GreenBeret2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Γειά σας παιδιά!!Πρόσφατα πήρα μια μητρική MSI NEO2-FIR με μνήμες RAM 2Χ2 CORSAIR PC26400 800MHZ.....Η κάρτα ήχου την οποία χρησιμοποιώ ειναι η onboard.Όταν παίζω οποιοδήποτε τραγούδι απο τον εξωτερικό σκληρό εκεί που ακούω το τραγούδι μου κάνει μικρά σκαλώματα....Στην αρχή νόμιζα οτι έφταιγε ο media player των windows και έτσι έβαλα το winamp...Αλλά τα σκαλώματα τα κάνει και εκεί....Οταν έβαλα την μητρική δεν μου τα έκανε αλλά μετά από ένα αποτυχημένο overclock άρχισε να μου το κάνει. Εγω πιστεύω οτι είναι ο εξωτερικός σκληρός δίσκος απο τον οποίο ακούω τα τραγούδια..δεν πιστεύω οτι είναι ο επεξεργαστής γτ στα υπόλοιπα προγράμματα μου παίζει μια χαρά,ούτε κολλάει,ούτε τίποτα.Από την άλλη πιστεύω μήπως είναι η κάρτα ήχου; Και κάτι ακόμα φοβησμένος μήπως είναι ο σκληρός του έκανα ότι τεστ μπορούσα για να δω αν είναι καλά..Εντωμεταξύ ψάχτηκα και άλλο και έκανα και memorytest αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας για να δώ τι θα κάνω;Ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έχετε δώσει χιλιάδες φορές. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:11 ---------- Παιδιά και κάτι ακόμα έβγαλα τους drivers της κάρτα ήχου και έβαλα καινούριες και τπτ..Έκανα και τεστ την cpu στο 100% και έπαιζα την μουσική και δεν έκανε σκαλώματα!Αλλά το παθαίνει ακομα και όταν η cpu είναι σε idle,άρα ο επεξεργαστής δεν παίζει να έχει προβλήματα.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
tmjuju Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Έχεις και άλλα πράγματα συνδεδεμένα στο usb που μπορούν να επηρεάζουν την απόδοση του usb? Το κάνει μόνο όταν ακούς από τον usb ή και όταν ακούς από το c: ? Δοκίμασε με foobar και μεγαλύτερο buffer.
GreenBeret2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Οχι δεν έχω άλλα πράγματα συνδεμένα στο usb..Τα μουσικα τραγούδια τα έχω στον εξωτερικό όλα,στο c δεν υπάρχει τπτ.Μήπως φταίει επιδή ο c: είναι IDE; Καταρχήν έχω 2 σκληρούς μέσα ο ένας είναι IDE δηλαδή ο c: σε εκείνον έχω το λειτουργικο κομματιασμένος στα 2 και ο άλλος είναι SATA και είναι κομματιασμένος στα 3.Πιστεύω οτι δεν φταει ο usb γιατι δεν μου το έκανε παλιά αυτό.
tYrAnOs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δοκιμασε να πεξεις κατι απο τον C: να δεις αν σου κανει τα ιδια και εκει δοκιμασε να πας τον σκληρο σε αλλο pc να δεις αν εχεις τα ιδια συμπτοματα κ στον αλλον αυτο στο κανει σε οτι εχει σχεση με ήχο ή μονο στα τραγουδια π πεζεις απο τον σκληρο?
GreenBeret2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αυτό το κάνει μόνο όταν παίζω τραγούδια και δε τον κάνει καμμία άλλη φορά.
GreenBeret2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Παιδιά το προβλημα μου συνεχίζετε με τα σκαλώματα ήχου.Έκανα και τεστ στους σκληρούς δίσκους να δω εάν έχουν προβλήματα αλλά δεν μου έβγαλε κάτι.Πιστεύεται ότι μπορεί να φταίει η onboard κάρτα ήχου; Έχω σκάσει,δεν μπορώ να το βρώ το πρόβλημα.Οι θερμοκρασίες στους σκληρούς για καλοκαίρι πιστεύω ότι είναι πολύ καλές.Κάτι ακόμα το οποίο έχω ξεχάσει όταν έκανα overclock την τελευταία φορά και βγήκε ασταθές γτ μου έκανε bsod.Στην επανεκκίνηση δεω έβρισκε τον σκληρό τον 320GB που έχω ο οποιος είναι IDE.Έκανα clr mos και πάλι τίποτα και έτσι αναγκάστηκα και έβγαλα την καλωδιοταινία και την ξαναέβαλα για να δουλέψει..Δηλάδη απο τότε και μετά μου έκανε τα σκαλώματα.Τελικά μετα απο όλα αυτα μήπως χρειάζεται να αλλάξω σκληρό; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:17 ---------- Συγγνώμη για τα πολλά που έχω γραψει και για τις ερωτήσεις μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.