Προς το περιεχόμενο

toolbar για τροποποίηση

Grabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήθελα να μου πέιτε αν ξέρετε καμία τουλμπαρ για mozilla firefox που να μπορώ να την τροποποιήσω[δηλαδή να βάλω τα δικά μου αγαπημένα σαιτκαι να τα χωρίσω σε κατοιγορίες]

ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Αυτή που έχει ήδη ο firefox; Δεν σε βολεύει;

Εγώ έχω κάνει φακέλους (δεξί κλικ-Νέος φάκελος) και τα έχω χωρίσει σε κατηγορίες (π.χ. FORUMS, GAMES, MOVIES, NEWS, GUIDES κτλ)

post-63324-12906300983_thumb.jpg

Μέσα σε καθένα φάκελο μπορεί να έχω και υποφακέλους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πως τα διαγραφω τα τοολμπαρ?οχι απλα να τα βγαλω απο πανω απλα να τα διαγραψω. και μου βγαζει το my wed search οταν δεν μπορει να ανοιξει μια σελιδα πωσ το αλλαξω αυτο?

Δημοσ.

για να απενεργοποιήσης ή να διαγράψεις τοολβαρ στον firefox πηγαίνεις εργαλεία>πρόσθετα>επεκτάσεις.και πατάς σε κάθε toolbar απενεργοποίηση ή απεγκατάσταση

Δημοσ.
πως τα διαγραφω τα τοολμπαρ?οχι απλα να τα βγαλω απο πανω απλα να τα διαγραψω. και μου βγαζει το my wed search οταν δεν μπορει να ανοιξει μια σελιδα πωσ το αλλαξω αυτο?

Δεξί κλικ πάνω σε μια από τις toolbars και ξετσεκάρεις αυτές που δε θες να εμφανίζονται.

για να απενεργοποιήσης ή να διαγράψεις τοολβαρ στον firefox πηγαίνεις εργαλεία>πρόσθετα>επεκτάσεις.και πατάς σε κάθε toolbar απενεργοποίηση ή απεγκατάσταση

Η κάθε toolbar δεν είναι απαραίτητα και extension.

Κάθε extension που εγκαθιστάς, το κάνεις για να εξυπηρετήσεις κάποια ανάγκη. Πιθανόν το extension να περιέχει και μια toolbar. Η απενεργοποίηση ή η απεγκατάσταση του extension για να μην εμφανίζεται η toolbar δεν είναι ορθή. Η λογική του "...πονάει το κεφάλι σου άρα το κόβεις." δεν ευσταθεί.

Δημοσ.
το my web search πως το έβαλες?? πηγες στο control panel να δεις αν είναι εκεί να το κάνεις unstall??

Πολύ σωστά Dimitris1948!!

αυτο το εκανα αλλα μου βγαζει παλι το my web search οταν δεν μπορει να ανοιξει μια σελιδα...

mixalistolm το my web search δεν είναι extension για να απεγκατασταθεί μέσα από το Firefox, αλλά είναι ανεξάρτητο πρόγραμμα και θα πρέπει να απεγκατασταθεί από το Control Panel.

How do I "uninstall" the My Web Search toolbar?

You can easily uninstall the My Web Search toolbar using the instructions below:

� Close all open Web browsers

� From the "Start" menu in Windows, select "Control Panel"

� Select "Add/Remove Programs"

� Select "My Web Search Bar"

� Click "Change/Remove"

Now just follow the simple instructions and the My Web Search toolbar will be uninstalled. Should you reopen your Web browser and still see the My Web Search toolbar, you may need to restart your computer for the uninstall process to be completed.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...