Προς το περιεχόμενο

pineview ζητω ο νεος βασιλιας

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποιος περιμένει μέχρι Οκτώβριο όμως? :P

ενταξει μεχρι στιγμης κανω δουλεια με το N110 που αγορασα :-).

στη μιση εγγυηση θα το δωσω μεχρι τελος του χρονου μη χασουμε και πολλα :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

και εγώ αυτό σκέφτομαι με το NC-10 αλλά ψύνομαι για 13αρι notebook γμτ :-(

Δημοσ.

Δεν με νοιαζει καθολου τι θα χωρεσουν σε ενα τσιπακι... Περιμενω να δω καποιου ειδους ουσιαστικη βελτιωση γιατι αυτοι οι επεξεργαστες θα κληθουν πλεον να σηκωνουν Win7....

Οποτε...

1) 1080p? Θα παιζει?

2) 64bit support?

Δημοσ.

Εγώ αυτό που κρατάω είναι το "fanless"

fanless rules!

μάλιστα χωρίς cd/dvd drive και με έναν ssd δε θα υπάρχουν καθόλου μηχανικά κινούμενα μέρη!

Επίσης στα 7W μάλλον δε θα σε ψήνει κιόλας!

Δημοσ.
Εγώ αυτό που κρατάω είναι το "fanless"

fanless rules!

μάλιστα χωρίς cd/dvd drive και με έναν ssd δε θα υπάρχουν καθόλου μηχανικά κινούμενα μέρη!

Επίσης στα 7W μάλλον δε θα σε ψήνει κιόλας!

Και το MSI WIND fanless ειναι... ο ΑΤΟΜ ΔΕΝ ψυχεται... δεν εχει καν ψυκτρα... αυτα βεβαια αμα εχεις σωστο case και αμα δεν ειναι ολα βαλμενα σε πολυ μικρο πακετο.

Δημοσ.
Δεν με νοιαζει καθολου τι θα χωρεσουν σε ενα τσιπακι... Περιμενω να δω καποιου ειδους ουσιαστικη βελτιωση γιατι αυτοι οι επεξεργαστες θα κληθουν πλεον να σηκωνουν Win7....

Οποτε...

1) 1080p? Θα παιζει?

2) 64bit support?

1) ισως (με windows 7 γιατι τα xp δεν υποστηριζουν DXVA)

MPEG-2 Hardware Acceleration VLD + iDCT + MC

VC-1 Hardware Acceleration VLD + iMDCT + MC + LDF

AVC Hardware Acceleration VLD + iMDCT + MC + LDF

http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA#GMA_500

2) οχι

3) χαμηλοτερο κοστος

4) μικροτερο μεγεθος

5) αθορυβο

6) 10 ωρες αυτονομια στο νερο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:00 ----------

Και το MSI WIND fanless ειναι... ο ΑΤΟΜ ΔΕΝ ψυχεται... δεν εχει καν ψυκτρα...

ποιος ηρθε?

The MSI Wind in general use is nearly silent. When worked hard the fan does spin up, but it never reaches a volume where it becomes distracting. Heat wise the notebook is also very good, barely getting warm in general operation and become only slightly warm when worked hard.

http://www.nbcompare.com/reviews/notebooks/msiwindu100/1.html

Δημοσ.
1) ισως (με windows 7 γιατι τα xp δεν υποστηριζουν DXVA)

MPEG-2 Hardware Acceleration VLD + iDCT + MC

VC-1 Hardware Acceleration VLD + iMDCT + MC + LDF

AVC Hardware Acceleration VLD + iMDCT + MC + LDF

http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA#GMA_500

2) οχι

3) χαμηλοτερο κοστος

4) μικροτερο μεγεθος

5) αθορυβο

6) 10 ωρες αυτονομια στο νερο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:00 ----------

ποιος ηρθε?

Σχετικα με τα 64bit εβλεπα κατι πινακες για τον pineview και ανεφερε πως υποστηριζεται... anyway... δεν ξερω.

Οσον αφορα το Wind... εχω... και ξερω τι λεω! Ο Fan που εχει ειναι μακρια απο το CPU... δεν εχει καμια σχεση... και χρησιμοποιειτε ως εξαερισμος του case! Ο Atom δεν εχει καν ψυκτρα πανω του! Και in fact το εχω κλεισει το fan και εχει δουλεψει απροβληματιστα για αρκετες μερες...

Δημοσ.
Σχετικα με τα 64bit εβλεπα κατι πινακες για τον pineview και ανεφερε πως υποστηριζεται... anyway... δεν ξερω.

ναι τωρα το προσεξα και εγω..ειναι στον πινακα με τα nettops

Untitled1-45.png

Οσον αφορα το Wind... εχω... και ξερω τι λεω! Ο Fan που εχει ειναι μακρια απο το CPU... δεν εχει καμια σχεση... και χρησιμοποιειτε ως εξαερισμος του case! Ο Atom δεν εχει καν ψυκτρα πανω του! Και in fact το εχω κλεισει το fan και εχει δουλεψει απροβληματιστα για αρκετες μερες...

καλα και εγω αν το βαλω σε silent mode που κλεινει τον ανεμιστηρα δουλευει απροβληματιστα. εμεις λεμε τωρα για 100% full load :-) και χωρις να ψηνεται. το fanless design ειναι για ολη την πλατφορμα.

Δημοσ.
ναι τωρα το προσεξα και εγω..ειναι στον πινακα με τα nettops

Untitled1-45.png

καλα και εγω αν το βαλω σε silent mode δουλευει απροβληματιστα. εμεις λεμε τωρα για 100% full load :-). το fanless design ειναι για ολη την πλατφορμα.

Διαβαζα για τα 64Bit... και στην παρουσα φαση οι ΑΤΟΜ στα nettops υποστηριζουν χ64, αλλα στα netbooks δεν το υιοθετησαν γιατι απαιτει εξτρα κυκλωμα και κοστιζει στο ρευμα.

Απο οτι βλεπω ομως σε αναφορες σε διαφορους πινακες που βρηκα τωρα ψαχνωντας... εμφανιζονται ολοι ως 64bit... και μακαρι να μας προκυψει ετσι. Πλεον πρεπει να γινει το βημα προς τα 64bit και θα ειναι τρελο πισωγυρισμα να μην το υποστηριξουν!

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι κοβουν τα VT οποτε δεν εχει xp mode στα windows 7...ουτε και στα nettops.

τα νεα μοντελα φαινεται οτι θα υποστηριξουν τα 64 αλλα θα κοψουν το VT μαλλον για να δινουν την windows seven starter edition

Δημοσ.

Το XP mode δεν νομιζω πως θα πρεπει να μας απασχολησει πλεον... Νταξ, καιρος να κλεινουμε το θεμα XP. Γερασανε και αυτα... και νομιζω πως εχουμε πλεον αξιο συνεχιστη στην μορφη των Win7.

Η MS, διαβαζα πως θα προμοταρει για τα netbooks Starter & Basic... βασικα δεν εχει κανει καν certified τα 7 Home... Οπως ειπαν, δεν σημαινει πως δεν θα δουλευουν, απλα δεν προτεινει τα Home γι αυτα τα μηχανακια. Και δικιο και αδικο εχουν... but who cares... οτι και να μας δωσουν, παλι Ultimate θα βαλουμε lolololol

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά αν δεν υποστηρίζει 4gb ram το netbook τι να το κάνεις το 64bit? τα πάντα θα τρώνε περισσότερη μνήμη και δεν πρόκειται να φτάνει το τωρινό 1-2gb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...