jason_rethymno Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Παιδιά στο PS3 παίζει online? Γιατί θέλω να ο αγοράσω,αλλά αν δεν παίζει online δεν τον παίρνω.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Να ρωτήσω κάτι που παρατηρήσαμε με έναν φίλο,που παίζουμε αρκετά μαζί στο pc μου. Είδαμε ότι όποιος παίζει εντός έδρας είναι απόρθητος ! Παίρνουμε πάντα λέικερς (εγώ)-ρόκετς(αυτός) . Όποτε παίζω εγω μες την έδρα μου,ότι σουτ κάνω μπαίνει,παίζω τρελή άμυνα,και μου βγαίνουν όλα,ενω αυτός αγκομαχάει να κόψει τον ρυθμό αλλά τίποτα.Το ίδιο συμβαίνει όταν είμαστε στην έδρα του,τα σου του μπαίνουν,κόβει,κλέβει..και γω είμαι ένα χώμα,και τα σουτ που έβαζα με τον ίδιο τρόπο συνέχεια στην έδρα μου τώρα,πολύ απλά δεν μπαίνουν.Οπότε χάνω και αντίστοιχα χάνει! Και λέμε για μεγάλη διαφορά,ας πούμε ένα παιχνίδι το έχασα με 40πόντους πάνω στο κεφάλι,και αυτός έχασε άλλο με 39...Ακόμα και κρεμασμένη όλη την ομάδα πάνω σε ένα παίκτη να χεις,αυτός που ναι έδρα θα σηκωθεί και θα το μπουμπουνίσει το τρίποντο/δίποντο. Τί γίνεται;Οι έδρες δεν σπάνε;Στο rookie το παίζουμε αλλά και στο pro,και όλα τα σουτ τα έχω στο 50/100. Πλέον όποτε παίζουμε,προσπαθούμε να σπάσουμε την έδρα του άλλου,αλλά μάταια..
polonos1313 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Να ρωτήσω κάτι που παρατηρήσαμε με έναν φίλο,που παίζουμε αρκετά μαζί στο pc μου.Είδαμε ότι όποιος παίζει εντός έδρας είναι απόρθητος ! Παίρνουμε πάντα λέικερς (εγώ)-ρόκετς(αυτός) . Όποτε παίζω εγω μες την έδρα μου,ότι σουτ κάνω μπαίνει,παίζω τρελή άμυνα,και μου βγαίνουν όλα,ενω αυτός αγκομαχάει να κόψει τον ρυθμό αλλά τίποτα.Το ίδιο συμβαίνει όταν είμαστε στην έδρα του,τα σου του μπαίνουν,κόβει,κλέβει..και γω είμαι ένα χώμα,και τα σουτ που έβαζα με τον ίδιο τρόπο συνέχεια στην έδρα μου τώρα,πολύ απλά δεν μπαίνουν.Οπότε χάνω και αντίστοιχα χάνει! Και λέμε για μεγάλη διαφορά,ας πούμε ένα παιχνίδι το έχασα με 40πόντους πάνω στο κεφάλι,και αυτός έχασε άλλο με 39...Ακόμα και κρεμασμένη όλη την ομάδα πάνω σε ένα παίκτη να χεις,αυτός που ναι έδρα θα σηκωθεί και θα το μπουμπουνίσει το τρίποντο/δίποντο. Τί γίνεται;Οι έδρες δεν σπάνε;Στο rookie το παίζουμε αλλά και στο pro,και όλα τα σουτ τα έχω στο 50/100. Πλέον όποτε παίζουμε,προσπαθούμε να σπάσουμε την έδρα του άλλου,αλλά μάταια.. Πανε στα sliders και βάλε και της cpu ίδια με τα δικά σου.Αυτό φταίει.... Τα sliders που βάζεις για τον αντιπαλο όταν παίζεις μονό γίνονται αυτόματα τα sliders του αντιπάλου σου στο διπλό
hashashin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια πως παιζουμε συστηματα?Δεν ξερω με πιο πληκτρο και εχω μπερδευτει.
greekboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 μηπως τυχαινει να το εχει καποιος εγκατεστημενο ακομα που χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια? :rolleyes: http://www.hackforums.net/archive/index.php/thread-1000081-1.html
christosbab Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 θέλω να μου πείτε εάν υπάρχει patch για Ευρωλίγκα στο παιχνίδι NBA2K10. Thank you!
Barbara1980 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα Υπάρχει κάποιο patch/pack για Ευρωλίγκα/Ελληνικές ομάδες στο 2k10;
nzeppos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Κάτι έχουν φτιάξει εδώ: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=125&t=70431&sid=3b1972f252f2c548cb9c7c9d3c511b59 Τώρα το αν αξίζει τον κόπο είναι άλλη ιστορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα