Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως το παιχνίδι τα σπάει από τη στιγμή που έβαλα player details medium και δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά στα γραφικά σε σχέση με το high!Σε high το παιχνίδι ήταν με το ζόρι playable λόγω χαμηλών frames.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όσοι το έχετε πάρει original τι λέει το online ????

Έχει προβλήματα ή είναι playable.

Ρωτάω για το αν αξίζει γιατ΄θέλω να το πάρω γνήσιο μόνο και μόνο για το online.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:36 ----------

Εγώ πάντως με την έκδοση του θείου δοκίμασα το online. Άμα κάνεις invite σε άτομα που γεμίζουν τουλάχιστον τις 3 απο τις 5 μπάρες το παιχνίδι πηγαίνει λές και παίζετε στο ίδιο pc. Κολλάει μόνο σε σκηνές πριν το παιχνίδι, στα timeout και όταν μπαίνουν οι cheerleaders μέσα.Εμένα το παιχνίδι με ενθουσίασε παρά τα μικροπροβληματάκια του και για αυτό περιμένω την γνήσια κόπια μου απο το e-shop.

Stavros πώς δοκίμασες το online με την έκδοση του θείου ???

Αν μπορείς στείλε ένα pm.

Thanks !!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:39 ----------

Οταν παιζω μόνος μου έχω πανω απο 50 frames και οταν παιζω online εχει γύρω στα 15!!! :shock: Πως γένεν αυτο;

Hom3sick έχεις pm

Δημοσ.

Εχω καποιες αποριες....Πως μπορω να βλεπω τα frame σε καθε παιχνιδι και τι ακριβως ειναι(frame per second-δηλαδη ρυθμος εναλλαγης οθονης και φαινεται αυτο με το ματι-κολληματα;) γιατι στο παιχνιδι ενω βαζω timeout και αλλαγες manual οταν μπαινω στον αγωνα τα εχει aυto; επισης οταν παζουμε 2 ατομα μετα απο timeout αντιστρεφονται τα χειριστηρια και χειριζομαι την αντιπαλη ομαδα γιατι;

Δημοσ.
Έχω καταλάβει λάθος ή μπορούν να παίξουν online ακόμα και όσοι έχουν έκδοση του θείου?

Και απο θείο "παίζεις". Απλα κανείς δεν μπορει να παίξει στην κυριολεξια (oυτε αυτοι που το έχουν original) γιατι το online ειναι για κλάματα και τιγκα στα bugs.

Δημοσ.

Εκτός από το online, το παιχνίδι είναι εντάξει από bugs; Ή πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το beta-testing; (αχ, που είναι εκείνες οι ωραίες εποχές που τα παιχνίδια κυκλοφορούσαν όταν τελειώνανε, όχι κατά τη διαδικασία παραγωγής τους...)

Δημοσ.
Έχω καταλάβει λάθος ή μπορούν να παίξουν online ακόμα και όσοι έχουν έκδοση του θείου?

Σωστα καταλαβες.Δεν εβαλαν κωδικο στην box version.Εγω εχω serial επειδη εχω την εκδοση απο GamersGate αλλα προς το παρον δεν βλεπει online activation το παιχνιδι και τους αφηνει ολους να παιξουν.Απ'ο,τι εμαθα θα "διορθωθει" αργοτερα αυτο αλλα δεν ξερω πως μπορει να γινει αφου δεν εχουν βαλει serial σε retail.Πιθανως να κοιταει για modified exe αλλα και παλι χλωμους τους κοβω διοτι και η clone εκδοση δουλευει.Μυλος.Προς το παρον μαλλον τους καιει περισσοτερο το θεμα με τα framerates στο χ360 που προσωπικα θεωρω οτι ειναι λιγο δυσκολο να το λυσουν το προβλημα εκτος και αν ειναι ενα απλο leak στον κωσικα που το δημιουργει.Αν ειναι θεμα hardware,μιας και σαφως εχει ανεβει η ποιοτητα των γραφικων και εχουν αυξηθει κατα εκατονταδες τα νεα animation, τοτε καλα κρασια.

Δημοσ.
Εκτός από το online, το παιχνίδι είναι εντάξει από bugs; Ή πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το beta-testing; (αχ, που είναι εκείνες οι ωραίες εποχές που τα παιχνίδια κυκλοφορούσαν όταν τελειώνανε, όχι κατά τη διαδικασία παραγωγής τους...)

Επαιξα 3 - 4 quick games με αντιπαλο cpu και όλα μια χαρά ήταν. Τωρα δεν ξέρω τι γίνεται στα υπολοιπα modes αλλα βλέπω πολυ κόσμο στο official forum του παιχνιδιου να μιλάει για εκνευριστικά bugs στο my player.

Δημοσ.

Eχει κατι ψιλολογια απο εδω και απο εκει αλλα οχι κατι που να σου χαλαει το παιχνιδι.Θα διορθωθουν παντως με το patch.Πλεον μπορουμε να αλλαξουμε και λεπτα και επιπεδο δυσκολιας στο My Player οποτε ειμαστε καλα στο pc.Επαιξα 8λεπτα πριν λιγο στο My Player σε All-Star επιπεδο και ειναι ακομα πιο πορωτικο.

Δημοσ.

My Player Mode – Create the ultimate NBA player and guide his every career move. Start as an undrafted rookie in the Summer Circuit; work hard enough and you may get an invite to participate in an NBA team’s training camp, or you may end up in the D-League. The road to being an NBA star is a long and hard battle.

Οσο για το quick game νομίζω ξέρεις τι είναι.

Δημοσ.

Από δυσκολία πως σας φαίνεται? Ακόμα δεν έχω σταυρώσει νίκη γι'αυτό και ρωτάω.....Κατά κάποιον περίεργο τρόπο νιώθω ότι το παιχνίδι cheatαρει για να κερδίσει. Ειδικά στο τελευταίο δίλεπτο της 4ης περιόδου πραγματικά οργιάζει και οι δικοί μου πέρα βρέχει. Ελπίζω απλά να μου έχουν κάτσει έτσι τα match και να μην είναι δουλειά της 2k :P.

Πάντως οπτικά είναι πραγματικό eye candy.....

Δημοσ.

Μόλις βρήκα ένα κόλλημα του game.Ενω στα "coach settings" βάζω τα timeouts και τις αλλαγές στο manual,κάθε φορά που μπαίνω σε αγώνα είναι πάλι στο auto.

Δημοσ.
Από δυσκολία πως σας φαίνεται? Ακόμα δεν έχω σταυρώσει νίκη γι'αυτό και ρωτάω.....Κατά κάποιον περίεργο τρόπο νιώθω ότι το παιχνίδι cheatαρει για να κερδίσει. Ειδικά στο τελευταίο δίλεπτο της 4ης περιόδου πραγματικά οργιάζει και οι δικοί μου πέρα βρέχει. Ελπίζω απλά να μου έχουν κάτσει έτσι τα match και να μην είναι δουλειά της 2k :P.

Πάντως οπτικά είναι πραγματικό eye candy.....

Αααααα, τώρα θα μάθεις μια και καλή τι σημαίνει το ΑΙ του 2k για το οποιο γκρινιάζουμε χρόνια τώρα :devil: Και πως γίνεται κάθε φορά να σου σπάει τα νεύρα. Άρχισε να ψάχνεις για sliders...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...