Προς το περιεχόμενο

Τροποποίηση metadata για αρχεία video (Java)

Lucky Luke

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μία εφαρμογή που φτιάχνω θέλω να έχω τη δυνατότητα να κάνω edit τα μεταδεδομένα (Author, Copyright, Τίτλος) για αρχεία video (wmv συγκεκριμένα). Έχω ψάξει κάποια πράγματα με το Java Media Framework (JMF) αλλά απ' ό,τι φαίνεται δε σου επιτρέπει να τροποποιήσεις παρά μόνο να "τραβήξεις" πληροφορίες από το βίντεο.

Αυτή τη δουλειά την κάνει ο Windows Media File Editor χειροκίνητα, απλά θα ήθελα να γίνεται αυτό σε "batch" mode, χωρίς να χρειάζεται να φορτώνω κάθε αρχείο χωριστά και επιπλέον πληροφορίες, όπως το copyright, να μην χρειάζεται να τις περνάω ξανά και ξανά αφού θα είναι ίδιες.

Μήπως γνωρίζεται κάποιο άλλο API (Java αν γίνεται γιατί και ο υπόλοιπος κώδικας της εφαρμογής είναι σε java) που να κάνει αυτή τη δουλειά;

Δημοσ.

Σιγουρα θα υπαρχει κατι ετιμο.Ομως δεν το ξερω.

Η μονη λυση ειναι να ανοιξεις το αρχείο να το διαβασεις δηλαδή με Inputstream καπως και να δεις το header που εχει ολες τις πληροφοριες

Δημοσ.

Αν και δεν έχω ιδέα πώς είναι το header ενός wmv αρχείου, πες ότι έγινε. Το κυριότερο θέμα είναι ότι θέλω να γράψω κάτι εκεί μέσα, το οποίο αν πάω να το κάνω με OutputStream πιστεύω ότι θα γίνει χαμός και πιθανόν να καταστρέψω τα αρχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...