Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου κανονικά παίζεις online με του θείου. Κάνεις account κανονικότατα.Πάντως και εγώ άκουσα ότι μετά θα διορθωθεί και θα παίζουν μόνο τα γνήσια. Εγώ με ε8400 και 4870 full settings 1680x1050 και 8χMSAA παίζει 60 fps χωρίς κανένα slowdown η framedrop.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αααααα, τώρα θα μάθεις μια και καλή τι σημαίνει το ΑΙ του 2k για το οποιο γκρινιάζουμε χρόνια τώρα :devil: Και πως γίνεται κάθε φορά να σου σπάει τα νεύρα. Άρχισε να ψάχνεις για sliders...

Από το 2k8 ασχολούμαι με την σειρά. Φέτος νομίζω ότι το παράχεσαν το θέμα πάντως :P

Δημοσ.
Φίλε μου κανονικά παίζεις online με του θείου. Κάνεις account κανονικότατα.Πάντως και εγώ άκουσα ότι μετά θα διορθωθεί και θα παίζουν μόνο τα γνήσια. Εγώ με ε8400 και 4870 full settings 1680x1050 και 8χMSAA παίζει 60 fps χωρίς κανένα slowdown η framedrop.

Εννοείς οτι παίζεις χωρίς κανένα slowdown ή framedrop στο online???

Γιατί εγώ στο online τρώω framedrop

Δημοσ.
Ρε παιδια εγω εχω dual core 2.20 και nvidia geforce GTX275 και στο benchmark που εκανα μου εβγαλε 27 freames..πως γινεται αυτο?λιγα δεν ειναι?

Βαλε το player detail στο medium και θα είσαι OK. Σε high θέλει 4 πυρηνες. Eντομεταξύ το benchmark του 2Κ10 μου φένεται λίγο μυστήριο... Την ίδια στιγμή που μου έλεγε πως το τρέχω με 30 - 40 frames, το Fraps έδειχνε 50 - 60!

Να δω πως θα το φτιάξουν το θέμα με το online πάντως ωστε να μην παίζουν όσοι το έχουν απο θείο. Xωρις key μου φένεται αδύνατο... Αν φτιάξουν παντως τα bugs και ειδικά τα online θα το πάρω original χωρις δευτερη σκέψη. Ξεκίνησα και ενα My Player και καταστράφηκα χθές! :lol: Πραγματικά πολύ καλό mode.

Δημοσ.
Βαλε το player detail στο medium και θα είσαι OK. Σε high θέλει 4 πυρηνες. Eντομεταξύ το benchmark του 2Κ10 μου φένεται λίγο μυστήριο... Την ίδια στιγμή που μου έλεγε πως το τρέχω με 30 - 40 frames, το Fraps έδειχνε 50 - 60!

Να δω πως θα το φτιάξουν το θέμα με το online πάντως ωστε να μην παίζουν όσοι το έχουν απο θείο. Xωρις key μου φένεται αδύνατο... Αν φτιάξουν παντως τα bugs και ειδικά τα online θα το πάρω original χωρις δευτερη σκέψη. Ξεκίνησα και ενα My Player και καταστράφηκα χθές! :lol: Πραγματικά πολύ καλό mode.

:-D Tωρα πηγε στα 43 fps...κατι ειναι κι αυτο..thanks παντως...

παιζω με xbox 360 controller και δεν μπορω να βρω με τιποτα πως κανεις alley oop...στις ριθμισεις των κουμπιων δεν εχω πειραξει τιποτα...:-)

Δημοσ.
:-D Tωρα πηγε στα 43 fps...κατι ειναι κι αυτο..thanks παντως...

παιζω με xbox 360 controller και δεν μπορω να βρω με τιποτα πως κανεις alley oop...στις ριθμισεις των κουμπιων δεν εχω πειραξει τιποτα...:-)

LT και πασα.

Δημοσ.

Αυτό με το alley oop με προβλημάτισε και μένα και το έψαχνα χθες. Όσες φορές πάτησα LT(δηλ. post)+πάσα δεν έκανε τίποτα κι ας ήταν στις σωστές θέσεις οι παίχτες. Ίσως επειδή το 2k10 καταλαβαίνει το trigger των 360 clone controllers σαν axis και όχι σαν button, να χρειάζεται να πατηθεί με διαφορετικό τρόπο απ' ότι στις κονσόλες. Θα το δοκιμάσω αργότερα και θα επανέλθω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:59 ----------

Βλέπω καλά? Επιτέλους το steam δέησε να ανοίξει το παιχνίδι για κατέβασμα και μάλιστα το κοστολόγησε μόλις 20 ευρώ!

http://store.steampowered.com/app/40920/

Αν είναι τελική τιμή, τότε πραγματικά αξίζει (εννοείται ότι θα το αγοράσω ΜΕΤΑ την κυκλοφορία του patch)

Δημοσ.

Λοιπον παιδια το συστημα μου ειναι αυτο:

CPU:Intel® Core2 CPU 6400 @ 2.13GHz x 2 (2.13Ghz)

RAM:1GB

GPU:Radeon X1950 Pro (PS3.0/VS3.0)

VRAM:256MB

Τι λετε θα μπορει να σηκωσει το ΝΒΑ 2Κ10????Σηκωνει με σχετικη ευκολια το PES10(demo) αλλα και το PES09....Τι λετε??

Δημοσ.

Το παιχνίδι δεν υπάρχει λέμε. Έχω λειώσει και περιμένω να βγει patch ωστε να το αγοράσω για να επιβραβεύσω για την next gen έκδοση που προσφέρει στα Pc.

Πλέον το χαίρομαι περισσότερο από ότι στο xbox 360 με τα FRAME DROPS.

Και σας παρακαλώ μην συγκρίνετε αυτό το Game με το Nba live. Είναι τουλάχιστον ιεροσυλία. Ούτε για αστείο. Απλά δεν συγκρίνεται.

Πρέπει να φάει πάρα πολλά ψωμιά για να φτάσει σε τέτοια επίπεδα η ΕΑ.

Μακάρι να τα γίνει κάτι τέτοιο για να φτιάξει κάτι καλύτερο όπως έγινε και στην περίπτωση του Pro με το Fifa.

Aλλά προς το παρόν παίζει χωρίς αντίπαλο η 2Κ στο θέμα του μπάσκετ.

Δημοσ.

απο που μπαινουμε για να παιξουμε online?κανωντας login μετα πηγαινω στο team-up και απο εκει pick up match..αλλα δεν μου βρισκει match...καθε βοηθεια δεκτη :-D

Δημοσ.
απο που μπαινουμε για να παιξουμε online?κανωντας login μετα πηγαινω στο team-up και απο εκει pick up match..αλλα δεν μου βρισκει match...καθε βοηθεια δεκτη :-D

και εγω την ιδια απορια εχω.Δοκιμασα τα παντα league,ranked match και pick up match.Ενας φιλος νομιζω πιο πανω ελεγε οτι καταφερε να παιξει online με την εκδοση του θειου.Απορω πως τα κατεφερε...

Δημοσ.

παρα πολυ καλο το παιχνιδι... οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες και το my player τα σπαει...

εχω ενα προβλημα ομως ρε παιδια... αφου περναω τα πρωτα ματς και παω στο training camp των bulls, δεν εχω τη δυνατοτητα να παιξω με την camera broadcast και ολες οι αλλες με ενοχλουν... ισχυει οντως για ολους αυτο??

Δημοσ.
παρα πολυ καλο το παιχνιδι... οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες και το my player τα σπαει...

εχω ενα προβλημα ομως ρε παιδια... αφου περναω τα πρωτα ματς και παω στο training camp των bulls, δεν εχω τη δυνατοτητα να παιξω με την camera broadcast και ολες οι αλλες με ενοχλουν... ισχυει οντως για ολους αυτο??

σε υπολογιστη me gamepad το παιζεις? αν ναι, καταφερες να προσαρμοσεις το camepud?

Δημοσ.

Εχει κανενας αλλος προβλημα με τον ηχο στη διαρκεια του αγωνα?

Συγκεκριμενα σε realtek καρτα και ηχεια 5.1 creative το μονο που ακουγεται ειναι η μουσικη και το κοινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...