Προς το περιεχόμενο

Case από Plexiglass

Vancas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Τρελή Βαρεμάρα

ΑΝΑΛΑΜΠΗ: Κατασκευή case από Plexiglass για το παλιό PC

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ: Δημιουργία case με μικρότερες διαστάσεις για να μπεί στο έπιπλο κάτω από την καινούργια LCD TV και να βλέπω ταινίες και λίγο surfarισμα. Τρέχα γύρευε δλδ

ΥΛΙΚΑ: Hardware από ένα παλιό PC (Μη ρωτήσετε Specs, βαριέμαι και να τα ψάξω)

Πολυεργαλείο Dremel

Διάφορες παλιές βίδες, παξιμάδια, μεντεσέδες, γωνίες

Plexiglass διαστάσεων 1χ1

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Μέχρι τώρα φτιάχτηκε το κουτί και ετοιμάζονται να ανοιχτούν οπές για drives κουμπιά και θύρες.

Σε διαστάσεις κέρδισα ελάχιστα σε βάθος περίπου 10 πόντους (δλδ σχεδόν τπτ)

ΚΟΣΤΟΣ: Περίπου 30€ για plexiglass σιλικόνη και κάτι ψιλολόγια.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Συνολικά μία εβδομάδα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ξέρω ότι με 50€ έπαιρνα ωραιότατο καινούργιο κουτί και παιδεύομαι τσάμπα, αλλά η χαρά της δημιουργίας και της MODAS δεν συγκρίνεται.

Θα ποστάρω photo όταν ολοκληρώσω.

Σίγουρα θα είναι απαίσιο, αλλά θα είναι το δικό μου κουτί ;)

Δημοσ.

κ εγω θελω . ημουν ετοιμος να κανω το αντιστοιχο αλλα μου εκαναν δωρο ενα case κ ηρεμησα . αντε να βαλεις φωτο να σου πουμε μεγιες ...

Δημοσ.

επιβαλονται τα λαμπακια εδω . α κ για να μην ανοιγω νεο θεμα οποιος θελει υπαρχει ενας μαστορας εδω που ειμαι στην σπαρτη ( δεν τον διαφημιζω ουτε καν τον ξερω αυριο θα παω πρωτη φορα ) που μπορει να χαραξει πανω σε plexi κ με χρωμα κ μπορει να βαλει κ κατι αναγλυφο κ εχω ψηθει πολυ ... θα παω αυριο κ αν εχει κατι εκει θα βαλω φωτο να δειτε .

Δημοσ.

εγω παιδια σε ενα μικρο κουτακι που εχω θελω να βαλω τζαμι οχι πλεξι...

εχω ενα ωραιο τζαμακι..θα το κραταει η σιλικονη ετσι;

Δημοσ.

δεν ξερω αλλα εγω το θεωρω επικυνδινο το γυαλι . αν πεσει κατι πανω του πχ .

Δημοσ.

Γινεται να σπασει αν κανει καμια εκρηξη τπ pc σου και τοτε τα θραυσματα του τζαμιου θα κοψουν στα δυο μουαχαχαχαχ

:P

Αντε θα δουμε καμια φωτο απο ωραια κουτια φτιαγμενα απο Plexi;

Δημοσ.
επιβαλονται τα λαμπακια εδω . α κ για να μην ανοιγω νεο θεμα οποιος θελει υπαρχει ενας μαστορας εδω που ειμαι στην σπαρτη ( δεν τον διαφημιζω ουτε καν τον ξερω αυριο θα παω πρωτη φορα ) που μπορει να χαραξει πανω σε plexi κ με χρωμα κ μπορει να βαλει κ κατι αναγλυφο κ εχω ψηθει πολυ ... θα παω αυριο κ αν εχει κατι εκει θα βαλω φωτο να δειτε .

τελικα δεν πηγα γαιτι το σεντονι ηταν βαρυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...