MrWhite Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Για την δημιουργία μαύρης τρύπας, πρέπει να υπάρξει κατάλληλη πυκνότητα μεγαλύτερη από μία τιμή, που είναι κάποιο κριτήριο. Όπως ο Hawking ξεκίνησε, σε αυτές τις μικρές αποστάσεις, υπαρχουν και κβαντικά φαινόμενα. Οπότε μία τέτοια μάυρη τρύπα, δεν θα προλάβει να αποροφίσει, απλά θα σβήσει μόνη της. (Έστω και Αν δημιουργηθεί). Ταξίδι στον χρόνο, η' καλύτερα χωροχρονο μπορεί να υπάρξει, αυτό συμαίνει να διανύσεις μία απόσταση μεταξύ δύο σημείων στον χωροχρονο με μέση ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτη του φωτός. Αυτό μπορεί να συμβεί, αν "σπάσει" ο χωροχρονος, και όπως μάλλον είναι καμπύλος, να πάς "απ' εξω". Τότε έχεις κάνει ένα ταξίδι!! Το όλο ενδιαφέρον σε αύτο το εγχείρημα, αλλά και σε όλα αυτά τα πειράματα, δεν είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα, μην ξεχνάμε ότι από την δημιουργία του Cern, η τεχνολογία έχει προχωρήσει χάρην σε αυτό, μιας που οι ανάγκες του είναι τεράστιες. Και ας αναφερθώ σε ένα απλό παράδειγμα, που το γνωρίζουμε όλοι, το " www " !! Και άν ισχύουν αυτά που είχα ακούσει παλαιότερα, για τις ανάγκες επαιξεργασίας των αποτελεσμάτων αυτού του πειράματος, είναι στα σκαριά, ένα καινούργιο δύκτιο. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2009 από MrWhite
berny Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 ε αφου το ειπαν οι επιστημονες ολα καλα τοτε..............παμε για κανα φραπε..
nickarmy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Πάντως εγώ προτιμάω να πάω από μαύρη τρύπα παρά από μετεωρίτη το 2012:-D μετεωριτες παπακια σκατουλάκια το 12 δεν ερχοντε ο επομενως που εχει εντοπιστει να περνα ξιστα απο τι γή (με τα τωρινα δεδομενα της τροχιας του) ειναι το 2032 ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:20 ---------- που μπορούμε να διαβάσουμε την εργασία σου σχετικά με τα ταξίδια στον χρόνο; τα ταξιδια στο παρελθον (οπως ειπε και καποιος άλλος ) ειναι αδύνατα αν ποιασουμε τη ταχύτητα του φωτος θα γινετε να ''ταξιδεύσουμε'' στο μέλλων ( πως να ποιασουμε τη ταχυτητα του φωτος υπάρχει σε άλλο ποστ μου στεις ειδησεις)
Hells Bells Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 τα ταξιδια στο παρελθον (οπως ειπε και καποιος άλλος ) ειναι αδύνατα αν ποιασουμε τη ταχύτητα του φωτος θα γινετε να ''ταξιδεύσουμε'' στο μέλλων ( πως να ποιασουμε τη ταχυτητα του φωτος υπάρχει σε άλλο ποστ μου στεις ειδησεις) Τώρα με πλήγωσες και εγώ που νόμιζα ότι θα μπορούσα να ξαναδώ την γιαγιά μου
mimidon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Πάντως εγώ προτιμάω να πάω από μαύρη τρύπα παρά από μετεωρίτη το 2012:-D Όλοι οι άνδρες από "μαύρες τρύπες" δεν καταδικαζόμαστε μια ζωή; off topic, το ξέρω..!
Hells Bells Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Όλοι οι άνδρες από "μαύρες τρύπες" δεν καταδικαζόμαστε μια ζωή; off topic, το ξέρω..! χαχαχαχαχαχαχα γαμάτο!!!! χαχαχαχαχ
andreas_g Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Ειχα διαβασει μια συνεντευξη μιας ελληνιδας φυσικου που δουλευε στο fermilab και εξηγουσε πως οντως δημιουργουνεται μαυρες τρυπες μεσα στον επιταχυντη........συνεχεια......αλλα πρωτον ειναι πολυ μικρες και δευτερον "ζουν" πολυ λιγο, αν θυμαμαι καλα γυρω στα 10^-33 sec και σκανε αμεσως απο μονες τους..........το πως σκανε και γιατι δειτε το χρονοκο του χρονου και το συμπαν σε ενα καριδοτσουφλο του Hawking.....ειναι μεγαλη ιστορια:shifty::shifty: Οπως πολυ σωστα ειπε και ο MrWhite για το http://www...............ο σκοπος τετοιων πειραματων περα απο την γνωση(πω πω τι ρομαντικος που ειμαι!!!!!!) εινια οτι καποια στιγμη στο μελλον θα βρουν με καποιο τροπο πρακτικη εφαρμογη.........για παραδειγμα ο Paul Dirac καπου στο τελος το 20-αρχες 30 ειχε βρει θεωριτικα την υπαρξη του ποζιτρονιου(αντι-ηλεκτρονιο), καπου στο 50(αν θυμαμαι καλα) το βρηκαν στο εργαστηριο για πρωτη φορα ................και πολυ αργοτερα βρηκε εφαρμογη η υπαρξη του στους μαγνητικους τομογραφους................
Αδμιν Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Θα ξεκινησει η γνωστη καταστροφολογια παλι απο τα καναλια. Τι ωραια... το ταξιδι πίσω στο χρόνο ειναι αδύνατη το επιθετα να συμφωνω με τις ουσιαστικα
Vasilis89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 αν μας ρουφίξει η μαύρη τρύπα, πιστεύω μετά θα μας φτύσει ξανά έξω ____________________ http://www.blackdot.gr
GabrielConnor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 αν μας ρουφίξει η μαύρη τρύπα, πιστεύω μετά θα μας φτύσει ξανά έξω____________________ www.blackdot.gr Η Ελλάδα έχει δικές τις μαύρες τρύπες, 300 στον αριθμό, δεν έχουμε ανάγκη κανένα CERN:lol:
Hells Bells Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Η Ελλάδα έχει δικές τις μαύρες τρύπες, 300 στον αριθμό, δεν έχουμε ανάγκη κανένα CERN:lol: Και λίγες λες... μόνο 300 πφφφ!!!
DungeonaS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 ναι μια για τον καθε εναν απο τους 300 του Λεωνίδα
Street-Fighter Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Eχει δημιουργήσει ποτε η επιστήμη μαύρη τρύπα? Εχει αγγίξει μαύρη τρύπα? Εχει δει ποτέ μαύρη τρύπα ενος χιλιοστού? ΟΧΙ! Τότε γιατι λοιπόν πιστεύετε οτι αν συμβεί και εμφανιστεί μια μαύρη τρύπα οτι θα σκάσει? Επειδή θα είναι μικρή? Τι είναι ανεμοστρόβιλος? Έλεος κάθεστε και πιστεύετε ανούσιες απαντήσεις απο την στιγμη που δεν ειναι καν επιστημονικές απαντήσεις ασχέτως αν μας τις δίνουν αυτοί.Δεν είναι επιστημονικά ελεγμένες η μαύρες τρύπες ουτε ο ήλιος ουτε ο πλανήτης Άρης ούτε καν ολόκληρη η Γη. Μπορεί για να δημιουργηθεί να ειναι 1 προς 1δισεκατομμυριο αλλα αν δημιουργηθεί τελειώσαμε. Παρολα αυτα το πειραμα πρεπει να συνεχιστει κατα την γνωμη μου και ειμαι υπερ τον νεων ανακαλύψεων. Ας μην ξεχνάμε πόσες φορές στο παρελθόν έχουμε κάνει εξίσου επικίνδυνα πειράματα.
DonFustikis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Γράφετε όλοι στα ποστς σας ότι αν δημιουργηθεί η μαύρη τρύπα τελειώσαμε! Τί τελειώσαμε δηλαδή? Γίνατε όλοι επιστήμονες και ξέρετε? Τις μαλακίες που ακούτε, λέτε κιόλας! Για εξηγείστε μου κάποιος εμένα επειδή είμαι άσχετος, τί είναι η μαύρη τρύπα και τί κάνει, και πώς μπορεί να δημιουργηθεί? Έχει και αποδείξεις κανείς? Την έχει δει ποτέ? Εγώ μπορώ με 2 γραμμές να αποδείξω ότι όλοι οι φυσικοί είναι άσχετοι! Και κάτι άλλο που είδα πιο πριν για μετεωρίτη στη Γη το 2012, να σας ενημερώσω ότι από το 1000μ.χ. έχει προβλεφθεί τέλος του Κόσμου πάνω από 10 φορές! Δε βλέπω όμως να έγινε κάτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα