν;LInk;
shadowfax-1- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Η έκφραση εννοεί ότι ο αμαθής άνθρωπος έχει συνείδηση της αμάθειάς του, οπότε σκάει και ακούει.Ενώ ο ημιμαθής νομίζει ότι ξέρει. Και συμπεριφέρεται, μιλάει, εκφέρει γνώμη και αποφασίζει σαν να ξέρει περισσότερα από όσα πράγματι ξέρει για να το κάνει. Sorry αλλα δεν ειναι ετσι.Εγω λεω τις τεχνολογικες μου αποψεις μεχρι εκει που με παιρνει και βοηθαω ως εκει που μπορω, και απο εκει και περα σκαω το βουλωνω και συνεχιζω να διαβαζω και να μαθαινω.Αυτο δε με κανει ασχετο η αμαθη αλλα ημιμαθη. Αυτο που γραφεις ειναι απολυτη και ολοκληρωτικη αποψη αι επετρεψε μου να διαφωνω καθετα.
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μπορείς να μας δώσεις το link από το reference που υπάρχει αυτό; Εγώ δεν βρήκα κάποια αναφορά στο μποζόνιο του Higgs πριν 2500 χρόνια, όσο και αν έψαξα. Απαντωντας στο ιδιο μηκος κυματος με εσενα θα πω , οτι οπως ισως καταλαβαινεις κ εσυ ο Higgs δεν ζουσε πριν απο 2500 χρονια . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:47 ---------- Και φυσικά απάντηση ακόμα δεν πήραμε.Λοιπόν;LInk; Συγγνωμην φιλε μου που δεν ειμαι 24/7 πανω απο τον υπολογιστη .. Λιγο υπομονη ακομη και θα παρετε αυτο που θελετε .
elven Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Συγγνωμην φιλε μου που δεν ειμαι 24/7 πανω απο τον υπολογιστη .. Λιγο υπομονη ακομη και θα παρετε αυτο που θελετε . Άσχετο εννοείται για τις εντυπώσεις και μόνο,ούτε εμείς σε περιμέναμε 24/7 για να απαντήσεις,απο τη στιγμή που μπήκες και πόσταρες σε κάτι άσχετο και όχι στην ερώτηση είπα να ρωτήσω
disqualified Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αν διαβασετε τις θεωριες φυσικων φιλοσοφων οπως ο Αναξαγορας και ο Δημοκριτος θα καταλαβετε τι εννοει το παιδι. Δεν εννοει οτι ανακαλυφθηκε το μποζονιο του Higgs τοτε.
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Kατ'αρχην ας ξεκινησω με μια ερωτηση . Tι ακριβως ειναι το σωματιδιο-μποζονιο Higgs ? Τι ακριβως κανει ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:57 ---------- Αν διαβασετε τις θεωριες φυσικων φιλοσοφων οπως ο Αναξαγορας και ο Δημοκριτος θα καταλαβετε τι εννοει το παιδι. Δεν εννοει οτι ανακαλυφθηκε το μποζονιο του Higgs τοτε. Και του Λευκιππου αλλ κ αλλων . Ειδες φιλε μου ομως τι γινεται , οταν οι γνωσεις που προσφερει η παιδεια μας φθανουν μεχρι τον Αινσταιν ?
disqualified Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Και δυστυχως περνανε στη ληθη Ελληνες επιστημονες οπως ο Καραθεοδωρης
andreas_g Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Tι ακριβως ειναι το σωματιδιο-μποζονιο Higgs ? Τι ακριβως κανει ? http://www.physics4u.gr/articles/2008/Higgs.html
elven Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μαιστα,απο την αρχαία ελληνική γραμματεία που γράφει για το μποζόνιο του Higgs φτάσαμε στον Καραθεοδωρή (Ο Καραθεοδωρή χωρίς ς,μη περάσει στη λήθη με λάθος όνομα) http://www.physics4u.gr/articles/2008/Higgs.html Τώρα θα κάνει άλλη ερώτηση και στο τέλος θα δώσει λινκ με βίντεο τον Ιπποκράτη να μιλάει για τον καρκίνο του μαστού Γιατί για όποιον δεν το ξέρει ο Αντιπαρχος ανακάλυψε τη βιντεοκάμερα με 5 mpixel,αλλά δεν σας τα μαθαίνουν αυτά.
disqualified Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μαιστα,απο την αρχαία ελληνική γραμματεία που γράφει για το μποζόνιο του Higgs φτάσαμε στον Καραθεοδωρή (Ο Καραθεοδωρή χωρίς ς,μη περάσει στη λήθη με λάθος όνομα) Τώρα θα κάνει άλλη ερώτηση και στο τέλος θα δώσει λινκ με βίντεο τον Ιπποκράτη να μιλάει για τον καρκίνο του μαστού κουτοπονηριες, ελα τωρα...ανοιξες το wikipedia να δεις ποιος ειναι, πετας και την εξυπναδα σου
punky Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Sorry αλλα δεν ειναι ετσι.Εγω λεω τις τεχνολογικες μου αποψεις μεχρι εκει που με παιρνει και βοηθαω ως εκει που μπορω, και απο εκει και περα σκαω το βουλωνω και συνεχιζω να διαβαζω και να μαθαινω.Αυτο δε με κανει ασχετο η αμαθη αλλα ημιμαθη. Αυτο που γραφεις ειναι απολυτη και ολοκληρωτικη αποψη αι επετρεψε μου να διαφωνω καθετα. Μα δεν χρέωσα εσένα φίλε μου για κάτι τέτοιο. Απλά έγραψα το κοινά αποδεκτό νόημα της έκφρασης περί της ημιμάθειας. Κι ότι αναφέρεται σε αυτόν που στερείται συνείδησης της ημιμάθειάς του και περνιέται για γνώστης. Κάτι που είναι επικίνδυνο για τον ίδιο και για τους άλλους. Το να έχεις συνειδηση των περιορισμένων γνώσεών σου, είναι άλλο πράγμα.
elven Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 κουτοπονηριες, ελα τωρα... Ίσως,αναμένω το λινκ όμως
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μαιστα,απο την αρχαία ελληνική γραμματεία που γράφει για το μποζόνιο του Higgs φτάσαμε στον Καραθεοδωρή (Ο Καραθεοδωρή χωρίς ς,μη περάσει στη λήθη με λάθος όνομα) Τώρα θα κάνει άλλη ερώτηση και στο τέλος θα δώσει λινκ με βίντεο τον Ιπποκράτη να μιλάει για τον καρκίνο του μαστού Γιατί για όποιον δεν το ξέρει ο Αντιπαρχος ανακάλυψε τη βιντεοκάμερα με 5 mpixel,αλλά δεν σας τα μαθαίνουν αυτά. Ε ρε Λιακό πόσους έχεις κάψει ωρέ Τουλαχιστον αν ειχες ακουσει τι ειπε ο Σωκρατης δεν θα φεροσουν ετσι ..
disqualified Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ίσως,αναμένω το λινκ όμως Απο μενα δεν περιμενεις τιποτα. Απο τον αλλο φιλο δεν ξερω τι link θες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:16 ---------- Τουλαχιστον αν ειχες ακουσει τι ειπε ο Σωκρατης δεν θα φεροσουν ετσι .. γραψε διαβασει γιατι θα σε ρημαξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα