weirdo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 λοιπόν, ψάχνω laptop στα 15,4'' όσο πιο ήσυχο γίνετε, θα χρησιμοποιηθεί για απλή περιήγηση στο net k καμια ταινιούλα, θα θελα να αποφύγω επεξεργαστές celeron k sempron και ο το ποσο που μπορώ να δώσω είναι ως 500 euro, έχετε κάτι στο μυαλό σας ? ευχαριστω
Amorphous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Εγώ μπορώ απλά να σου πω ότι ο Sony Vaio που έχω είναι απίστευτα ήσυχος, δεν τον καταλαβαίνω καθόλου κ έχω dual core, αλλά θα σου βγεί πολύ πιο ακριβά...επίσης ο Toshiba Satellite του δικού μου που τον πήρε γύρω στα 600 €, έχει AMD κ ακούγεται σαν πλυντήριο...αυτή είναι η εμπειρία μου εμένα
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Κοίτα και τα LG. 3 σχεδόν χρόνια ΣΥΝΕΧΟΥΣ λειτουργίας, ΤΕΛΕΙΩΣ αθόρυβο. Μόνο σκληρό του έχω αλλάξει, κι αυτόν μόνος μου (πανεύκολο). Και έχουν και κανονικό πληκτρολόγιο (με αριθμούς στα δεξιά). 2 χρόνια εγγύηση, ΑΨΟΓΟ service (μέχρι φορτιστή μου άλλαξαν).
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Το θεμα ειναι τα ανεμιστήρια να ειναι καλης ποιότητας!..Αλλιως
eSATA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 αν καθαριζεις τους εξαερισμους και τα εσωτερικα του ολα ησυχα ειναι
Nitseg4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 φιλε εγω πηρα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1211811&catalog=21&Manufacturer=HP&category=69977907&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEBB301866FDE0DF02B9B4A2BD550C8B05022EE4FE9AAEA13148BAACB28BF581EE27E441AB4A5E07FA1D32312B60F806A5CD80CB26DC08D2CCB3B2FA7D0753A81E8E5EAC48DA125DAE58605AE25A1444A9449E9CEFDC785E3FD130EFE6FAD668E625FA5B0CC5698F7624AC3C310AF35F4CF05AAF56A2AF46B3 .Το βγαζει συχνα το U σε προσφορα (το πηρα στα 600 ε)..δεν ακουγετε τιποτα, ειναι το πρωτο μου λαπτοπ και μου λεγανε οτι κανουν θορυβο και αλλα αυτο δεν ακουγετε καθολου(μονο το dvd).Στα χαρακτηριστικα του ειναι ελαχιστα καλυτερο απο το lenovo r61...
Cassiopeia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Γειά σας παιδιά, ενδιαφερόμαι και εγώ να αγοράσω ένα λαπτοπ με τα χαρακτηριστικά που γράφει ο/η weirdo στην αρχή του topic: αθόρυβο (έχω κακή εμπειρία με το παλιό μου laptop), για ταινίες και επίσης να αντέχει αρκετά προγράμματα ανοιχτά ταυτόχρονα, αρκετές ώρες λειτουργίας και η οθόνη να μη γυαλίζει υπο γωνία (δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά ). Έχω βάλει στο μάτι αυτό το λάπτοπ της sony http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905898 και δεν ξέρω κατά πόσο και αν ικανοποιεί τα χαρακτηριστικά που αναφέρω. Περιμένω τις απόψεις και τις προτάσεις σας.
ss13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Γειά σας παιδιά, ενδιαφερόμαι και εγώ να αγοράσω ένα λαπτοπ με τα χαρακτηριστικά που γράφει ο/η weirdo στην αρχή του topic: αθόρυβο (έχω κακή εμπειρία με το παλιό μου laptop), για ταινίες και επίσης να αντέχει αρκετά προγράμματα ανοιχτά ταυτόχρονα, αρκετές ώρες λειτουργίας και η οθόνη να μη γυαλίζει υπο γωνία (δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά ). Έχω βάλει στο μάτι αυτό το λάπτοπ της sony http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905898 και δεν ξέρω κατά πόσο και αν ικανοποιεί τα χαρακτηριστικά που αναφέρω. Περιμένω τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Κοίτα αυτό !!! http://syncom.gr/pegasus/bin/pegweb3.dll?method=../h012/faq0011&code=120094
Nomikaria Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Γειά σας παιδιά, ενδιαφερόμαι και εγώ να αγοράσω ένα λαπτοπ με τα χαρακτηριστικά που γράφει ο/η weirdo στην αρχή του topic: αθόρυβο (έχω κακή εμπειρία με το παλιό μου laptop), για ταινίες και επίσης να αντέχει αρκετά προγράμματα ανοιχτά ταυτόχρονα, αρκετές ώρες λειτουργίας και η οθόνη να μη γυαλίζει υπο γωνία (δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά ). Έχω βάλει στο μάτι αυτό το λάπτοπ της sony http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905898 και δεν ξέρω κατά πόσο και αν ικανοποιεί τα χαρακτηριστικά που αναφέρω. Περιμένω τις απόψεις και τις προτάσεις σας. +1! Κι εγώ αυτό θα σου πρότεινα!Έχω το προηγούμενο μοντέλο(11Μ) που είναι το ίδιο σασί και είναι πραγματικά αθόρυβο!Στο προηγούμενο λάπτοπ μου(Turbo-X) δυστυχώς ο ανεμιστήρας δούλευε συνέχεια στο full και ακουγόταν όλη την ώρα.. Αυτό,ό,τι δουλειά κι αν κάνεις,είναι αθόρυβο!(Υπάρχουν κι άλλα λάπτοπ εκτός από το R61 πια...)
Cassiopeia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ss13 και Nomikaria σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το Lenovo R61 είναι πραγματικά ελκυστικό ως προς την τιμή και έχει τα ίδια και περισσότερα χαρακτηριστικά και με βάζει σε σκέψεις. Ως προς το sony τώρα, Nomikaria από την οθόνη είσαι ευχαριστημένη (αν έχει την ίδια οθόνη)? Στο παλιό μου λάπτοπ όταν βλέπω μια ταινία πραγματικά στραβώνομαι. Επίσης αντέχει αρκετές ώρες λειτουργίας? (το μόνο θετικό στο προηγούμενο που μου βγήκε σκυλί! )
Nomikaria Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ss13 και Nomikaria σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Το Lenovo R61 είναι πραγματικά ελκυστικό ως προς την τιμή και έχει τα ίδια και περισσότερα χαρακτηριστικά και με βάζει σε σκέψεις. Ως προς το sony τώρα, Nomikaria από την οθόνη είσαι ευχαριστημένη (αν έχει την ίδια οθόνη)? Στο παλιό μου λάπτοπ όταν βλέπω μια ταινία πραγματικά στραβώνομαι. Επίσης αντέχει αρκετές ώρες λειτουργίας? (το μόνο θετικό στο προηγούμενο που μου βγήκε σκυλί! ) Η οθόνη είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή(την ίδια έχουν,εξωτερικά είναι ακριβώς το ίδιο)!Εξάλλου η Sony φημίζεται γι'αυτές!Ακόμα και στη χαμηλή φωτεινότητα που το έχω συνήθως,τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά! Όσο για την αυτονομία,μην περιμένεις και πολλά από 15άρι λάπτοπ.Σε μένα κρατά γύρω στο 2ωρο και κάτι με οθόνη στη μεσαία φωτεινότητα και Wireless ανοιχτό. Σίγουρα το R61 είναι πολύ καλό για την τιμή του,αλλά προσωπικά θέλω κάτι που χρησιμοποιώ κάθε μέρα,όπως είναι το λάπτοπ,να'ναι και καλαίσθητο,αλλά γούστα είναι αυτά βέβαια. Καλές αγορές!
lagoudakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ολα τα μηχανηματα που αναφερθηκαν ειναι παραπλησια,οσο για το r61 θα προτεινα να το δεις live καπου αν αποφασισεις να το παρεις,αν και δυσκολο γιατι δεν εχω δει καπου,γιατι μπορει εμφανισιακα να μην σου αρεσει και να ξενερωσεις(εμενα προσωπικα μου αρεσει)γιατι εχει "σκληρες"γραμμες και ειναι εντελως μαυρο χωρις φρου φρου και αρωματα
Cassiopeia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Nomikaria ελπίζω να είναι καλές! Η αυτονομία δε με ενδιαφέρει (δεν διευκρίνισα ). Μ' ενδιαφέρει να το έχω στο ρεύμα αρκετές ώρες και να αντέχει, να μην υπερθερμαίνεται κ.λπ. lagoudakis να σου πώ την αλήθεια το sony μου αρέσει περισσότερο ως προς την εμφάνιση αλλά δεν κολλάω ιδιαίτερα σ'αυτό. Πάντως ένα εμπόδιο για να αποφάσισω υπέρ του R61 είναι αυτό που λές, ότι δύσκολα το βρίσκεις κάπου. Και στο e-shop απ'όπου κάνω τις αγορές μου και το εμπιστεύομαι, δεν υπάρχει. Καλό βράδυ
lagoudakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 αν το αποφασισεις παντως το εχει το http://www.you.gr στα 599 με δωρο τσαντα λενοβο και εναν εξωτερικο 320αρι
Nomikaria Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Nomikaria ελπίζω να είναι καλές! Η αυτονομία δε με ενδιαφέρει (δεν διευκρίνισα ). Μ' ενδιαφέρει να το έχω στο ρεύμα αρκετές ώρες και να αντέχει, να μην υπερθερμαίνεται κ.λπ. Κι οι θερμοκρασίες του είναι πολύ καλές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.