Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το πηρα για ps3 και παιζω association mode...επειδη ομως ειναι πολλα τα 82 παιχνιδια μερικες φορες οταν φτανω στο 3ο 7λεπτο(με 7λεπτα παιζω εγω) παταω simulate the rest of the game αλλα μου λεει κατι για τα στατιστικα οτι θα χαθουν απο το user profile κτλ...αυτο πως επηρεαζει την εξελιξη γενικα?

Δημοσ.

Γιατι δεν παιζεις 29 παιχνιδια?Αυτο που σου βγαζει το μηνυμα,αν δεν κανω λαθος,ουσιαστικα ειναι οτιδηποτε καταφερεις να πετυχεις μεσα απο το παιχνιδι(κατι σαν accomplishment) δεν θα χρεωθουν στο profile σου μιας και δεν ολοκληρωσες το παιχνιδι.

Δημοσ.

γενικά σε κάθε αγώνα που ολοκληρώνεις σου αποθηκεύει όλα τα στατιστικά σαν χρήστη. κάνοντας simulation απλά κρατάει σκορ και στατιστικά της ομάδας στο πρωτάθλημα.

δηλαδή αν από τους 82 αγώνες εσυ ολοκληρώσεις τους 10, στο προφιλ σου θα έχεις αναλυτικά στατιστικά μόνο αυτών των 10 αγώνων

Δημοσ.

Με το patch της eurolg θα μπορούμε να παίξουμε online το παιχνίδι,με ομάδες του nba και με τις ομάδες της euro lg ;

Δημοσ.
Προσπαθώ τόσο καιρό να παίξω ένα παιχνίδι online και δεν τα έχω καταφέρει:cry:Το πρόβλημα είναι οτι όταν ξεκινάει το παιχνίδι μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Restrictive network configuration found",ενώ ούτε κανα antivirus έχω και έχω απενεργοποιήσει το firewall των windows και έχω κάνει forward τις αντίστοιχες ports.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε κάθε online παιχνίδι που πάω να ξεκινήσω να μου λέει "cannot connect to host".Κάνω κάτι λάθος;

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και από ότι είδα δεν πήρες απάντηση στα 2-3 post που έχεις κάνει :-(

Ψάχνωντας λοιπόν, βρήκα αυτο το site

http://2ksports.com/customerservice/index.php/NBA_2K10

που λέει για το "port forwarding" και τις "ports" που πρέπει να κάνεις "forward"..

Εγώ το έκανα, αλλά συνεχίζει να μου βγάζει αυτό το μύνημα στην αρχή :mad:

Αν δεν ξέρεις πως να κάνεις "forward" στο ρούτερ σου, ψάξε να βρείς το πως, σε αυτό το site http://portforward.com/ στο router list πάνω αριστερά (Βάλε κάποιο άλλο παιχνίδι στην επόμενη λίστα που θα βγει γιατι δεν εχει το NBA 2K10) κ εσύ βάλε τις "ports" που σου λέει το πρώτο site

Κάνε και εσύ μια προσπαθεια μήπως βγάλεις άκρη και πες μου και εμένα μήπως έχω κάνει λάθος

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά, που είμαι νέος στην σειρά NBA2Kxx..

Είπα να δοκιμάσω να γεμίσω λίγο το trophy room μου. Αλλά παίζοντας quick game, διαπίστωσα πως παρόλο που εκπλήρωσα κάποια από αυτά, δεν πήρα τα trophies. Γιατί; Δεν μετράνε σε quick games? Πρέπει να είναι μέσα σε tournament, play off ή ξέρω γω τι άλλο;

ΥΓ. Για την έκδοση για PC λέω..

Δημοσ.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά, που είμαι νέος στην σειρά NBA2Kxx..

Είπα να δοκιμάσω να γεμίσω λίγο το trophy room μου. Αλλά παίζοντας quick game, διαπίστωσα πως παρόλο που εκπλήρωσα κάποια από αυτά, δεν πήρα τα trophies. Γιατί; Δεν μετράνε σε quick games? Πρέπει να είναι μέσα σε tournament, play off ή ξέρω γω τι άλλο;

ΥΓ. Για την έκδοση για PC λέω..

Εννοείτε πως πρέπει να παίξεις οτιδήποτε άλλο εκτός από quickgame :o

Δημοσ.

Αχα.. Καλώς απ'την μία, γιατί πήγαινα να πάρω το trophy του Lebron που ήθελε 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, είχα κάπου 45 πόντους, 18 ασίστ και 7 ριμπάουντ (σε μια περίοδο ολόκληρη δεν μπόρεσε να πάρει ΕΝΑ ριμπάουντ ο άμπαλος :lol: )

Και μια άλλη απορία τώρα, για το MyNBA, αυτό που παίρνεις έναν παίκτη από τα τσικό και τον βάζεις ΝΒΑ. Ξεκίνησα ένα, πέρασα το summer league και το training camp, πήρα 10ήμερο συμβόλαιο και τώρα μου το ανανέωσαν.. Να ρωτήσω όμως. Βελτιώνονται και άλλα χαρακτηριστικά εκτός από τα skill points; Δηλαδή πχ υπάρχει περίπτωση να γίνει πιο γρήγορος (τώρα είναι πιτσιρικάς, 19άρης); Γιατί φεύγω αιφνιδιασμό και με προλαβαίνουν για πλάκα.. Γενικά, αλλάζει και σε άλλους τομείς ο παίκτης; Ή μένει όπως τον έκανα στην αρχή και το πόσο γρήγορος είναι εξαρτάται από ύψος/βάρος που έβαλα;

Δημοσ.

Η αρχική σωματοδομή δεν αλλάζει...Δηλαδή αν τον έχεις κάνει "χτιστό" θα σου φαίνεται βαρύς....Όταν ανεβάσεις speed - quickness κτλ αλλάζει αυτό...

Αλλά αν τον φτιάξεις μοσχάρι, θα παραμείνει μοσχάρι (οπτικά)....

Δημοσ.

Aγόρασα για pC to NBA 2k10

Δοκιμάζω να παίξω αλλά δεν βρίσκω πως γίνεται η κίνηση των παιχτών μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να μου πεί κάποιος?

Δημοσ.

και εγω ενα προβλημα απο οτι ειδα στις ρυθμισεις στο cotroller τα εχει για τηλεχειρηστειριο,νταχει τα αλλαζω αλλα δεν γινεται να παιξει για υπολογιστη....γιατι οπως βλεπω λει περισσοτερο για joystick.

Δημοσ.
Από τα upgrades ανεβαίνουν

Ναι, κι αυτά από που γίνονται; Εννοείς τα skill points που μαζεύεις και τα μοιράζεις μετά; Γιατί εκεί δεν έχω προσέξει να έχει πουθενά για quickness. Από τα Drills; Από που;

Για τα άλλα 2 παιδιά, δεν καταλαβαίνω πού έχετε πρόβλημα, με joypad για PC μια χαρά ρυθμίζεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...