Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πειτε λιγο, πια θεωρουνται τα πιο καλα sliders απο τα 392183190381 που εχει? επίσης τα dna που εχει τι ακριβως είναι? Πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως. Αντε του χρονου να προσέξουν και το my player mode (φετο τους το συγχωρουμε, πρωτη χρονία ηταν) και θα είμαστε τζετ.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ναι το εχω κατεβασει την europe εκδοση αλλα δεν βλεπω φως!

Εγώ ευτυχώς είχα ένα save ξεχωριστό μόλις μπήκα στα playoffs και τώρα το ξαναπαίζω να δώ αν θα συνεχίσει 2η season.Ειμαι στον τελικό τώρα και θέλω 2 ή 3 αγώνες ακόμα και θα δείξει αν θα μπει 2η season.....

Δημοσ.
Εγώ ευτυχώς είχα ένα save ξεχωριστό μόλις μπήκα στα playoffs και τώρα το ξαναπαίζω να δώ αν θα συνεχίσει 2η season.Ειμαι στον τελικό τώρα και θέλω 2 ή 3 αγώνες ακόμα και θα δείξει αν θα μπει 2η season.....

δηλαδη δεν υπαρχει σωτηρια για μενα ! αν σ συνεχισει στη 2 σεσον please γραψε μ , μην το ξανα αρχισω τσαμπα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς άμα υπάρχει κανένα πρόγραμμα π να αλλάζει τα sliders(cpu/human) στο Myplayer?

Είδα ένα π είχατε ποστάρει σε προηγούμενες σελίδες αλλά δεν τα έχει υλοποιήσει αυτά.

edit: Καθώς έψαχνα είδα ότι άμα τα αλλάξεις(τα slider από το menu) πριν ξεκινήσεις new my player mode θα χρησιμοποιηθούν αυτά κ όχι τα default.ισχύει?

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
Δημοσ.
δηλαδη δεν υπαρχει σωτηρια για μενα ! αν σ συνεχισει στη 2 σεσον please γραψε μ , μην το ξανα αρχισω τσαμπα!

Με το που πηρα και το 4ο παιχνίδι στον τελικό μου βγάζει ενα παράθυρο να επιλέψω αν θέλω να κάνω sign με magic (στους οποίους παίζω),στους Hawks και sign other.

Πάτησα sign other και με πέταξε στην επιφάνεια εργασίας και μόλις ξαναμπήκα,έκανα load το my player και δεν μπορώ να κάνω τίποτα....Στο calendar μου βγάζει τα games τα οποία είχα τελειώσει πριν τα playoffs και δεν μπορώ να κάνω τίποτα....Οπότε τάμπα κάθησα και έπαιξα πάλι τα playoffs με την ελπίδα να ξεκινήσω 2η season

Δημοσ.
Με το που πηρα και το 4ο παιχνίδι στον τελικό μου βγάζει ενα παράθυρο να επιλέψω αν θέλω να κάνω sign με magic (στους οποίους παίζω),στους Hawks και sign other.

Πάτησα sign other και με πέταξε στην επιφάνεια εργασίας και μόλις ξαναμπήκα,έκανα load το my player και δεν μπορώ να κάνω τίποτα....Στο calendar μου βγάζει τα games τα οποία είχα τελειώσει πριν τα playoffs και δεν μπορώ να κάνω τίποτα....Οπότε τάμπα κάθησα και έπαιξα πάλι τα playoffs με την ελπίδα να ξεκινήσω 2η season

ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο έπαθε φίλος μου, με τη μόνη (αλλά σημαντική διαφορά) ότι δεν είχε άλλο save. Το μοναδικό save του myplayer τον "πέταγε" στη νέα του ομάδα, μετά τα playoffs αλλά πριν αρχίσει η νέα χρονιά. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Αυτός όμως ήταν στην δεύτερη προς τρίτη χρονιά (εννοείται είχε αντιμετωπίσει και το κλασικό 2nd season freeze bug που διορθώθηκε (?) με το patch). Οπότε αναγκαστικά ξεκίνησε από την αρχή.

Δημοσ.

Ξανα εκανα εγκατασταση το παιχνιδι λογω format!!

και δεν μπορω να κανω save (και τξν πρωτη φορα που το εβαλα το ιδιο προβλημα ειχα)

και δεν μπορω να θυμιθω τι εφταιγε!!!

καμια ιδεα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μία ερώτηση

Μόλις έκανα αγορά απο εδώ κλειδί αλλα δεν μπόρεσα να καταλάβω το πως θα γίνει η εγκατάσταση του παιχνιδιού

Θα πρέπει να βρω απο κάπου γνήσιο το παιχνίδι και απλά να βάλω το δικό μου κλειδί η μπορώ να το κατεβάσω απο κάπου?

Συγγνώμη αν είναι χαζή η ερωτησή μου αλλά μπερδεύτηκα :o

[/color]Τα περισσοτερα online stores το εχουν 19$ δηλαδη 14Ε.

Κωτσοβολος 18Ε.Το ειδα και 9.99Ε καπου αλλα δεν θυμαμαι που.Θα ξαναψαξω να σου πω.

---------- Προσθήκη στις 17:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ----------

Ελα 11.17Εuros απο εμπιστο site.

http://www.onlinekeystore.com/NBA2K10-RETAIL.html

edit: τελικά αυτο το 'εμπιστο' site σου δίνει ενα κλειδί για το ον(κ)λαιν μόνο και όχι το παιχνίδι

Οπότε προσοχή μην την πατήσετε και άλλοι

Επεξ/σία από bloodlessz
Δημοσ.

Πληροφοριακά πάντως μόλις ανακάλυψα ότι με το που ξεκινάει ο αγώνας στο MyPlayer το difficulty ξαναγυρίζει στο default "1" (δηλ. Pro) ό,τι και να είχαμε επιλέξει/σώσει σε Tsearch/trainer κλπ.

Το οποιο σημαίνει ότι αν θέλουμε να παίξουμε σε άλλο επίπεδο στο MyPlayer (πχ. AllStar), πρέπει να κάνουμε την αλλαγή ΜΕΣΑ στον αγώνα και όχι στα κεντρικά μενού. Το λέω αυτό γιατί πολλοί λένε τις αλλαγές να τις κάνουμε στη σελίδα Home του MyPlayer.

Φυσικά κανένας στην 2k sports δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να θέλουμε να αλλάξουμε τη δυσκολία μέσα από μενού, σαν άνθρωποι, και όχι να μπλέκουμε με memory addresses και trainers...

Δημοσ.

Προσπαθώ τόσο καιρό να παίξω ένα παιχνίδι online και δεν τα έχω καταφέρει:cry:Το πρόβλημα είναι οτι όταν ξεκινάει το παιχνίδι μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Restrictive network configuration found",ενώ ούτε κανα antivirus έχω και έχω απενεργοποιήσει το firewall των windows και έχω κάνει forward τις αντίστοιχες ports.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε κάθε online παιχνίδι που πάω να ξεκινήσω να μου λέει "cannot connect to host".Κάνω κάτι λάθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...