gitz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ψάχνω mini netbook σε "καλή" κατάσταση με οθόνη 10 ιντσών. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό να απαντήσει... ευχαριστώ...
jpan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Έχω το ASUS 701 4G με 1GB RAM σε άσπρο χρώμα. Είναι αγορασμένο από μεταπωλητή της Asus στη Taiwan. Tα πλήκτρα του πληκτρολογίου είναι στα Αγγλικά-Κινέζικα χωρίς αυτό να επηρεάζει την σωστή λειτουργία οποιασδήποτε γλώσσας πληκτρολογίου. Είναι σε υπεράριστη κατάσταση. Φοράει από την πρώτη ημέρα προστατευτική ζελατίνα στην οθόνη. Υπάρχουν όλα τα παρελκόμενά του (θήκη, manual, recovery DVD Xandros Linux) εκτός από το κουτί του. Μαζί δίνω μια επιπλέον προστατευτική ζελατίνα για την οθόνη και μια κόπια για δοκιμαστική εγκατάσταση Windows XP professional SP3 κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. To δίνω 160 ευρώ τελική με αντικαταβολή ΕΛΤΑ.
gitz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 φίλε σ' ευχαριστώ αλλά εγώ ψάχνω για οθόνη 10" και αυτό μου φαίνεται ότι είναι 7"...
FarCry Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 φίλε σ' ευχαριστώ αλλά εγώ ψάχνω για οθόνη 10" και αυτό μου φαίνεται ότι είναι 7"... ειναι 7 δεν φαινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.