Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι που παρατηρήσαμε με έναν φίλο,που παίζουμε αρκετά μαζί στο pc μου.

Είδαμε ότι όποιος παίζει εντός έδρας είναι απόρθητος ! Παίρνουμε πάντα λέικερς (εγώ)-ρόκετς(αυτός) . Όποτε παίζω εγω μες την έδρα μου,ότι σουτ κάνω μπαίνει,παίζω τρελή άμυνα,και μου βγαίνουν όλα,ενω αυτός αγκομαχάει να κόψει τον ρυθμό αλλά τίποτα.Το ίδιο συμβαίνει όταν είμαστε στην έδρα του,τα σου του μπαίνουν,κόβει,κλέβει..και γω είμαι ένα χώμα,και τα σουτ που έβαζα με τον ίδιο τρόπο συνέχεια στην έδρα μου τώρα,πολύ απλά δεν μπαίνουν.Οπότε χάνω και αντίστοιχα χάνει! Και λέμε για μεγάλη διαφορά,ας πούμε ένα παιχνίδι το έχασα με 40πόντους πάνω στο κεφάλι,και αυτός έχασε άλλο με 39...Ακόμα και κρεμασμένη όλη την ομάδα πάνω σε ένα παίκτη να χεις,αυτός που ναι έδρα θα σηκωθεί και θα το μπουμπουνίσει το τρίποντο/δίποντο.

Τί γίνεται;Οι έδρες δεν σπάνε;Στο rookie το παίζουμε αλλά και στο pro,και όλα τα σουτ τα έχω στο 50/100.

Πλέον όποτε παίζουμε,προσπαθούμε να σπάσουμε την έδρα του άλλου,αλλά μάταια..

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι που παρατηρήσαμε με έναν φίλο,που παίζουμε αρκετά μαζί στο pc μου.

Είδαμε ότι όποιος παίζει εντός έδρας είναι απόρθητος ! Παίρνουμε πάντα λέικερς (εγώ)-ρόκετς(αυτός) . Όποτε παίζω εγω μες την έδρα μου,ότι σουτ κάνω μπαίνει,παίζω τρελή άμυνα,και μου βγαίνουν όλα,ενω αυτός αγκομαχάει να κόψει τον ρυθμό αλλά τίποτα.Το ίδιο συμβαίνει όταν είμαστε στην έδρα του,τα σου του μπαίνουν,κόβει,κλέβει..και γω είμαι ένα χώμα,και τα σουτ που έβαζα με τον ίδιο τρόπο συνέχεια στην έδρα μου τώρα,πολύ απλά δεν μπαίνουν.Οπότε χάνω και αντίστοιχα χάνει! Και λέμε για μεγάλη διαφορά,ας πούμε ένα παιχνίδι το έχασα με 40πόντους πάνω στο κεφάλι,και αυτός έχασε άλλο με 39...Ακόμα και κρεμασμένη όλη την ομάδα πάνω σε ένα παίκτη να χεις,αυτός που ναι έδρα θα σηκωθεί και θα το μπουμπουνίσει το τρίποντο/δίποντο.

Τί γίνεται;Οι έδρες δεν σπάνε;Στο rookie το παίζουμε αλλά και στο pro,και όλα τα σουτ τα έχω στο 50/100.

Πλέον όποτε παίζουμε,προσπαθούμε να σπάσουμε την έδρα του άλλου,αλλά μάταια..

Πανε στα sliders και βάλε και της cpu ίδια με τα δικά σου.Αυτό φταίει....

Τα sliders που βάζεις για τον αντιπαλο όταν παίζεις μονό γίνονται αυτόματα τα sliders του αντιπάλου σου στο διπλό

• 1 μήνα μετά...
  • 7 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...