atheras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το προβλημα που αντιμετωπιζω εχει ως εξης:ανοιγω τον firefox και οταν ερθει ειδοποιηση με το gmail notifier πηγαινω στο λογαριασμο μου στο gmail-μεχρι εδω ολα κανονικα.Οταν κλεισω ομως την καρτελα του gmail καταρεει ο firefox και μου βγαζει μηνυμα για επανεκκινηση του κλπ.Αυτο συμβαινει συνεχεια τελευταια(εχω την εκδοση 3.0.10).Σκεφτηκα οτι θα φταιει το συγκεκριμενο add-on και το απεγκατεστησα αλλα δεν αλλαξε τιποτα.Νομιζω οτι στην πραγματικοτητα δεν απεγκατασταθηκε τιποτα γιατι μετα το ξαναεβαλα και ολες οι προηγουμενες ρυθμισεις ηταν εκει!!!Μηπως μπορει κανεις να βοηθησει;
kaci Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δεν νομίζω να φταίει το add-on. Εμένα μου δουλεύει κανονικά με τον 3.0.10. Κάνε ένα uninstall και ξαναβάλε το firefox και το add-on και πες αν είναι ΟΚ. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη εγκατάσταση που εχεις κάνει.
gpelekanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Κανε μια δοκιμή και αυτό https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/1320
juno Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ο firefox κραταει σ'ενα profile αρχειο τις ρυθμισεις σου γι'αυτο τις ξαναβρηκες και μετα την νεα εγκατασταση. Ισως το ειδες αλλα αν οχι,νομιζω απο εχθες ειναι διαθεσιμη η 3.0.11 εκδοση. Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις μια νεα εγκατασταση μηπως και λυθει το προβλημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.