Προς το περιεχόμενο

laptop for games

arisfilitsis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για έναν φορητό για παιχνίδια και διαθέτω γύρω στα 1800,00 έχετε κανέναν να μου προτείνεται? βασικά ενδιαφέρομαι για τον toshiba x300-130 αλλά και για τον asus g71 επειδή έχει και blue-ray αλλά δεν τον βρίσκω σε κανενα μαγαζί στην ελλάδα παρολο που τον έχει το επίσημο site μας

Δημοσ.

γιατι ρε φιλε epivitor...??? το παραπανω HP εχει 4πυρηνο επεξεργαστη, 2πλασια μημη με επεκταση στα 8GB:confused:, 2πλασιο σκληρο, bluray, αλλα ενταξει υποδεεστερη καρτα γραφικων, και ενα χρονο εγγυηση...

Ολα αυτα δεν το καθιστουν καλυτερο μηχανημα???:shifty:

Δημοσ.
γιατι ρε φιλε epivitor...??? το παραπανω HP εχει 4πυρηνο επεξεργαστη, 2πλασια μημη με επεκταση στα 8GB:confused:, 2πλασιο σκληρο, bluray, αλλα ενταξει υποδεεστερη καρτα γραφικων, και ενα χρονο εγγυηση...

Ολα αυτα δεν το καθιστουν καλυτερο μηχανημα???:shifty:

Φιλε μου το μονο πλεονεκτημα που εχει το hp που λες, ειναι οι 4 πυρηνες και το bluray (κατι που κατα τη γνωμη μου ειναι και ψιλοαχρηστο).Μνημες βαζεις με ενα 20 ευρω, σκληρο δισκο εχει μεγαλυτερο αλλα πιο αργο, οθονη χειροτερη (πολυ σημαντικο), εγγυηση χειροτερη (και σε διαρκεια και σε εξυπηρετηση) και απο ποιοτητα κατασκευης πραγματικα δεν γινεται συγκριση.

Εδω περα λεμε αλλωστε τη γνωμη μας συμφωνα με τα δικα μας κριτηρια και εγω ειλικρινα αν ειχα τοσα χρηματα να διαθεσω δεν υπηρχε περιπτωση να κοιταξω κατι αλλο περα απο το compaq που προτεινα.Το θεωρω χαζομαρα με τοσα λεφτα καποιος να μην παρει επαγγελματικο μοντελο και αντ'αυτου να παρει κατι της σειρας.

Δημοσ.

για τον σκληρο εκανα λαθος καθως σε ενα site τον εβγαζε 5200 rpm...:o

απο θεμα αξιοπιστιας, και ποιοτητα κατασκευης για ολες τις μαρκες δεν γνωριζω τι παιζει, απλα βλεπω χαρακτηριστικα και συγκρινω

μια δεδομενη εφαρμογη το dev θα την τρεξει καλυτερα, παρ'ολα αυτα δεν γνωριζω αν θα του βγει αξιοπιστος που λες και εσυ για να το τρεχει καλυτερα και σε βαθος χρονου

σαφως και ο καθενας λεει την γνωμη του και εδω περα κανουμε συζητηση και ανταλαζουμε κουβεντες για να μαθαινουμε και οσοι δεν γνωριζουμε:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...