Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα παντα ολα εχει.Τσεκαρισμενο απο φιλο που το κατεβασε ηδη.Και βεβαιως τρεχει χωρις lag σε αντιθεση με το x360.Φυσικα 29Ε για το παιχνιδι ειναι απλα απιστευτο για την δουλεια που εχει γινει σε αυτο και με τα modes που προσφερει.

Από θέμα απαιτήσεων τι λέει??? Έχει μεγάλη διαφορά απο το 2k9 ???

Μιας και υπάρχει online μόλις το έκανα order από e-shop.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Από θέμα απαιτήσεων τι λέει??? Έχει μεγάλη διαφορά απο το 2k9 ???

Μιας και υπάρχει online μόλις το έκανα order από e-shop.

Θα σου συνιστουσα να ακυρωσεις απο e-shop.Προσωπικα δεν τους εμπιστευομαι και οι καθυστερησεις τους ειναι μεγαλες.Εκτος και αν δε σε πειραζει να στο φερουν την επομενη Πεμπτη.

Δημοσ.
Θα σου συνιστουσα να ακυρωσεις απο e-shop.Προσωπικα δεν τους εμπιστευομαι και οι καθυστερησεις τους ειναι μεγαλες.Εκτος και αν δε σε πειραζει να στο φερουν την επομενη Πεμπτη.

Δεν νομίζω οτι έχω και άλλη επιλογή πέραν του e-shop.Ποιοι οι λόγοι που δεν τους εμπιστεύεσαι ??? Επίσης προσωπικά οτι έχω παραγγείλει από e-shop το παραλάμβανα σε 4-5 μέρες max.Έχεις καμιά άλλη πρόταση πέραν του eshop ??

Τέλος ένας παραπάνω λόγος που το πήρα απο eshop είναι οτι δεν θα χρεωθώ έξοδα αποστολής.

Δημοσ.
Δεν νομίζω οτι έχω και άλλη επιλογή πέραν του e-shop.Ποιοι οι λόγοι που δεν τους εμπιστεύεσαι ??? Επίσης προσωπικά οτι έχω παραγγείλει από e-shop το παραλάμβανα σε 4-5 μέρες max.Έχεις καμιά άλλη πρόταση πέραν του eshop ??

Τέλος ένας παραπάνω λόγος που το πήρα απο eshop είναι οτι δεν θα χρεωθώ έξοδα αποστολής.

1.Ανεφεραν οτι 09/10/2009 θα το εχουν και δεν θα το εχουν μεχρι Δευτερα τουλαχιστον σιγουρα.

2.Αν το φερουν Δευτερα θα πρεπει το αργοτερο την επομενη να το εχεις.4-5 μερες μετα ειναι απλα τραγικο για αποστολη εσωτερικου.

Στο iPlay στην Λεωφορου Παπαγου το εχουν ηδη οπως ενημερωθηκα και στο καταστημα και για αποστολη σε 24 ωρες εκτος Αθηνας και την ιδια μερα της παραγγελιας στην Αθηνα.

Δημοσ.

Ανεπίσημη bugfix list για την PC έκδοση:

Community Suggested Tweaks

Defensive Assist needs toning down

Autosave Settings and Association- Coach, Camera, Online, etc.

My Player Duplication

Team-Up 5 player slot bug

My Player/Association Developmental Drills Glitch

My Player Minutes

My Player Pick-UP Games Drop Connection - NEEDS TO WORK

AI Jump Passes

Players Stopping on Fast Break Passes

Tone down lead pass in lane / Defensive Awareness in Lane needs increase

PS3 Freeze in T-Mobile and Keys of Game Loading Screens

Too many Alley-oops

Referee inbound issues

Stepping backwards from three point line when setting up on a pass

Broadcast Camera in My Player

Fix charges - backwards and spin move charges

Increase Online Difficulty Level or Create Ranked Lobby Tiers

Fix Shot Stick - Shot Releases

Show Opponents Stats in Ranked Games

Shooting percentages too high (?)

Defensive Openings with ball movement

Stuck animations on play calls

FRAMERATE - End of Quater/Timeouts, Certain Stadiums

Association online freezing

Difficult to sub people in online

Too much cherry picking

Timeouts subtract weirdly...

Headbands going with home/team colors instead of custom

Sometimes a made dunk will seem like it never happened

Option to turn off fatigue online

Freezing with 2K Share, Who's Online, Team Up

Zone Defense Spacing

DPad with On the Fly Coaching is too quick

Tone down offensive rebounding on free throws

5th game freeze during summer circuit in My Player

Camera on first free throw shot is often weird

Walk The Dog

Morale Attribute in Association is too strong

Clipping on the Dunk Contest

Lack of force field on out of bounds (?)

Contracts in Association to Large - Sit in Free Agency

Back Court is too easy to have happen

More contact in paint

NBA Today Overlays stick on screen too long sometimes

Assist window lasts too long

Color red is off in game

Increase Playoff Atmosphere

Retired Player Jerseys in My Player

Cut down on Auto-post up

More players need to drive lane

Gold Leaderboad (?)

Ease of PF and C Dribbling

Intentional Fouls not registering / passing through them

10 Day Contracts not registering

Custom Soundtracks PS3

Camera hangs after conclusion of a game

Speed up two hands animation

Amp up crowd noise/atmosphere

Substitutions made at end of quarter don't translate to next quarter, same team comes out from end of last quarter

Pick and Roll physics

Shot type tendencies wonky

Changing Coach Settings Causes Freezing in Online Ranked Games

CPU Sliders get translated to Home Away USER USER Match-up

Heat stats (D-Pad UP) shots made/shots attempted instead of %

Offensive 3 seconds needs to be looked at

Editting tendencies does not add up to 100

Hold Ball Too Long needs reworking

Energy is not being re-gathered by Time-outs with My Player

Saving replay crashes PS3

Celebrations for players not in game is some generic player

Big men need one more dunk package after 65

Inbounding to Center causes a turnover (?)

Isomotion needs to be more responsive and variety

Too many missed close shots (?)

OVerlays getting cut off by other overlays

AI in terms of 24 second clock

LeBron Chalk Toss is wonky

Perimeter fouls

Delay in block animation

Not enough time to follow play director

Graphical deterioation as game goes along (?)

Passing too easy through middle of court (sideline to sideline)

Allow for walking the ball up (?)

Rows of fans in open spaces (Check NJ's court)

In-Game Sound not working with optical cable unless switching to HDMI sound

My Player Shooting on same basket after halftime

Exporting created players makes them become generic

Missing easy catches

Slow bigs play Defense too well on perimeter

Subs in myplayer quick and at wrong position

Overhead passes need to be turned down

360 dunk working (?)

CPU- Only PG will bring up ball

Triple Threat ISO issues

Only have button to cut off post-basket celeberation animations and not inbound of ball

Foul outs in my player mode wonky

Από: http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=236828

Δημοσ.

Κάπως έτσι. Φυσικά μετά από αυτά που έχω διαβάσει, έχω αναβάλλει την αγορά του παιχνιδιού μέχρι νεωτέρας.

Δημοσ.

Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί που ήδη το παίζουν σε PC (είτε το κατέβασαν από gamersgate, είτε το βρήκαν από αλλού). Μάλιστα έχουν δοκιμάσει και το online, το οποιο έχει επίσης αρκετά προβλήματα, κυρίως lag.

Το θέμα δεν είναι αν αυτές οι λίστες είναι 100% έγκυρες ή όχι. Είναι πως -για άλλη μια χρονιά- φαίνεται ότι το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο για κυκλοφορία. Αν όντως έχει τόσα προβλήματα, τόσο σε κονσόλες όσο και σε PC, νομίζω ότι κάτι μας λέει αυτό...

Προσωπικά πάντως το έχω παρατήσει και ασχολούμαι με το FIBA World Championship του Live10, μέχρι οι κύριοι της 2k sports να δεήσουν να βγάλουν patch, το οποιο κατά τα φαινόμενα θα πρέπει να είναι super-patch και άρα δύσκολα να βγει άμεσα.

Για περισσότερα σας παραπέμπω στο official forum της 2k sports.

Δημοσ.

Δεν θα με χαλούσε να έβγαινε και γιορτές και να μην είχε όμως ούτε 1 bug ούτε lag αλλά δυστυχώς το κορυφαίο basket το κατέντησαν προβληματικό.

Δημοσ.

Κάποιος που το έχει πάρει γνήσιο μπορεί να με βοηθήσει λέγοντάς μου που αναγράφεται το serial? Είμαι εκτός σπιτιού και δεν έχω δοκιμάσει install οπότε δεν ξέρω αν χρειάζεται καν serial, υποθέτω όμως πως ναι. Δεν βλέπω όμως κάτι ούτε στο case ούτε στο manual...

Δημοσ.

Ποιο online? Αυτό που κράζει όλος ο κόσμος στα forum της 2k sports ότι είναι τίγκα στο lag, στα freezes και τη μαύρη οθόνη?

Για τους PC users δεν λέει τίποτα αυτό, αλλά εγώ που είχα δεινοπαθήσει με το online του 2k9 στο 360, μόλις ακούω μαύρη οθόνη μου σηκώνεται η τρίχα. Στο 5vs5 mode τρώγαμε πέρσι κάτι... ξεγυρισμένα μαύρα δίλεπτα και τρίλεπτα μέχρι να αποφασίσει να συνεχίσει το παιχνίδι. Δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι, μακράν το χειρότερο online παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, χειρότερο και από το PES2008.

Γραφικά καλά, προφανώς καλύτερα από την κονσόλα. Δεν φαίνεται να έχει προβλήματα με framedrops και slowdowns, ίσως χάνει κανα καρέ μόνο σε κάτι πολύ μακρινές πάσες των 20 μέτρων που η οθόνη αναγκάζεται να σκρολάρει οριζόντια. Τουλάχιστον δεν έχει tearing (ένεκα ingame vsync).

Στο practice το σκάσιμο της μπάλας δεν ακούγεται!

Τα μενού και τα υπόλοιπα φαίνονται ίδια. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω είναι το controller. Πήρα ένα Logitech Chillstream ειδικά για το 2k10 (πρακτικά έχει την ίδια διάταξη με αυτό του 360, μόνο που... αντί για vibration έχει μέσα ανεμιστήρια να δροσίζουν τις παλάμες).

Και ρε παιδιά, ας μου εξηγήσει κάποιος που ξέρει κι από πέρσι. Γίνεται να κάνω τα controls ακριβώς ίδια με του 360? Αυτό το Β και το Υ γιατί κάνουν από μόνα τους ριβέρς και τρίπλες? Δεν μπορώ να καλέσω σκριν με το Β και να κάνω τα κόλπα μόνο με L2+Right Stick?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:25 ----------

Πριν 4' βγήκε και NBA 2K10-RELOADED.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ----------

Αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε το χειρισμό του 2k10/PC ακριβώς ίδιο με αυτόν των κονσολών?

0LOD7ELvfkb7ceppKRSsR1epo1_500.jpg

Τι άλλο να πω πλέον...

Δημοσ.

Εμένα ο χειρισμός μια χαρά μου φάνηκε. Είναι ίδιος ακριβώς με αυτόν από το nba2k9 του ps3. Μοναδικό αρνητικό είναι ότι δεν μου εμφανίζει τα σωστά κουμπιά. Ενώ δηλαδή αναγνωρίζει ότι παίζω με τον 360 controller for win αντί για ABXY κλπ μου βγάζει κάτι άλλα με αποτέλεσμα να μπερδεύομαι στην πάσα που κάνεις με R2.

Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι ενώ το παιχνίδακι τρέχει στα 60 frames φαίνεται να lagαρει σε ορισμένες στιγμές.....

Δημοσ.

Μισό λεπτό. Εννοείς ότι το αντίστοιχο κουμπί-τρίγωνο στο PC κάνει hop step αντί για ριβέρς? Και ότι ο κύκλος καλεί σκριν αντί να κάνει cross dribble? Γιατί διάβασα ότι τα hop/call screen, που είναι default στις κονσόλες, δεν γίνεται καν να εξομοιωθούν στο PC. Πρέπει να γίνουν με διαφορετικό τρόπο, πχ. το hop step με tap του shoot εν ώρα κίνησης (σαν να κάναμε fake shoot) ενώ το call screen (κι αυτό default στις κονσόλες) στα PC γίνεται μόνο από τα quick tactics μενού και δεν μπαίνει σε κουμπί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...