polonos1313 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ναι, κι αυτά από που γίνονται; Εννοείς τα skill points που μαζεύεις και τα μοιράζεις μετά; Γιατί εκεί δεν έχω προσέξει να έχει πουθενά για quickness. Από τα Drills; Από που; Για τα άλλα 2 παιδιά, δεν καταλαβαίνω πού έχετε πρόβλημα, με joypad για PC μια χαρά ρυθμίζεται.. Στα skill points είναι. εκεί που λέει offence το αλλάζεις και πας physical
Sadako Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Στα skill points είναι.εκεί που λέει offence το αλλάζεις και πας physical Πωωωωω.. Το πιστεύεις πως δεν το πρόσεξα αυτό ότι έχει και άλλες καρτέλες; Τόσο καιρό όλα τα skill points τα εξαργυρώνω στο offence.. Thanx..
polonos1313 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πωωωωω.. Το πιστεύεις πως δεν το πρόσεξα αυτό ότι έχει και άλλες καρτέλες; Τόσο καιρό όλα τα skill points τα εξαργυρώνω στο offence.. Thanx.. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα !!! Το φαντάστηκα !!!
Sadako Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Τώρα μου κάνει κάτι άλλο περίεργο.. Ενώ τον έχω κάνει επιθετικό τον παίκτη μου (ας όψεται που δεν είχα προσέξει τα άλλα tabs ) και ρίχνω 40άρες συνέχεια, έχω μ.ο. 33 πόντους (ήταν που στην αρχή δεν είχα καταλάβει αμέσως τι παίζει και χαράμισα κάποια παιχνίδια), έχω φτάσει στα 40 ματς, είναι ο καλύτερος rookie της χρονιάς, αφού και στο rookie game τον έβγαλα MVP, ξαφνικά στο επόμενο ματς από το ALL-STAR GAME (και στα 2 επόμενα), με βάζει ελάχιστα μέσα. Μιλάμε, εκεί που έπαιζα 35λεπτα, τώρα με το ζόρι με βάζει 15 λεπτά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ΧΑΝΕΙ και η ομάδα μου. Άσε που δεν προλαβαίνω να φτιάξω στατιστικά, ούτε πόντους, ούτε τα objectives ούτε teammate grade.. Δεν βλέπω να λέει τίποτα στο injury list.. Γιατί μου το κάνει αυτό; Κατάλαβε πως αν με βάζει να παίζω και συνεχίσω με τα ίδια στατιστικά θα πρέπει να μου κάνει χρυσό συμβόλαιο του χρόνου; WTF?!?
polonos1313 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Σε ξεκουράζει για τα playoffs !!!! Και σε εμένα είχε συμβεί αυτό στην πρώτη season με τους Magic. Πάντως στην 2η season γίνεται οτι να 'ναι........ Πολλά trades με αποτέλεσμα καλές ομάδες να γίνονται χάλια.Suns without Stoudemire (Pistons),Magic without Nelson (rockets),V.Carter (Jazz),Rashad Lewis (Cavs) και πολλά άλλα.Τώρα παίζω στους Lakers οι οποίοι είναι απίστευτοι αν και ήθελα να μου κάνουν πρόταση οι Νuggets.Στους Lakers μέχρι και ο πάγκος σκίζει !!!! PG Farmar , a Rookie SG Bryant , Terrence Williams (Nets) SF Me , Nick Young (Wizards) PF Gasol , Beasley (Heat) C Bynum
endj3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 εμενα στο 4ο δεκαλεπτο συνηθως μου βγαζει BSOD...:S..τι να κανω?
polonos1313 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 εμενα στο 4ο δεκαλεπτο συνηθως μου βγαζει BSOD...:S..τι να κανω? BSOD ???? Blue screen ???
DjAde Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια εχει καταφερει κανεις να παιξει online???
poterj Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 εχω ενα προβλημα με την εγκατασταση.ζηταει νετ φρεημγοθορκ 1.1 και δν κανει σεταπ....τι γινεται?και το 1.1 να βαλω δν το περναει καλα και δν κανει σεταπ το παχνιδι......μπορει να με βοηθησει κανεις???????????? ---------- Προσθήκη στις 16:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ---------- σας παρακαλω αν μπορει κανεις να απαντησει ασ το κανει γτ θελω να καω μαζι σας!!! ---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:09 ---------- BSOD ????Blue screen ??? εχω ενα προβλημα με την εγκατασταση.ζηταει νετ φρεημγοθορκ 1.1 και δν κανει σεταπ....τι γινεται?και το 1.1 να βαλω δν το περναει καλα και δν κανει σεταπ το παχνιδι......μπορει να με βοηθησει κανεις????????????
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τι ακριβώς σημαίνει "δν το περνάει καλά"? Τι μήνυμα λάθους βγάζει? (Παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει λέξη "δν". Είναι "δεν".)
polonos1313 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 (Παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει λέξη "δν". Είναι "δεν".) Απλά lol.....
fawks0123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Παιδιά έχει κανείς πρόχειρο λινκ με δοκιμασμένα και καλά sliders? στο ιντερνετ κυκλοφορούν αρκετά αλλά πιο να πρωτοδοκιμάσω για αυτό και έκανα την ερώτηση!
poterj Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τι ακριβώς σημαίνει "δν το περνάει καλά"? Τι μήνυμα λάθους βγάζει? (Παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει λέξη "δν". Είναι "δεν".) οκ συγνωμη για το ''δν'' λαθος.σημαινει οτι μολις παω να το κανω εγκατασταση μου βγαζει να επιλεξω σε τι ''γλωσσα''να το περασω παταω οκ και μετα μου βγαζει ενδειξη οτι πρεπει να περασω το (Net framework 1.1)παταω να το αποδεχτει φορτωνει και μετα μου βγαζει οτι δεν περαστηκε και κλεινει αυτοματα...και βαζω διαφορετικα ''net framework'' αλλα δεν γινεται τιποτα απολυτος....αν μπορεις βοηθησε με...
bloodlessz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Παιδιά μια κουλή ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να μαθαίνουμε τισ μεταγραφές πριν υπογράψουμε εμείς κάπου αλλού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα