frou-frou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Eπιτέλους χάρηκα το online το. Καθόλου lag κυρίες και κύριοι. Yπενθύμιση κάντε το benchmark και αφήστε το να ολοκληρωθεί όλο για να μην laggarete και εσείς και οι άλλοι στο lobby.
explorer21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Εμένα γιατί μου βγάζει αυτό όποτε πάω να παίξω οnline;
frou-frou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Και μένα μου το βγάζει μερικές φορές. Προσπάθησε και θα πιάσεις σύνδεση. Ακόμα δεν έχουν φτιάξει 100% οι servers.
polonos1313 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Eπιτέλους χάρηκα το online το. Καθόλου lag κυρίες και κύριοι. Yπενθύμιση κάντε το benchmark και αφήστε το να ολοκληρωθεί όλο για να μην laggarete και εσείς και οι άλλοι στο lobby. Παίζει κανονικά το Online με το patch 1.1 ??? Eπίσης όσοι το έχουν πάρει από τον θείο τους μπορούν ακόμα να παίζουν online όπως στις αρχές ???? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2010 από polonos1313
frou-frou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παίζει κανονικότατα γιατί δεν έχει serial. Επίσης πολλές φορές κρασάρει στο online και με πετάει στην startup screen με τον Kobe. Πάντως παίζει ομαλά σαν βούτυρο. Θα λυθούν και αυτά τα προβληματάκια πιστεύω σύντομα. Το παιχνιδάκι τα σπάει παιδιά πλέον μετά το patch. Έτσι έπρεπε να είχε βγεί εξαρχής. Πρώτη φορά παίζω τόσο καλό online Sport game σε Pc. Μου φέρνει μνήμες από τo παλιό καλό μου χβοχ 360 με το fifa 2010.
polonos1313 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παίζει κανονικότατα γιατί δεν έχει serial. Επίσης πολλές φορές κρασάρει στο online και με πετάει στην startup screen με τον Kobe. Πάντως παίζει ομαλά σαν βούτυρο. Θα λυθούν και αυτά τα προβληματάκια πιστεύω σύντομα. Το παιχνιδάκι τα σπάει παιδιά πλέον μετά το patch. Έτσι έπρεπε να είχε βγεί εξαρχής. Πρώτη φορά παίζω τόσο καλό online Sport game σε Pc. Μου φέρνει μνήμες από τo παλιό καλό μου χβοχ 360 με το fifa 2010. Τελικά μπήκα να παίξω online και δεν lagare καθόλου παραμόνο ένα σπασιματάκι που κάνει πολύ σπάνια.Το θέμα είναι οτι και εμένα στην 2η περίοδο με πέταξε στο startup screen αφού και καλά έστειλε τα account information μου στην 2k.Από την ώρα που με πέταξε όμως δεν μπαίνει online πετώντας μου το μήνυμα που έβαλε σε φωτό ο explorer21
frou-frou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν σύντομα όλα αυτά τα προβληματάκια. Το θέμα έιναι ότι έφτιαξε το online και το patch εκανε δουλειά. Αν λύσεις και τα crashaρίσματα θα σου πώ Μπράβο 2Κ.
explorer21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Έχει σημασία που μου βγάζει στην αρχή "Restrictive network configuration detected";Δοκίμασα να κάνω και port forward αλλά και πάλι μου βγάζει αυτό το μήνυμα...
mynam3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Εχω 2 μοχλους σαν του playstation 1 οι οποιοι ειναι usb. προσπαθησα να το κανω να παιξει με αυτους αλλα ματαια. υπαρχει περιπτωση να παιξει η πρεπει να αγορασω αλλους μοχλους?
orfeas11 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Εχω 2 μοχλους σαν του playstation 1 οι οποιοι ειναι usb. προσπαθησα να το κανω να παιξει με αυτους αλλα ματαια. υπαρχει περιπτωση να παιξει η πρεπει να αγορασω αλλους μοχλους? τους αναγνωρίζει το παιχνίδι? όταν πας στις ρυθμίσεις των πλήκτρων λέει "keyboard/mouse" ή χειριστήριο (δεν θυμάμαι ακρβώς πως το γράφει)? εγώ χρησιμοποιώ ένα χειριστήριο που πήρα από e-shop με 11 €... το κακό είναι ότι έχει εξαντληθεί, αλλά θα βρεις σίγουρα κάπου ένα φθηνό χειριστήριο να κάνεις τη δουλειά σου..
mynam3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 τους αναγνωρίζει το παιχνίδι? όταν πας στις ρυθμίσεις των πλήκτρων λέει "keyboard/mouse" ή χειριστήριο (δεν θυμάμαι ακρβώς πως το γράφει)?εγώ χρησιμοποιώ ένα χειριστήριο που πήρα από e-shop με 11 €... το κακό είναι ότι έχει εξαντληθεί, αλλά θα βρεις σίγουρα κάπου ένα φθηνό χειριστήριο να κάνεις τη δουλειά σου.. Ναι, τους αναγνωρίζει . Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να βάλω 2 παίκτες στο choose side..
polonos1313 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Πωωωωω !!! Δεν ξέρω τι έχει πάθει.... Έχει πόση ώρα προσπαθώ να μπω να παίξω online και συνέχεια αφού περιμένω πόση ώρα μου πετάει το ίδιο μήνυμα ξανά και ξανά
Blackman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 παίδες...είμαι στην 4η σαιζόν... και έφτιαξα ένα βιντεάκι με διάφορα highlights... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=BPoLcJNGec4[/ame] enjoy...
SlimData Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 παίδες...είμαι στην 4η σαιζόν...και έφτιαξα ένα βιντεάκι με διάφορα highlights... ... enjoy... κάνε και καμιά πάσα ρε kobe...
Blackman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 κάνε και καμιά πάσα ρε kobe... χαχα...αφού έχω βάλει και πάσες μου μέσα...δεν είμαι εγώ ο σκόρερ σε όλα... χαχα είναι highlights με Orlando Magic (1 seazon), San Antonio Spurs (2 seazon), Minessota Timberwolves (3 seazon) & Boston Celtics (4 seazon)...οπότε μην μπερδεύεσε... πες τουλάχιστον αν σου άρεσε...και θα κάνω περισσότερες πάσες... (μέσω όρο έχω 5 assist ανά παιχνίδι για όλες τις σαιζόν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα