Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Καλά, και αυθεντικό ναναι το game, άμα είναι EU τότε το patch δε γίνεται install:-(

E καλα δεν γινεται τωρα θα γινεται το απογευμα που θα βγει και το ευρωπαικο.Εκει κολλας?Σε λιγες ωρες θα βγει και το ευρωπαικο retail ειπε ο Ron.

Δημοσ.
E καλα δεν γινεται τωρα θα γινεται το απογευμα που θα βγει και το ευρωπαικο.Εκει κολλας?Σε λιγες ωρες θα βγει και το ευρωπαικο retail ειπε ο Ron.

Εγώ που το έχω από τον θείο (για την ώρα. Αν διορθωθούν όμως τα bugs και τα όλα ελαττώματα με το patch, τότε πάω να το αγοράσω original), πως μπορώ να δω αν έχω US ή EU version, ώστε να ξέρω αν μπορώ να εγκαταστήσω το patch;

Δημοσ.
Εγώ που το έχω από τον θείο (για την ώρα. Αν διορθωθούν όμως τα bugs και τα όλα ελαττώματα με το patch, τότε πάω να το αγοράσω original), πως μπορώ να δω αν έχω US ή EU version, ώστε να ξέρω αν μπορώ να εγκαταστήσω το patch;

Δεν παίζει σε καμία περίπτωση να έχεις us version.Περίμενε,σε λιγες ώρες θα βγεί και η eu έκδοση

Δημοσ.
Οχι δεν θα παιζει.10Ε εχει το παιχνιδι πλεον για αγορα.

Που το έχεις βρει 10Ε το παιχνίδι φίλε μου;;

Εγώ το έχω βρει μια καλή τιμή να το αγοράσω μέσω Steam (έχω άλλο τίτλο παιχνιδιού original), αλλά λένε εδώ ότι το patch δεν δουλεύει με Steam εκδόσεις!.. (Άλλο και τούτο!...)

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι δεν κολλάει σε όλους στην δεύτερη χρονιά του myplayer, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θεωρητικά όμως θα το έχουν διορθώσει γιατί ήταν αρκετά διαδεδομένο bug. Αλήθεια το patch τι μέγεθος έχει? Το online δουλεύει? Μπας και δεήσω να το αγοράσω τελικά.

Δημοσ.

Παιδιά για αυτό το ωραίο Trainer που υπάρχει σε προηγούμενη σελίδα που μπορούμε τώρα να το βρούμε να το κατεβάσουμε;; To link που έχει δωθεί δεν οδηγεί πλέον κάπου που μπορεί να κατεβαστεί. Υπάρχει κάποιο καινούριο link;;

Δημοσ.

My Player δευτερη σεζον την ξεκινησε.52mb ειναι το patch.Ουτε ενα bug μεχρι στιγμης και εχουν διορθωσει το gameplay ακομα περισσοτερο σε σχεση με το δευτερο patch του ps3 που εχω.Πλεον ολα τα sliders default και ειναι εξαιρετικα τα game stats.Και κατω απο το καλαθι πραγματικα γινονται σφαγες.Για να σκοραρεις πρεπει να φτυσεις αιμα πλεον in the paint.

---------- Προσθήκη στις 17:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ----------

Τα περισσοτερα online stores το εχουν 19$ δηλαδη 14Ε.

Κωτσοβολος 18Ε.Το ειδα και 9.99Ε καπου αλλα δεν θυμαμαι που.Θα ξαναψαξω να σου πω.

---------- Προσθήκη στις 17:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ----------

Ελα 11.17Εuros απο εμπιστο site.

http://www.onlinekeystore.com/NBA2K10-RETAIL.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...