chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το ότι παίζω nba δεν σημαίνει ότι ξέρω και την ορολογία . Όπως ακριβώς έπαιζα το 2k9 από πλευράς χειρισμού στο ps3 ακριβώς έτσι παίζω και το 2k10 στο pc . Καμία απολύτως διαφορά στα κουμπιά (τουλάχιστον σε όσα χρησιμοποιώ εγώ για να είμαι ξεκάθαρος χαχα).
jvgrjohn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Έχει το 2κ10 το ίδιο πατινάζ των παιχτών όπως και το 2κ9??? Και επίσης η άμυνα τι λέει???
brandon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Συγνώμη για την άσχετη ερώτηση..αλλά επειδή είναι η πρώτη μου φορά (στο nba ) υπάρχει μπάσιμο??ποιο κουμπί είναι το μπάσιμο και πως καρφώνουμε (ΑΝ μπορούμε) ??
polonos1313 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Καλά το "My Player" απλά τα σπάει.Επίσης το κάνανε αρκετά καλύτερο απο το 2k9,ειδικά στο θέμα της άμυνας.
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Συγνώμη για την άσχετη ερώτηση..αλλά επειδή είναι η πρώτη μου φορά (στο nba ) υπάρχει μπάσιμο??ποιο κουμπί είναι το μπάσιμο και πως καρφώνουμε (ΑΝ μπορούμε) ?? Παίρνεις φόρα και πατάς turbo και σουτ. Ακόμα καλύτερα turbo και δεξί στικ (αν έχεις gamepad και έχεις προγραμματίσει το δεξί στικ να σουτάρει).
Speed Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σε windows 7 το έχει δοκιμάσει κανείς ??? Γιατί σε μένα δεν παίζει .... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:57 ---------- Σε windows 7 το έχει δοκιμάσει κανείς αν παίζει ??? Γιατί σε εμένα δεν έπαιξε ...
thomasG4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σε windows 7 το έχει δοκιμάσει κανείς ??? Γιατί σε μένα δεν παίζει .... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:57 ---------- Σε windows 7 το έχει δοκιμάσει κανείς αν παίζει ??? Γιατί σε εμένα δεν έπαιξε ... Παντως εμενα σε Windows 7 32 bit μια χαρα παιζει
Speed Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Τα δικά μου είναι 64 bit ...Μήπως φταίει αυτο ???
fabio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ελπιζω να φταιει κατι αλλο! το απογευμα θα το χω και ειμαι ψυχολογικα ετοιμος για απιστευτη αποβλακωση. αν δεν παιζει θα χαλαστω ππααααρα πολυ !
frou-frou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Από όσο έπαιξα στο Pc δεν είδα το παραμικρό frame drop και κανένα κόλλημα στα γραφικά που θα πρέπει να τονίσω ότι είναι πολύ ανώτερα από τις κονσόλες. Οnline δεν έπαιξα ακόμα.
papadakn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Windows 7 x64 παίζει κανονικά. Αγορασμένο απο gamersgate.com
GIANNIS400 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 εχω το camepad lochitech to pumplepartII to ασυρματο, περσι που ειχα παρει το 2κ9 δε καταφερα να βρω τα κουμπια και το παρατησα, φέτο με το 2Κ10 θα μπορεσω λετε? να μη το αγορασω τσαμπα παλι, για υπολογιστη λεμε ετσι.
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Γι' αυτό ακριβώς το θέμα θα έγραφα τώρα. Πήρα το Logitech chillstream ακριβώς γι' αυτό το λόγο (αποκλειστικά για το 2k10) και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ανεξάρτητα με το τι λέει ο chill, τα κουμπιά δεν είναι ίδια με τα default των κονσολών (δίνω έμφαση στο default). Γιατί πχ. στο 360 τα default για B και Υ είναι call screen και hop αντίστοιχα, αλλά ΑΝ θέλει κάποιος μπορεί να τα αλλάξει σε cross dribble και ριβέρς.Υπάρχουν μάλιστα αρκετοί που το κάνουν, γιατί δεν τους βολεύουν τα "κόλπα" με το L2 και το αριστερό στικ. Σε PC όμως δεν υπάρχει καν αυτή η δυνατότητα. Σε PC τα Β και Υ είναι by default σταυρωτή ντρίπλα και ριβέρς και δεν έχει προβλεφθεί καν shortcut κουμπί για screen. Το hop μπορεί να γίνει μόνο με tapping του σουτ πάνω στην κίνηση ενώ για το σκριν πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μέσα από το μενού των τακτικών. Αλλά και εκεί ακόμα δεν δουλεύουν όλα όπως πρέπει. Για παράδειγμα στο MyPlayer το d-pad UP έπρεπε να είναι οι πόντοι των παιχτών μας (όταν είμαστε στην επίθεση), στο PC όμως το κουμπί αυτό δεν κάνει τίποτα. Ακόμα αν βάλουμε για turbo το R2, ναι μεν δουλεύει σωστά αλλά όταν είμαστε στην άμυνα βγάζει και αυτό το σύμβολο "RS" με τα βελάκια πάνω δεξιά στην οθόνη, που μας επιτρέπει να γυρνάμε την κάμερα με το right stick. Έλα μου όμως που το right stick στην άμυνα χρησιμεύει ΚΑΙ για να σπρώχνουμε εκτός φάσης τον αντίπαλο. Στις κονσόλες δεν δουλεύει έτσι το κόλπο... Ακόμα τα quick pass icons έχω την εντύπωση ότι λένε ό,τι να 'ναι. Πχ. ενώ το LTF1 (ή κάπως έτσι, πρακτικά είναι το L1) γενικά δουλεύει σωστά, αν το χρησιμοποιήσετε για quick pass (και ενώ πάνω από το κεφάλι του παίχτη γράφει LTF1) δεν κάνει τίποτα! Επίσης νομίζω ότι τα A, B, C, D έχουν άλλη λογική στα quick συστήματα και άλλη στα quick passes. Δεν είμαι και εντελώς σίγουρος τι παίζει γιατί πλέον έχω μπερδευτεί και παίζω περίπου στην τύχη. Θα το ψάξω λίγο στα official forum, μπας και βγει άκρη. Το κακό είναι ότι δεν έχω και εμπειρία με το περσινό NBA 2k, για να ξέρω τι πρέπει να κάνω για να το φτιάξω. Πχ. για τα LT/RT υπάρχει γενικά το πρόβλημα ότι στο PC το 2k τα αναγνωρίζει σαν triggers και όχι σαν buttons, οπότε λένε ότι δεν δουλεύουν κάποια κόλπα (όπως το give 'n' go με LT+RT). Και πέρσι έκαναν ολόκληρη μόντα με custom drivers για να εξομοιώσουν τα triggers με buttons. Ωστόσο νομίζω πως οι drivers αυτοί είναι μόνο για όσους έχουν original 360 gamepad συνδεδεμένο στο PC. Εμείς που έχουμε καθαρό pc controller, που απλώς έχει ίδια διάταξη κουμπιών με το 360, τι θα κάνουμε? Χάλι μαύρο, αυτό μόνο έχω να πω, έχουμε πάει 10 χρόνια πίσω με αυτά που κάνει η 2k sports.
polonos1313 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Από όσο έπαιξα στο Pc δεν είδα το παραμικρό frame drop και κανένα κόλλημα στα γραφικά που θα πρέπει να τονίσω ότι είναι πολύ ανώτερα από τις κονσόλες. Οnline δεν έπαιξα ακόμα. +1 !! Ούτε κόλλημα ούτε frame drop ! Και τα γραφικά στο pc είναι σε άλλο επίπεδο.
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μπράβο, αυτό είναι απολύτως σωστό. Ειδικά τα textures στο PC είναι σε πολύ καλύτερα από των κονσολών και γενικά το παιχνίδι παίζει πολύ smoothly.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα