Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πριν λίγο κατάφερα και έπαιξα online αλλά έπαιζα στο slow motion του slow motion.Πιο πολύ lagarisma δεν έχω δει και το κλασσικο, πριν το τέλος της 1ης περιόδου, πέταμα στην startup screen του game.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έκανες το benchmark για να μην laggareis;

Εγώ πριν λίγο τελείωσα 1 ματς χωρίς το παραμικρό κόλλημα και χωρίς κρασάρισμα.

Δημοσ.

Σας βγάζει στην αρχή αυτό:"Restrictive network configuration detected";Εγώ δεν έχω καταφέρει να μην μου το βγάζει αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστόοοοοοοοοοοος! Μήπως έχεις κάτι και για το sim quarter length?

---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:28 ----------

Λοιπόν, έκανα το εξής. Η νέα address που έδωσε ο fearwhatnow για το difficulty του myplayer είναι κατά 17900 μεγαλύτερη από την παλιά, δηλαδή:

545B2C4 - 54439C4 = 17900 (στο δεκαεξαδικό πάντα)

Αν αυτό το offset ισχύει και για το sim quarter length, το παλιό 5443AC0 θα πρέπει να αντιστοιχεί σε 545B3C0 για όσους έχουν βάλει το patch.

Όντως το tsearch δείχνει ότι το 545B3C0 αντιστοιχεί σε value 12, άρα κατά πάσα πιθανότητα είναι η διάρκεια των sim quarters. Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Συνοψίζοντας:

Difficulty -> 545B2C4

Sim Quarter length -> 545B3C0

---------- Προσθήκη στις 14:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:18 ----------

edit: Φαίνεται να δουλεύει και με άλλα cheats, πχ. το backcourt με το +17900 δούλεψε μια χαρά, στη νέα address 545B488.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ! κατέβασα το patch αλλά είναι σε μορφή winrar . δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα . Μην κάνω κάτι λάθος . αφού το ανοίξω με το winrar , τί άλλο πρέπει να κάνω ? έχω σύστημα vista 64 . πρέπει να το αποθηκέυσω κάπου ??

ευχαριστώ

Δημοσ.

το εγκατέστησα και μπορώ να πω οτι δεν ενθουσιάστηκα ... στο my player mode η περίοδος έχει ακόμα διάρκεια 5 λεπτά... έλεος ρε γαμώτο ...

Δημοσ.
το εγκατέστησα και μπορώ να πω οτι δεν ενθουσιάστηκα ... στο my player mode η περίοδος έχει ακόμα διάρκεια 5 λεπτά... έλεος ρε γαμώτο ...

Ουτε το patch ειναι ενθουσιασμενο μαζι σου διοτι δεν το εγκατεστησες. :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ουτε το patch ειναι ενθουσιασμενο μαζι σου διοτι δεν το εγκατεστησες. :rolleyes:

οχι τελικά το εγκατέστησα σωστά , αλλά μέχρι να βρώ απο πού αλλάζει ο χρόνος....

Επεξ/σία από nemesis7
Δημοσ.
οχι τελικά το εγκατέστησα σωστά , αλλά μέχρι να βρώ απο πού αλλάζει ο χρόνος....

Για να αλλάξεις τον χρονό στο myplayer πας στα options του myplayer και μετά presentation και αν κατέβεις κάτω στις ρυθμίσεις θα το βρεις...

Δημοσ.

Παικταραδες μου, απο που να κατεβασω το πατσακι;

Και κατι ακομα,αν εχεις σπασμενο το παιχνιδι γινεται να παιξεις ονλαιν με αλλους; Ευχαριστω.

Δημοσ.
Και εμείς που το έχουμε στο steam ακόοοοομα περιμένουμε το patch......

Και εξακολουθούμε να περιμένουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...