Vancas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Τρελή Βαρεμάρα ΑΝΑΛΑΜΠΗ: Κατασκευή case από Plexiglass για το παλιό PC ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ: Δημιουργία case με μικρότερες διαστάσεις για να μπεί στο έπιπλο κάτω από την καινούργια LCD TV και να βλέπω ταινίες και λίγο surfarισμα. Τρέχα γύρευε δλδ ΥΛΙΚΑ: Hardware από ένα παλιό PC (Μη ρωτήσετε Specs, βαριέμαι και να τα ψάξω) Πολυεργαλείο Dremel Διάφορες παλιές βίδες, παξιμάδια, μεντεσέδες, γωνίες Plexiglass διαστάσεων 1χ1 ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Μέχρι τώρα φτιάχτηκε το κουτί και ετοιμάζονται να ανοιχτούν οπές για drives κουμπιά και θύρες. Σε διαστάσεις κέρδισα ελάχιστα σε βάθος περίπου 10 πόντους (δλδ σχεδόν τπτ) ΚΟΣΤΟΣ: Περίπου 30€ για plexiglass σιλικόνη και κάτι ψιλολόγια. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Συνολικά μία εβδομάδα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ξέρω ότι με 50€ έπαιρνα ωραιότατο καινούργιο κουτί και παιδεύομαι τσάμπα, αλλά η χαρά της δημιουργίας και της MODAS δεν συγκρίνεται. Θα ποστάρω photo όταν ολοκληρώσω. Σίγουρα θα είναι απαίσιο, αλλά θα είναι το δικό μου κουτί
p_under Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 κ εγω θελω . ημουν ετοιμος να κανω το αντιστοιχο αλλα μου εκαναν δωρο ενα case κ ηρεμησα . αντε να βαλεις φωτο να σου πουμε μεγιες ...
FallenAngelGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αντε καλη επιτυχια και με την ευχη μου. Κοτσαρε του και κανα λαμπακι για να λαμπει! Αλλα οχι πολυ!
p_under Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 επιβαλονται τα λαμπακια εδω . α κ για να μην ανοιγω νεο θεμα οποιος θελει υπαρχει ενας μαστορας εδω που ειμαι στην σπαρτη ( δεν τον διαφημιζω ουτε καν τον ξερω αυριο θα παω πρωτη φορα ) που μπορει να χαραξει πανω σε plexi κ με χρωμα κ μπορει να βαλει κ κατι αναγλυφο κ εχω ψηθει πολυ ... θα παω αυριο κ αν εχει κατι εκει θα βαλω φωτο να δειτε .
eSATA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 εγω παιδια σε ενα μικρο κουτακι που εχω θελω να βαλω τζαμι οχι πλεξι... εχω ενα ωραιο τζαμακι..θα το κραταει η σιλικονη ετσι;
eSATA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 απο γυαλι ? κ αμα σου σπασει ? πως να σπασει δηλαδη;
p_under Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 δεν ξερω αλλα εγω το θεωρω επικυνδινο το γυαλι . αν πεσει κατι πανω του πχ .
Alexisssss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Γινεται να σπασει αν κανει καμια εκρηξη τπ pc σου και τοτε τα θραυσματα του τζαμιου θα κοψουν στα δυο μουαχαχαχαχ Αντε θα δουμε καμια φωτο απο ωραια κουτια φτιαγμενα απο Plexi;
p_under Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 επιβαλονται τα λαμπακια εδω . α κ για να μην ανοιγω νεο θεμα οποιος θελει υπαρχει ενας μαστορας εδω που ειμαι στην σπαρτη ( δεν τον διαφημιζω ουτε καν τον ξερω αυριο θα παω πρωτη φορα ) που μπορει να χαραξει πανω σε plexi κ με χρωμα κ μπορει να βαλει κ κατι αναγλυφο κ εχω ψηθει πολυ ... θα παω αυριο κ αν εχει κατι εκει θα βαλω φωτο να δειτε . τελικα δεν πηγα γαιτι το σεντονι ηταν βαρυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.