antnatal Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 μια απορία παιδιά. ενώ παίζω κανονικά οφλαιν με gamepad οταν μπαίνω Online δεν ανταποκρίνεται το gamepad. τι μπορεί να συμβαίνει? (η αλήθεια έιναι ότι δεν το έψαξα καλά γιατί ήταν και νωρίς........το πρωί).
TsoYk3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Παικταραδες μου, απο που να κατεβασω το πατσακι;Και κατι ακομα,αν εχεις σπασμενο το παιχνιδι γινεται να παιξεις ονλαιν με αλλους; Ευχαριστω. Ρε Παιδια Κανεις;
explorer21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Παικταραδες μου, απο που να κατεβασω το πατσακι; http://www.2ksports.com/downloads/popular από εδώ... Και κατι ακομα,αν εχεις σπασμενο το παιχνιδι γινεται να παιξεις ονλαιν με αλλους; Ευχαριστω. Παίζει κανονικότατα γιατί δεν έχει serial. Μιά δοκιμή θα σε πείσει...
mynam3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καινουργιος στο θεμα .Μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζεται ωστε να παιξει κανονικα? updates?patches? Παιζει πουθενα για ευρωλιγκα? ?????????
frou-frou Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Kανένας για online? Froufrou123 το nickname μου.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Παίδες πώς κάνουμε update το παιχνίδι αν το έχουμε από το steam;;Δοκίμασα και την europe και την usa έκδοση...λέει ότι δεν υπάρχει για να γίνει update... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2010 από xtrmsnpr
lalanis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Παίδες πώς κάνουμε update το παιχνίδι αν το έχουμε από το steam;;Δοκίμασα και την europe και την usa έκδοση...λέει ότι δεν υπάρχει για να γίνει update... Θα το κάνει το steam αυτόματα το update.....Όταν ξυπνήσουν...
PolonosJ Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Kανένας για online? Froufrou123 το nickname μου. Γιατιί γίνεται να κάνεις search με βάση το nickname στο online?? Εγώ νόμιζα οτι στην τύχη σε βάζει αυτό με όποιον γουστάρει.....
Spiros83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μόλις μου έκανε update το steam!! Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέμε...!
antnatal Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Eπιτέλους χάρηκα το online το. Καθόλου lag κυρίες και κύριοι. Yπενθύμιση κάντε το benchmark και αφήστε το να ολοκληρωθεί όλο για να μην laggarete και εσείς και οι άλλοι στο lobby. το κάνω και μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει save file. γιατί..???
Spiros83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 το κάνω και μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει save file. γιατί..??? Μου το έκανε κι εμένα 2-3 φορές αυτό... Εγώ απλά το ξεκίνησα από την αρχή, δεν έκανα τίποτα περίεργο και την τρίτη (βαριά τέταρτη) φορά το αποθήκευσε...
AntawnJ Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 παιδια, ειμαι καινουργιος εδω. εχω ενα προβληματακι με το 2κ10. σε πολλους αγωνες, κολλαει αρκετα το παιχνιδι. αλλα μονο σε αγωνες, οχι σε διαγωνισμο καρφωματων η προπονηση κτλ....μηπως γνωριζετε καποιο τροπο αντιμετωπισης
stavroulis1985 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ρε παιδια εχει παιξει κανεις online? παταω pick up games και περιμενω στο lobby πολυ ωρα αλλα τιποτα..τελειωνει ο χρονος και παλι το ιδιο ξανα απο την αρχη παλι.. και ο αδερφος μου που εχει την εκδοση του θειου και γω που το χω original τα ιδια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πηγαίνεις στο quick game και πατάς το κουμπί που λέει για να δεις ποιος είναι online αν δεν κάνω λάθος. Μπαίνεις σε room και μπορείς να βάλεις να φαίνεσαι για να σου κάνουν invite (ή κάνεις εσύ κάποιον που έχει καλό ping με σένα). Αυτό για unranked πάντως. ΥΓ. Το netcode του παιχνιδιού μου θυμίζει Street Fighter IV, αν υπάρχει μεγάλο lag μεταξύ των παιχτών, το παιχνίδι κάνει slow down. (Αντι πχ. να κρατάει την κανονική ταχύτητα και η μπάλα να κάνει warp εδώ κι εκεί. Πιστεύω ότι γι'αυτό το έκαναν έτσι.) ΥΓ2. Εγώ δεν παίζω ΝΒΑ2Κ10 γιατί είμαι noob στα μπασκετάκια, έρχεται φίλος μου και βλέπω.
stavroulis1985 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ναι επαιξα σημερα και πολυ αργο αν εχει lag στο παιχνιδι. σπαστικο σε ενα σημειο.. καθε καλαθι και παει μεσα δεν μπορεις να παιξεις αμυνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα