greenmachine Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Παίδες πάω να κάνω εγκατάσταση το patch και μου πετάει αυτό το μήνυμα[ATTACH]28257[/ATTACH] Τι πρέπει να κάνω ???? Ξαναπήγαινε στο site της 2k και κατέβασε την ευρωπαική έκδοση του patch
polonos1313 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ξαναπήγαινε στο site της 2k και κατέβασε την ευρωπαική έκδοση του patch Την ευρωπαϊκή έχω κατεβάσει
stavroulis1985 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Πως θα βρουμε αν εχει εκγατασταθει το patch γιατι δεν το γραφει πουθενα 1.1 στο κεντικο μενου.
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 1) Παίξε έναν αγώνα στα γρήγορα, κέρδισε φάουλ πάνω σε σουτ και δες αν ο διαιτητής σου δίνει την μπάλα με σκαστή πάσα. 2) Βάλε myplayer mode και στα presentation options δες αν υπάρχει επιλογή για quarter length (το default είναι 5λεπτα).
greenmachine Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά, μετά το patch, μου φαίνεται πως το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο..Επίσης, πλέον πολλά σουτ μεσα στη ρακέτα φευγουν σαν πεπόνια . Και ακόμα γίνεται το bug που αν πιεσεις λίγο τον αντίπαλο pointguard κοντά στη σέντρα, αυτός κάνει backcourt violation
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Tι εννοεις σαν πεπονια??Σφαγη γινεται στην ρακετα μετα το patch.Βαλε blocking cpu στο 80 και θα περασεις καλα!Επισης στο pc δεν ειδα μετα το patch ουτε ενα backcourt violation λογω πιεσης.Αντιθετα στο ps3 βλεπω αρκετες φορες να γινεται.
polonos1313 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Όντως με το patch δυσκόλεψε το game λιγουλάκι.Βασικά έπαιξα μόνο ένα match στο association και δεν μπορώ να κρίνω με ένα match αλλά πρώτη φορά έφαγα τόσες τάπες,έχασα αρκετά εύκολα καλάθια και επιτέλους βαράει και κανα τρίποντο υπο πίεση το cpu.... Το περίεργο είναι οτι παρόλα τα παραπάνω που γράφω το match τελείωσε με πολύ μεγάλο σκορ 132-125.Μάλλον θα έτυχε.... Για το My Player τώρα.Όσοι είχατε ένα και μοναδικό save και αυτό ήταν στο τέλος των playoffs δηλαδή εκεί που πρόκειτε να ξεκινήσει new season είστε άτυχοι (τουλάχιστον εγώ ήμουν) διότι δεν μπορείς να προχωρήσεις.Ευτυχώς είχα κρατήσει backup κάτι saves και βρήκα ένα save όπoυ είμαι στη αρχή των playoffs.Ελπίζω να δω 2η season......
speedy23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω κατι.Εκανα το "τεστ" που λεει απο πανω ο nzeppos και πραγματι μου τα εμφανισε αρα πρεπει να εχει περαστει το patch.Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν τα τωρινα ροστερ αλλα αυτα της αρχης της σεζον.Για παραδειγμα δεν υπαρχει ο Robinson στους Celtics,o Jamison στους Cavaliers κτλ.Δεν επρεπε να ειναι updated?Επαιξα και ενα παιχνιδι φιλικο,πολλα points in the paint.Ισως να ετυχε.Τα γελοια double teams δεν τα ειδα!Επιτελους.
polonos1313 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω κατι.Εκανα το "τεστ" που λεει απο πανω ο nzeppos και πραγματι μου τα εμφανισε αρα πρεπει να εχει περαστει το patch.Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν τα τωρινα ροστερ αλλα αυτα της αρχης της σεζον.Για παραδειγμα δεν υπαρχει ο Robinson στους Celtics,o Jamison στους Cavaliers κτλ.Δεν επρεπε να ειναι updated?Επαιξα και ενα παιχνιδι φιλικο,πολλα points in the paint.Ισως να ετυχε.Τα γελοια double teams δεν τα ειδα!Επιτελους. Νομίζω το patch δεν είχε να κάνει με τα Rosters.... Επίσης τι εννοείτε με το double teams ??? Μήπως λέτε αυτό που ερχονται 2 παίχτες και κάνουν trap στον παίχτη συνήθως που τους έχει ξεσκίσει στους πόντους ??? ---------- Προσθήκη στις 13:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:33 ---------- Ήδη μπορείς να βάλεις 12λεπτα στο Myplayer μέσω tsearch ή Binba-multitrainer. Το πρόβλημα είναι ότι τα ρημάδια δεν δουλεύουν με το patch (άλλαξαν τα memory addresses). Γιατί το quarter length του Myplayer ρυθμίζεται πλέον, αλλά με το επίπεδο δυσκολίας και το sim quarter length δεν άλλαξε κάτι και τα trainers, όπως είπα, δεν δουλεύουν πια. Περιμένω να βγει νέο trainer για να αρχίσω νέα καριέρα στο Myplayer. Αν μάθετε κάτι, σφυρίχτε! nzeppos αν βρεις κάτι πρώτος στείλε μου ένα pm
speedy23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Α εγω νομιζα οτι θα εκαναν και Update στα Rosters.Οσον αφορα τo double team,οι δικοι σου παιχτες εκαναν ΧΩΡΙΣ να τους πεις double team σε καποιο παιχτη με αποτελεσμα να εμενε ενας αντιπαλος μονος του και να στο παστελωνε.
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Για roster update, δείτε αυτό: http://www.moddingway.com/news/1299.html Ακόμα δεν έχω βρει τίποτα για νέο trainer.
explorer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Άν κάνεις login στο online κάνει αυτόματα update το roster...
nzeppos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ξεκίνησα νέο MyPlayer και μετά το patch σαν να έχει αλλάξει ο τρόπος που πας στο ΝΒΑ. Έκανα όλο τα summer camp και πήγα στα δοκιμαστικά των Celtics όπου έπαιξα 5 αγώνες. Επειδή όμως περιμένω το trainer για να παίξω κανονικά, κατά κύριο λόγο το κωλοβάραγα και σπάνια να έπαιρνα πάνω από Β-. Παρ' ολ' αυτά αντί να με κόψουν και να πάω D-League (όπου θα ήθελα 3 σερί Α για να πάω ΝΒΑ) οι Celtics με κράτησαν και έπαιξα 7' στον πρώτο μου αγώνα εναντίον των Cavs. Το ακόμα πιο κουλό ήταν το τελικό σκορ. Παίζω πεντάλεπτα και χάσαμε 87-67! Δηλαδή αν είχα βάλει 12λεπτα στα πόσα θα πήγαινε το σκορ? Στα 200φεύγα?
Chaos3X Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μια χαζή απορία, ο ήχος σας ακούγεται καλά? Οταν παίζω προπόνηση το σκάσιμο της μπάλας στο παρκέ ΔΕΝ ακούγεται καθόλου παρά μόνο αν έρθω με τον παίκτη μου κοντά στην πλάγια γραμμή κοντά στην οθόνη. Το στεφάνι ακούγεται κανονικά μετά από σουτ ή κάρφωμα. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να βάλω 44000Hz στην κάρτα ήχου αλλά δεν άλλαξε τίποτα, έπαιξα με ΌΛΕΣ τις ρυθμίσεις στα Hz. Επίσης το παιχνίδι δεν υποστιρίζει 5.1? Ρωτάω γιατί δεν το βρίσκω πουθενά στις ρυθμίσεις και όταν απ'τα windows έχω προεπιλεγμένο το 5.1 στο παιχνίδι οι πίσω δορυφόροι δεν ακούγονται (βέβαια μπορώ να το βάλω να παίξει στερεοφωνικά αλλά απλά ρωτάω)... Ευχαριστώ και συγνώμη αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου. Υ.Γ: Έβαλα το πατσάκι και μπορώ να πώ ότι τώρα έγινε πολύ "μπασκετικό" το παιχνιδάκι, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...
mynam3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Καινουργιος στο θεμα . Μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζεται ωστε να παιξει κανονικα? updates?patches? Παιζει πουθενα για ευρωλιγκα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα