Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εξηγείστε μου κάποιος εμένα επειδή είμαι άσχετος,

τί είναι η μαύρη τρύπα

και τί κάνει,

και πώς μπορεί να δημιουργηθεί?

Έχει και αποδείξεις κανείς? Την έχει δει ποτέ?

Είναι η τρύπα όπου πρέπει να βάλεις το μπαλάκι στο γκολφ

Τίποτα δεν κάνει,απλά στέκεται

Λογικά με τσάπα ή με φτυάρι,ίσως και με τζουγκράνα

Φήμες λένε ότι την έχουν δει σε κάποια γήπεδα στη Ρόδο,να και μία φώτο για απόδειξη :-)

golfballholewallpaper.jpg

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χα χα χα, έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό αλλά πιστεύω πως λίγο καλύτερα το εξηγεί εδώ:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7_%CF%84%CF%81%CF%8D%CF%80%CE%B1

Μία "μαύρη τρύπα" είναι το σημείο εκείνο του διαστήματος, όπου κάποτε υπήρχε ο 'πυρήνας ενός γιγάντιου άστρου', ένας πυρήνας που περιείχε περισσότερα υλικά από δυόμισι ηλιακές μάζες και ο οποίος στην τελική φάση της εξέλιξης του άστρου έχασε την πάλη του ενάντια στη βαρύτητα, με αποτέλεσμα τα υλικά του να καταρρεύσουν και να συμπιεστούν περισσότερο ακόμη και από τα υλικά ενός άστρου νετρονίων. Αν μπορούσαμε να συμπιέσουμε τη Γη μας ολόκληρη στο μέγεθος ενός κερασιού, θα την είχαμε μετατρέψει σε μία "μαύρη τρύπα". Φυσικά, δεν υπάρχει καμία γνωστή διαδικασία που θα μπορούσε να μετατρέψει τη Γη, ή και τον Ήλιο ακόμη, σε "μαύρη τρύπα".

Η Γενική θεωρία της Σχετικότητας όχι μόνο λέει ότι οι μαύρες τρύπες ή αλλιώς μελανές οπές μπορούν να υπάρξουν, αλλά προβλέπει ότι σχηματίζονται στη φύση οποτεδήποτε συγκεντρώνεται σε ένα δεδομένο χώρο επαρκής ποσότητα μάζας, μέσω μιας διαδικασίας που καλείται βαρυτική κατάρρευση. Για παράδειγμα, αν συμπυκνώσουμε τον Ήλιο σε μια ακτίνα τριών χιλιομέτρων, περίπου στα τέσσερα εκατομμυριοστά του τωρινού του μεγέθους, θα μετατραπεί σε μαύρη τρύπα. Όσο η μάζα μέσα σε μία συγκεκριμένη περιοχή μεγαλώνει, η βαρύτητα γίνεται δυνατότερη – ή στη γλώσσα της σχετικότητας, ο χώρος γύρω της όλο και παραμορφώνεται. Όταν η ταχύτητα διαφυγής σε μια συγκεκριμένη απόσταση από το κέντρο φτάσει την ταχύτητα του φωτός, σχηματίζεται ένας ορίζοντας γεγονότων μέσα στον οποίο ύλη και ενέργεια αναπόφευκτα καταρρέουν σε ένα μοναδικό σημείο, σχηματίζοντας μια μοναδικότητα.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κοιτάξτε στην αγγλική έκδοση!

Δημοσ.

παρελθον και μελλον δεν υπαρχει, παρα μονο το παρον. οποτε δυστυχως ταξιδι σε αυτα δεν υφισταται.

τωρα για μαυρη τρυπα μονο στην οικονομια

καταφεραμε να ανοιξουμε, πουθενα αλλου.

οσο για τους επιστημονες, ναι ειναι ασχετοι. μονο οι ερευνητες ειναι αυτοι που μαθαινουν και γνωριζουν

Δημοσ.
παρελθον και μελλον δεν υπαρχει, παρα μονο το παρον. οποτε δυστυχως ταξιδι σε αυτα δεν υφισταται.

τωρα για μαυρη τρυπα μονο στην οικονομια

καταφεραμε να ανοιξουμε, πουθενα αλλου.

οσο για τους επιστημονες, ναι ειναι ασχετοι. μονο οι ερευνητες ειναι αυτοι που μαθαινουν και γνωριζουν

Θεωρητικά μπορεί να υπάρξει ορίζωντας την μία διάσταση σε μηδέν διαστάσεις (σημείο) τις 3 διαστάσεις συνεπώς σε 2 και ο χρόνος γίνεται η τρίτη διάσταση, είχα δει ένα σχετικό vid που τα εξηγούσε σωστά και αναλύτικα δεν θυμάμαι πιο ήταν βέβαια :P

Συγκεκριμένα πάρε πως σχεδιάζεται ένα cartoon, περιγράφονται οι 3 διαστάσεις σε 2 και ο σωρός από τα frames (layers) των σκίτσων που είναι τρεις διαστάσεις, το ένα πάνω στο άλλο αποτελούν τον χρόνο. Μεταβαίνοντας σε διαφορετικό frame μέσω του 3D space είμαστε σε διαφορετικό σημείο του χρόνου. Δηλαδή δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο με τα τωρινά μέσα ακόμα και τις θεωρίες, αλλά μπορούμε να τον περιγράψουμε και να τον μεταφέρουμε στην δική μας πραγματικότητα, κάθε video που έχει τραβηχτεί αποτελεί πάραδειγμα αποτύπωσης της 4ης διάστασης σε 3.

Δημοσ.

Εγώ μπορώ με 2 γραμμές να αποδείξω ότι όλοι οι φυσικοί είναι άσχετοι!

:mad:

Σε παρακαλώ προσπαθησέ να αποδείξεις ότι είμαι λάθος και άσχετος.!

Ναι, Φυσικός είμαι!

Όσο για αυτούς που ασχολούνται με τα παραφυσικά/παραεπιστίμη , δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.

Δημοσ.

Ετσι για να γελασουμε!!!!:-):-):-)

linuxsucksbydaemonna.jpg

@nickarmy

Σωστοοοος!!!:-)

Απο που το πειρες.....μου θυμισε "Το χρονικο του χρονου".

Δημοσ.
Γράφετε όλοι στα ποστς σας ότι αν δημιουργηθεί η μαύρη τρύπα τελειώσαμε!

Τί τελειώσαμε δηλαδή? Γίνατε όλοι επιστήμονες και ξέρετε? Τις μαλακίες που ακούτε, λέτε κιόλας!

Για εξηγείστε μου κάποιος εμένα επειδή είμαι άσχετος, τί είναι η μαύρη τρύπα και τί κάνει, και πώς μπορεί να δημιουργηθεί? Έχει και αποδείξεις κανείς? Την έχει δει ποτέ?

Εγώ μπορώ με 2 γραμμές να αποδείξω ότι όλοι οι φυσικοί είναι άσχετοι!

Και κάτι άλλο που είδα πιο πριν για μετεωρίτη στη Γη το 2012, να σας ενημερώσω ότι από το 1000μ.χ. έχει προβλεφθεί τέλος του Κόσμου πάνω από 10 φορές! Δε βλέπω όμως να έγινε κάτι!

Εσυ σαν άσχετος στο τι είναι μια μαύρη τρύπα πως μπορείς τοσο εύκολα με 2 γραμμές να καταργήσεις τους φυσικούς αλλα και τους επιστήμονες?

Το 2012 που κολλάει ρε αδελφέ?

Κοψε την τηλεόραση σου εχει κάνει μεγααααλο κακό.

Δημοσ.

Που κολάει το 2012 ειρωνάνθρωπε? Διάβασε όλα τα ποστς και κάποιος γράφει ότι καλύτερα να πεθάνουμε από Μαύρη τρύπα παρά από το μετεωρίτη του 2012, αυτό σχολίασα! Πληροφοριακά: τηλεόραση δε βλέπω σχεδόν καθόλου!

Δεν είπα ότι μπορώ να καταργήσω τους φυσικούς και επιστήμονες με 2 γραμμές, είπα ότι μπορώ να αποδείξω ότι μόνο οι ΦΥΣΙΚΟΙ είναι άσχετοι, σε 2 γραμμές. Και μιλάω γενικά για φυσική όχι για μαύρη τρύπα.

Δημοσ.

εχετε παντως ολοι πολυ πλακα, οσοι μιλατε με στομφο και σιγουρια για πραγματα τα οποια ελαχιστα γνωριζετε και καταλαβαινετε. Αν θελετε να πειτε κατι πειτε το με τον καταλληλο τροπο, υπαρχουν ανθρωποι που ερευνουν και προσπαθουν να κατανοησουν πραγματα σχετικα με το συμπαν και εσεις μπαινετε εδω και γραφετε σαν διανοιες.

Στο μεσαιωνα οι αντιστοιχοι σας δικαζαν οσους πιστευαν οτι η γη ειναι στρογγυλη

Δημοσ.

dis-shiva.jpg

Μετά την παρέμβαση του Πολέμαρχου του Θεού στο CERN και την καταστροφή του μηχανήματος με το οποίο οι Νεφελίμ ήθελαν να καταστρέψουν κάθε ηλεκτρική συσκευή πάνω στη Γη ώστε να μας στείλουν ουσιαστικά στη λίθινη εποχή, απο την απελπισία τους στο πολυδιαφημισμένο διαβολομηχάνημά τους άρχισαν να προβάλουν τα αγάλματα των πραγματικών αφεντικών αλλά και εφευρετών του CERN.

Tη φύλαξη του CERN είχαν αναλάβει πολεμιστές Μισναβάχ, αλλά και πολέμαρχοι εκ των λεοντόμορφων Λοσντβέχ, ενώ οι αρχιμηχανικοί ήταν εκατόχειρες Ζασχραντέχ.

Αυτοί που αμφιβάλουν για όλα αυτά, ας αναρωτηθούν τι δουλειά έχουν τα αγάλματα των Νεφελίμ στο CERN !!!!!!!!!

Πηγη: www.liako.gr

Πολεμαρχος του Θεου. 2 λεξεις μονο. Τι 2 σειρες και κουραφεξαλα. Ειναι αδυνατο να γινει ολο αυτο στο CERN γιατι Αυτος δεν θα το (ξανα) αφησει. ;):eek:

Δημοσ.
Θεωρητικά μπορεί να υπάρξει ορίζωντας την μία διάσταση σε μηδέν διαστάσεις (σημείο) τις 3 διαστάσεις συνεπώς σε 2 και ο χρόνος γίνεται η τρίτη διάσταση, είχα δει ένα σχετικό vid που τα εξηγούσε σωστά και αναλύτικα δεν θυμάμαι πιο ήταν βέβαια :P

Συγκεκριμένα πάρε πως σχεδιάζεται ένα cartoon, περιγράφονται οι 3 διαστάσεις σε 2 και ο σωρός από τα frames (layers) των σκίτσων που είναι τρεις διαστάσεις, το ένα πάνω στο άλλο αποτελούν τον χρόνο. Μεταβαίνοντας σε διαφορετικό frame μέσω του 3D space είμαστε σε διαφορετικό σημείο του χρόνου. Δηλαδή δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο με τα τωρινά μέσα ακόμα και τις θεωρίες, αλλά μπορούμε να τον περιγράψουμε και να τον μεταφέρουμε στην δική μας πραγματικότητα, κάθε video που έχει τραβηχτεί αποτελεί πάραδειγμα αποτύπωσης της 4ης διάστασης σε 3.

Μήπως λες αυτό: Imagine the 10th dimension - Greek Subtitles

Ας είναι καλά αυτός που το μετέφρασε :-)

Δημοσ.

Πολυ καλο!!!!

Εμενα μου αρεσει και το The Elegant Universe

Παντως καλο θα ηταν, οπως λεει και ο disqualified, αμα δεν γνωριζει καποιος το αντικειμενο να μην καταστροφολογει.........υπαρχουν πολλα καλα βιβλια και σειρες ντοκιμαντερ που αμα τα δειτε και τα καταλαβαιτε θα δειτε οτι ολο πειραμα και αλλα παρομοια δεν εχουν κανενα κινδυνο!!!!!!

Απο τα αγαπημενα μου!!!!!!!;)

Ντοκιμαντερ:

Η σειρα που δεινω πιο πανω...

Βιβλια:

Το συμπαν που αγαπησα

Η κοσμολογια της νοησης

Το χρονικο του χρονου

Το συμπαν σε ενα καρυδοτσουφλο

Διαβαστε τα και δεν θα χασετε!!!!:-D:-D:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...