Fingon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Παιδια ενδιαφερομαι για αγορα κονσολας κ δεν ξερω ποια απο τις 2 να επιλεξω τελικα. Διαβασα τα αλλα μυνηματα στο forum αλλα επειδη αρκετα απο αυτα ειναι παλια θελω λιγο την γνωμη σας παλι αν γινεται.
mchrisober Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 παιδια τον ιδιο προβληματισμο εχω κι εγω. Αλλα οι προτεσεις να ειναι αντικειμενικες και οχι του στυλ εγω ειμαι του ps3 ετσι..... Βλεποντας και αυτα που ερχονται και απο τις 2 εταιριες πιστευω ειναι δυσκολη επιλογη.
anamenos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 υπάρχει topic... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189108&highlight=ps3+vs+xbox360
mchrisober Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 απο το τοπικ αυτο δεν βγαζεις νοημα, ασε που ειναι και 508 σελιδες που ο καθενας γραφει γενικα και διαφορα...
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Εγω εχω και τα δυο και μπορω να σου πω οτι το 360 εχει ενα κλικ καλυτερα γραφικα και πιο ζωντανα χρωματα .Πληρωνεις ομως για xbox live.To ps3 απο την αλλη εχει τσαμπα online και βασικο πλεονεκτημα το blue ray το οποιο ομως απαιτει και αναλογη τηλεοραση.Στα συν επισης το επαναφορτιζομενο χειριστηριο.Βασικο μειονεκτημα του ps3 οι μαυρες κηλιδες που εμφανιζονται καμια φορα και σε καποια παιχνιδια απο αλλαγη σκοτεινων-φωτεινων screenshots.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.