papaki1910 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 γεια σας παιδια! εχω μια ερώτηση....(αν εχω βαλει λαθος το topic ασ μεταφερθει) ξεκινησα να κανω λογαριασμο στο paypal και οταν πηγα να καταχωρισω την καρτα μου δεν μου την παιρνει! η καρτα ειναι χρεωστικη τησ τραπεζας κυπρου(visa debit card) εν τω μεταξυ ζηταει ενασ αριθμο 3ψηφιο που ειναι στο πισω μερος τησ καρτας που εμενα δεν εχει....εχει εναν 4ψηφιο! μηπως δεν ειναι "συμβατη" η καρτα?
Sadamiraq Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ειναι ενας κωδικος που πρεπει να παρεις στα κεντρικα της αθηνας για να τον μαθεις,αλλα μην ανησηχεις εισε μια χαρα και ετσι,εγω δεν τον εβαλα και αγοραζω μια χαρα με paypal
Toufas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 βαζεις τα 3 τελευταια ψηφια που εχει πισω. εμενα εχει 7 η visa που εχω.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 εχει ασημενιο της βιζα; Βασικα δεν ξερω τι παιζει με τις χρεωστικες για το paypal
papaki1910 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 θα δοκιμασω να μην τον βαλω καθολου και θα σας πω το αποτελεσμα.
Sadamiraq Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Βρε καντο,κανενα προβλημα δεν θα εχεις,εγω κανα χρονο το εχω ετσι και κανω κανονικα τις αγορες μου
papaki1910 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 δεν τον εβαλα τον κωδικο αλλα παλι δεν μου την περναει.οποτε μαλλον πρεπει να παρω κεντρικα. τον μονο αριθμο που εχει ειναι κατω απο το σημειο που βαζεις την υπογραφη σου κ εκεινος ειναι 4ψηφιος.εβαλα τα 3 απο τα 4 ψηφια κ παλι δεν επιασε.βασικα μου λεει οτι δεν αποδεχεται την καρτα μου για λογουσ της τραπεζας και να επικοινωνησω με την τραπεζα για να ματηω τουσ λογους ή να χρησιμοποιησω αλλη πιστωτικη. μηπως εχει θεμα με την τραπεζα κυπρου ?
Sadamiraq Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δεν ξερω και σε ποιο σημειο εισε εσυ αλλα αμα εισαι στο σημειο που νομιζω δεν χρειαζεσε τον κωδικο,σε χρεωσε 1.5 ευρω?βασικα ειχες λεφτα στην προπληρωμενη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.