EPa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Σίγουρα πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά threads του σύμπαντος! Απίστευτη συγκέντρωση γνώσης εδώ μέσα! Η κορυφή βέβαια εδώ: ( πως να ποιασουμε τη ταχυτητα του φωτος υπάρχει σε άλλο ποστ μου στεις ειδησεις)
nickarmy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μετά την παρέμβαση του Πολέμαρχου του Θεού στο CERN και την καταστροφή του μηχανήματος με το οποίο οι Νεφελίμ ήθελαν να καταστρέψουν κάθε ηλεκτρική συσκευή πάνω στη Γη ώστε να μας στείλουν ουσιαστικά στη λίθινη εποχή, απο την απελπισία τους στο πολυδιαφημισμένο διαβολομηχάνημά τους άρχισαν να προβάλουν τα αγάλματα των πραγματικών αφεντικών αλλά και εφευρετών του CERN. Tη φύλαξη του CERN είχαν αναλάβει πολεμιστές Μισναβάχ, αλλά και πολέμαρχοι εκ των λεοντόμορφων Λοσντβέχ, ενώ οι αρχιμηχανικοί ήταν εκατόχειρες Ζασχραντέχ. (γιατι καποιοι θα το πιστευαν ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:16 ---------- και όσο ποιο πολύπλοκο ειναι κάτι περισότερες ειναι οι οιθανότητες να χαλάσει (και πιστεύω πως ισος πάθει ξανα καμια βλαβη)
Street-Fighter Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μήπως λες αυτό: Imagine the 10th dimension - Greek Subtitles Ας είναι καλά αυτός που το μετέφρασε χαχαχχαχαχαχα σοβαρά να ειναι καλά χαχαχαχαχα που ειναι οι υπότιτλοι οεο
kid4computer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 χαχαχχαχαχαχα σοβαρά να ειναι καλά χαχαχαχαχα που ειναι οι υπότιτλοι οεο Πρέπει να ενεργοποιήσεις το CC απο το τελευταίο κουμπί κάτω
Street-Fighter Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Πρέπει να ενεργοποιήσεις το CC απο το τελευταίο κουμπί κάτω xaxaxa ακομα γελαω ομως χαχαχα.
teo64x Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Για δείξτε μου κι εμένα το αστείο ρε παιδιά. Πάει πολύς καιρός που το είδα το βίντεο, αλλά δεν το θυμάμαι για κωμικό.
Street-Fighter Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Για δείξτε μου κι εμένα το αστείο ρε παιδιά. Πάει πολύς καιρός που το είδα το βίντεο, αλλά δεν το θυμάμαι για κωμικό. Για τους υπότιτλους βρε κουτο
oldnew Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Αν και αμφιβαλω αν θα παρει κανεις στα σοβαρα οτι γραφω μιας και εχει γραφει ως δεδομενο πασης φυσεως μαλα..ια , ως αναφορα τα ταξιδια στο χρονο μιας και εχω ασχοληθει σοβαρα , εχοντας διαβασει αρκετα επιστημονικα βιβλια (Το χρονικο του χρονου αξιζει να το διαβασει οποιος ενδιαφερεται περισσοτερο απο καθε αλλο) ισχυει το εξης: Πρακτικα τα ταξιδια στο παρελθον ειναι εντελως αδυνατα σημερα και παντα. Θεωρητικα μονο μπορει να συμβουν. Σαν να λεμε δηλ στη θεωρια οτι 1+1=4 , τοτε προκυπτει αλλη θεωρια μαθηματικων στην οποια ισχυουν αλλα πραγματα. Και επειδη δεν μπορει κανεις να αποκλησει σε καποιο συστημα να ισχυει 1+1=4 ,(οχι στο συνολο των πραγματικων αριθμων φυσικα) αρα θεωρητικα δεν μπορεις να αποκλησεις τιποτα.. Τα ταξιδια στο μελλον, ομως , ειναι μια εντελως αλλη ιστορια. Οσο και να ακουγεται απο πολους σαν θεωρια επιστημονικης φαντασιας, ειναι απλα ενα φυσικο φαινομενο που συμβαινει καθε μερα, και σχετιζεται με την ταχυτητα ενος σωματος. Επειδη στη γη, ολες οι ταχυτητες ειναι πολυ χαμηλες, δεν το παρατηρει κανεις. Ακομα και οταν κινησαι με ενα αυτοκινητο με πχ 100 χιλ, δεν κινησει μονο στο χωρο, αλλα και στο χρονο. Απλα μετακινησαι τοσο απειροελαχιστα μπροστα στο χρονο, που φυσικα δεν το καταλαβαινεις.Μιλαμε για τρισεκατομιριοστα του δευτερολεπτου. Εχουν ηδη κανει πειραματα με ατομικα ρολογια (που μπορουν να μετρησουν απειροελαχιστα ποσοστα χρονου), και εχουν μετρησει ποσο μπροστα στο χρονο μετακινηθηκαμε πχ βαζοντας ενα concord (το γρηγοροτερο επιβατικο αεροπλανο) να κανει ενα πολυ μεγαλο ταξιδι, με το ατομικο ρολοι που μετραει το χρονο πανω του, και συγκρινοντας το με ενα ιδιο εκτος αεροπλανου. Φυσικα βρηκαν μετατοπιση στο μελλον ακριβως οσο βγαζει ο τυπος του ainstain e=m*u^2 (οπου U η ταχ του φωτος). Και επειδη μπορει κανεις να πει, στον παραπανω τυπο δεν εμπλεκεται πουθενα ως μεταβλητη ο χρονος, το u δηλ η ταχυτητα ειναι η διαιρεση αποστασης προς χρονο. Μπορεις δηλαδη τον παραπανω τυπο να τον λυσεις ως προς το χρονο. Και φυσικα ολα προκυπτουν απο τον παραπανω τυπο.Οποιος διαβασει το χρονικο του χρονου, θα δει και μια καμπυλη που στον αξονα των χ εχει την ταχυτητα, και στον y το ποσο μπροστα στο χρονο μετακινησαι. Και θα παρατηρησει οτι ειναι λογαριθμηκο φαινομαινο, και για να αρχισεις να μετακινησαι πολυ μπροστα στο χρονο πρεπει να πιασεις ταχυτητες της ταξεως του 99,5 της ταχυτητας του φωτος και πανω. Ενω αν ξεπερασεις την ταχυτητα του φωτος (το οποιο ειναι αδυνατον για πολλους λογους - ειναι η μεγαλυτερη ταχυτητα που μπορει να υπαρξει στο συμπαν-) μετακινησαι πισω στο χρονο. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2009 από oldnew
onty Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εγω παλι θελω να ρωτησω αν υπαρχει το αντιθετο της μαυρης τρυπας..δηλαδη μια ασπρη τρυπα .
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ρε δικε μου ειδα απαντηση και χαρηκα, λεω καποιος θα μου λυσει την απορια και συ γεμησες την οθοναρα μου με χαμογελα. Βασικά, μόλις είδα την ερώτηση σου, σου ορκίζομαι οτι γέλασα Χμμ, μάλλον υπάρχει.
onty Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μμμ..κατι μου λεει οτι μια ασπρη τρυπα αντιστιχει σε μια μαυρη....δηλαδη οτι ρουφαει η μαυρη , το ξερναει η ασπρη.. Αλλη μια ερωτηση...Οταν λεμε οτι η μαυρη τρυπα ρουφαει , με ποση ταχυτητα μπαινει μεσα το αντικειμενο ?
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Οι μαγνήτες, που θα καθοδηγούν τις ακτίνες στο εσωτερικό του τούνελ, έχουν ήδη ψυχθεί στα τέσσερα από τα οκτώ συνολικά τμήματα του επιταχυντή, στην αναγκαία θερμοκρασία των μείον 271,3 βαθμών Κελσίου (μόλις 1,8 βαθμούς πάνω από το απόλυτο μηδέν) και όλο το τούνελ θα έχει αποκτήσει την ίδια θερμοκρασία μέχρι το τέλος Αυγούστου. Eδώ φαντάζομαι ότι εννοεί Kelvin και όχι Κελσίου ε?
andreas_g Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μμμ..κατι μου λεει οτι μια ασπρη τρυπα αντιστιχει σε μια μαυρη....δηλαδη οτι ρουφαει η μαυρη , το ξερναει η ασπρη.. Οχι ακριβως......αν δεν κανω λαθος ο Χοκιν ειχε δειξει οτι ειναι στην ουσια το ιδιο πραγμα!!!!!! Αλλη μια ερωτηση...Οταν λεμε οτι η μαυρη τρυπα ρουφαει , με ποση ταχυτητα μπαινει μεσα το αντικειμενο ? http://www.answers.com/topic/quasar Απο οτι λεει στο link αμα το ψαξεις λιγο, φτανει κοντα στην ταχυτητα του φωτος!!!!! Μην ξεχνας ομως,οτι δεν ειναι υλη οπως την ξερουμε.......εχει μετατραπει σε πλασμα(υπεριονισμενη κατασταση της υλης).Οποτε ειναι λογικο! oldnew σε βρισκω πολυ σωστο!!!:-):-)
Acid-Burn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Eδώ φαντάζομαι ότι εννοεί Kelvin και όχι Κελσίου ε? Εννοεί κελσίου. Το απόλυτο μηδέν αντιστοιχεί με 0° Κ (Κέλβιν), -273,15° C (Κελσίου) και -459,67° F (Φαρενάιτ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα