frou-frou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Πήρα την απόφαση μου. Θα το αγοράσω αν δώ οτι δεν λαγγάρει online. Το παιχνίδι στο Pc τα σπάει σε τέτοιο σημείο που μου φαίνεται ότι έχουμε στο Pc next gen στα γραφικά και στις κονσόλες μια απλή έκδοση. Με όλα high και antialising full σε i7 920 και με gtx 280 το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει. Θέτει νέα standards. Πολύ ανώτερο και από το 2Κ9 που ήταν σχεδόν τέλειο. Απλά παίξτε το λίγο και χαθείτε στην μαγεία του NBA.
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Btw τελικά η μόνη προσωρινή λύση με τα R1 και R2 είναι να τα ορίσουμε ανάποδα σε σχέση με τις κονσόλες. Δηλαδή το R1 να γίνει το sprint και το R2 το Dual Player/Double Team. Μέχρι να βγει κανα custom πατσάκι, όπως πέρσι. Για το online lag σε παραπέμπω -πού αλλού- στο official forum της 2k sports. Δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση εδώ και καναδυο μέρες, αλλά γενικά είχε πέσει αρχικά πολύ γκρίνια για το lag. Καλύτερο ψάχτο πριν αγοράσεις. Εγώ πάλι θα το αγοράσω σίγουρα μόλις βγει το πρώτο official patch και βεβαιωθώ ότι λύνει τα περισσότερα των προβλημάτων (και δεν έχει και lag φυσικά!)
frou-frou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ηδη κυκλοφορεί στα περισσότερα καταστήματα για όσους ενδιαφέρονται να το αγοράσουν.
j11h Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σε windows 7 το έχει δοκιμάσει κανείς ??? Γιατί σε μένα δεν παίζει .... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:57 ---------- Σε windows 7 το έχει δοκιμάσει κανείς αν παίζει ??? Γιατί σε εμένα δεν έπαιξε ... Τα δικά μου είναι 64 bit ...Μήπως φταίει αυτο ??? Windows 7 x64 παίζει κανονικά. Αγορασμένο απο gamersgate.com Κι εγω εχω ενα μικρο θεματακι στην αρχη της εγκαταστασης με το netframework 1.1 για λογους συμβατοτητας.Παιζει σε κανεναν αλλο μηπως το ιδιο?
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Και σε μένα (Vista64) έβγαλε αυτό το πρόβλημα με το .NET framework 1.1. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε μήνυμα που προειδοποιούσε ότι αυτή η έκδοση του .NET framework που πάει να εγκατασταθεί έχει προβλήματα συμβατότητας με τα Vista. Ωστόσο εγώ προχώρησα κανονικά στην εγκατάσταση και το παιχνίδι φαίνεται να παίζει μια χαρά. Επιπλέον τα windows updates αναγνώρισαν ότι πρόκειται για σχετικά παλιά έκδοση του .NET framework και ήδη κατέβασαν 2-3 patches για να το αναβαθμίσουν.
st4vr0s Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως με την έκδοση του θείου δοκίμασα το online. Άμα κάνεις invite σε άτομα που γεμίζουν τουλάχιστον τις 3 απο τις 5 μπάρες το παιχνίδι πηγαίνει λές και παίζετε στο ίδιο pc. Κολλάει μόνο σε σκηνές πριν το παιχνίδι, στα timeout και όταν μπαίνουν οι cheerleaders μέσα.Εμένα το παιχνίδι με ενθουσίασε παρά τα μικροπροβληματάκια του και για αυτό περιμένω την γνήσια κόπια μου απο το e-shop.
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Πήρα την απόφαση μου. Θα το αγοράσω αν δώ οτι δεν λαγγάρει online. Το παιχνίδι στο Pc τα σπάει σε τέτοιο σημείο που μου φαίνεται ότι έχουμε στο Pc next gen στα γραφικά και στις κονσόλες μια απλή έκδοση. Με όλα high και antialising full σε i7 920 και με gtx 280 το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει. Θέτει νέα standards. Πολύ ανώτερο και από το 2Κ9 που ήταν σχεδόν τέλειο. Απλά παίξτε το λίγο και χαθείτε στην μαγεία του NBA. Κι εδώ i7/920 και GTX 275 και παίζει τέλεια. Τελεία. Μέχρι εκεί. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ας βγάλουν πρώτα το "big patch" το Νοέμβρη (όπως ακούγεται) και μετά βλέπουμε για αγορά. Κατά τη γνώμη μου το 2k9 απήχε πάρα πολύ από το να χαρακτηριστεί "σχεδόν τέλειο". Για μένα ήταν ίσως το χειρότερο 2k από την εποχή του 2k3 που άρχισα να παίζω τα παιχνίδια της εν λόγω σειράς (μιλάω για gameplay, μην μου πει κανένας για animations, γραφικά και τέτοια). Το μόνο καλό που είχε ήταν ότι εγκαινίασε τη σειρά για τα PC. Ας μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική γίνονται οι αλλαγές στο MyPlayer. Στον τελευταίο αγώνα (και προς το τέλος του), ο coach με έβγαλε και με ξανάβαλε κάπου 5-6 φορές στο τελευταίο λεπτό και ενώ νικάγαμε 20 πόντους. Ούτε ο Γιαννάκης δεν τα κάνει αυτά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:43 ---------- Έλα πάμε, ο γνωστός τύπος: Για περισσότερα εδώ: http://www.youtube.com/user/Smoove7182954#p/u/2/uhBfe-n9nag
Speed Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Και σε μένα (Vista64) έβγαλε αυτό το πρόβλημα με το .NET framework 1.1. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε μήνυμα που προειδοποιούσε ότι αυτή η έκδοση του .NET framework που πάει να εγκατασταθεί έχει προβλήματα συμβατότητας με τα Vista. Ωστόσο εγώ προχώρησα κανονικά στην εγκατάσταση και το παιχνίδι φαίνεται να παίζει μια χαρά. Επιπλέον τα windows updates αναγνώρισαν ότι πρόκειται για σχετικά παλιά έκδοση του .NET framework και ήδη κατέβασαν 2-3 patches για να το αναβαθμίσουν. Αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ... Αν βρεί κανείς καμμιά λύση ας πει τίποτα...
brandon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σε windows 7, 32bit ... δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα πάντως. Όλα λειτουργούν άψογα.
ghadhika Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σε Windows7 x64 τρέχει...ή μάλλον σέρνεται. Δεν έχω και το καλύτερο σύστημα αλλά ακόμα και στα 1024 με όλα τα details off δε περνάει τα 13fps!!! Το 2k9 μου έτρεχε άψογα.
polonos1313 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ας μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική γίνονται οι αλλαγές στο MyPlayer. Στον τελευταίο αγώνα (και προς το τέλος του), ο coach με έβγαλε και με ξανάβαλε κάπου 5-6 φορές στο τελευταίο λεπτό και ενώ νικάγαμε 20 πόντους. Ούτε ο Γιαννάκης δεν τα κάνει αυτά. Και σε μένα το κάνει αυτό και είναι πολύ σπαστικό.Ενω ήμου έξω με πετάει μέσα κάνω ένα κλέψιμο βασικά "tip" και με ξαναβγάζει έξω.Έλεος !! Εντωμεταξύ σε όλους τους υπόλοιπους ,στο menu τα βελάκια δουλεύουν σωστά ?? Γιατί σε μένα απλά δεν...Πατάω π.χ μια φορά το πάνω και αυτό πάει όπυ θέλει. Και επίσης στο παράθυρο κατα την λήξη του αγώνα που δείχνει στιγμιότυπα από τον "player of the game" κάτι παίζει ...:whistle:
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Χμμμ αυτό με τα βελάκια περίεργο μου ακούγεται. Μήπως είναι πουθενά στην οθόνη ο κέρσορας του mouse και κάνει hover πάνω σε κάποια επιλογή? Γιατί το έπαθα κι αυτό και είχα κουφαθεί. Μέχρι να καταλάβω τι παίζει νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο το gamepad και διάλεγε μόνο του μενού.
ghadhika Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σε Windows7 x64 τρέχει...ή μάλλον σέρνεται. Δεν έχω και το καλύτερο σύστημα αλλά ακόμα και στα 1024 με όλα τα details off δε περνάει τα 13fps!!!Το 2k9 μου έτρεχε άψογα. Τελικά ανακάλυψα το πρόβλημα και έχει το όνομα Player Details: High. Είτε 800x600 είτε 1280x1024(που είναι το max της οθόνης μου) με τα Details στο max αν απλά βάλεις το Player Details από το Medium στο High τα fps πέφτουν από τα 40-90 (ανάλογα με τις λοιπές επιλογές) στα 11-13!! χωρίς να υπάρχει κάποια τόοοοσο εμφανή οπτική διαφορά. Λογικά είναι κάποιο πρόβλημα optimization που ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο patch.
Hom3sick Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Το προβλημα με τα χαμηλά frames έχει να κάνει καθαρά με τα physics στις φανέλες κτλ + μονοπύρηνους ή δυπύρηνους επεξεργαστές, για όσους θυμούνται και απο το 2K9 με το πείραγμα στο config. Για να είναι smooth το παιχνιδι με τα cloth physics χρειάζονται 4 πυρήνες. Λογικά στο medium player detail απενεργοποιείται αυτο οπώτε τα frames ανεβαίνουν κατακόρυφα, αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακομα.
fearwhatnow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Υπαρχει το ιδιο θεμα με περυσι.Το παιχνιδι για να παιχτει σε full detail θελει τετραπυρηνο.Εδω σε 1680χ1050,8800gt,4χΑΑ με detail 7 και απο nvidia control panel 16xAF δεν πεφτει κατω απο 60fps.Περιττο να πω οτι το παιχνιδι απλα ειναι εκπληκτικο και δεν χρειαζεται μεγαλες αλλαγες σε sliders σε αντιθεση με περυσι.Εριξα αρκετα τα FG success και τα inside shots στο 40 και mid range σε 75,ανεβασα τα shooting fouls σε 95 και τα commit fouls σε 65 για cpu και 100 για user,attack basket σε 60 για cpu,backdoor cuts σε 40 και για τους 2 και ειναι απλα απιστευτο το παιχνιδι.Επισης εννοειται game speed σε 45 αντε το πολυ 47 αν θελουν καποιοι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ---------- Για οσους θελουν να αλλαξουν τα λεπτα στο my player βρεθηκε λυση(οχι δεν θα εβρισκαν τα τσακαλια των pc): 1.Κατεβαστε το tsearch. 2.Τρεξτε το παιχνιδι και κανετε load το my player αρχειο. 3.Τρεξτε το tsearch. 4.Καντε Open proccess button και επιλεξτε nba2k10. 5.Καντε Add new cheat, address : 05443ABC 6.Εκει θα γραφει 5 οποτε το αλλαζουμε σε ο,τι επιθυμουμε! Εξτρα ρυθμιση για δυσκολια: Difficulty : 54439C4 (set 0=Rookie, 1=Pro, 2-All star, 3-Superstar, 4-HOF) Εξτρα ρυθμιση για sim: sim time : 5443AC0 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2009 από fearwhatnow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα